Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Путін вбив мого сина" - перші шпальти британських газет

"Російські гангстери вбили наших рідних", "Путін вбив мого сина" – із такими заголовками вийшли перші шпальти іноземні ЗМІ. Британські видання напряму звинувачують Путіна та Росію у причетності до катастрофи "Боїнга-777" у Донецькій області.

 

Частина британців летіли на футбольний матч команди "Ньюкасл Юнайтед".

Як повідомляє 5 канал, у Малайзії поки що не оприлюднюють списки загиблих.

"Авіакомпанія пояснила – не хоче помилитися, тож спочатку поспілкуються з рідними усіх, хто зареєструвався на рейс, потом проведуть упізнання жертв і аж тоді опублікують прізвища", - йдеться у повідомленні.

Як пише The Guardian, прем'єр-міністр Австралії зажадав від Росії пояснень щодо катастрофу. Прем'єр Тоні Еббот застеріг: Росія понесе значну частину відповідальності за загибель літака, на борту якого перебували австралійці.

"Як зараз здається очевидним, він був збитий ракетою "земля-повітря", що надійшла з Росії", - цитує слова політика газета.

Нагадаємо, згідно з даними, оприлюдненими на офіційному сайті авіакомпанії Malaysia Airlines, на борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадієць і один громадянин Нової Зеландії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи