Зображення користувача Віктор Юрченко.
Віктор Юрченко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Привітання сонцю» як самодостатня практика.

Головне чого потрібно пам"ятати, вивчаючи будь яку теорію це те, що вчасно слід спинятись, та з Вірою в істинність знань, переходити до практики (від знань до відчуттів). «Спочатку витягни колоду зі свого ока і тоді краще будеш бачити як дістати трісочку з ока ближнього твого», - почніть з себе і ви помітите, як люди і світ гармонійно змінюються навколо Вас в кращу сторону.

Мною перевірений нескладний йогівський комплекс вправ «Привітання сонцю», виконувати його слід зранку, Його легко знайти в Інтернеті.

Наприклад ось це посилання https://www.youtube.com/watch?v=1lT5CNJGAww 

Де викладена своя особлива практика та філософія йогів - наших духовних побратимів. Тому уважно послухайте і подивіться увесь ролик. В будь якому випадку не зашкодить для загального розвитку.

Головне чого потрібно пам"ятати, вивчаючи будь яку теорію це те, що вчасно слід спинятись, та з вірою в істинність знань, переходити до практики (від знань до відчуттів). «Спочатку витягни колоду зі свого ока і тоді краще будеш бачити як дістати трісочку з ока ближнього твого», - почніть з себе і ви помітите, як люди і світ гармонійно змінюються навколо Вас в кращу сторону.

Шукач, котрий у своєму пошуку дійшов, як йому здавалося б, до логічного завершення того що йому треба знати; опиняється на порозі того, що йому необхідно відчути, перед продовженням розвитку його теоретичних знань.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

Дякую. Теж займаюся йогічною практикою!

Коментарі

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

Дякую. Теж займаюся йогічною практикою!