Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проти Ахметова почнуть розслідування - Волох

Знайти причини позбавити його великої частини майна можна, коли йде мова про людей, які відверто ніколи не працювали за законом і у них завжди були якісь махінації.

Суспільство змусить керівництво країни зайнятися найбагатшим українським олігархом Рінатом Ахметовим, вважає блогер і бізнесмен Карл Волох.

"Ахметов може протриматись у певному становищі ще місяць-три. Потім до нього все рівно прийдуть слідчі і розпочнуть розслідування. Якщо не зможуть довести його причетність до фінансування сепаратистів, то доведуть якісь податкові гріхи. Знайти причини позбавити його великої частини майна можна, коли йде мова про людей, які відверто ніколи не працювали за законом і у них завжди були якісь махінації. Не думаю, що він має шанс залишитись у своєму більш-менш старому амплуа – одного з найбільших бізнесменів України. Думаю, Ахметов втратить дуже багато", - сказав Волох.

Він зазначив, що суспільство винесло своє рішення щодо Ахметова.

"Суспільство змусить керівництво країни зайнятися Ахметовим. Оскільки він поводиться ганебно. Які б він не мав гріхи в минулому, якби обрав сторону, і це була сторона, яку ми з вами маємо на увазі як єдину правильну, то багато на що б закрили очі. Але він цього не зробив. Мало того, демонстративно не допоміг армії, біженцям. Суспільство винесло своє рішення відносно Ахметова. Зараз просто не до нього. Не хочуть ще один фронт відкривати. Щойно військовий конфлікт закінчиться до нього прийдуть", - зазначив бізнесмен.

Ахметов недостатньо уявляє рівень незадоволення ним у суспільстві: "Не розуміє, наскільки країна змінилась. Вважає, що зуміє вирішити питання, як це було у 2005-му році, після помаранчевої революції. Тоді здавалось, він був кандидатурою на знищення, але Ахметов знайшов спільну мову і підтримав Ющенка".

Нагадаємо, що олігарх Рінат Ахметов відмовився фінансувати потреби донецьких біженців, які виїхали на Одещину. Мовляв, його підприємства платять податки, тому такі питання повинна вирішувати держава. Раніше у своїх відеозверненнях Ахметов неодноразово заявляв, що Донбас не можна бомбити: "Не можна допустити того, щоб гинули і страждали люди".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Ворон ворону око не виклює

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Коментарі

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Ворон ворону око не виклює

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!