Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 5

Рекомендації з профілактики захорювань людям різних соціотипів

Прислів’я «У здоровому тілі здоровий дух» давно втратило зміст, адже відомо, що «всі хвороби від нервів», отже, при здоровому дусі здорове тіло. Головне – психічне здоров’я.

Якщо поряд немає дуалів, робота в тягар і кожен ранок перетворюється на тортуру, то що тоді відбувається? Людина хворіє і потрапляє в лікарню. А там – у палатах люди з однаковими діагнозами. І парадокс: у таких угрупуваннях стан здоров’я погіршується. Це тому, що люди певних соціонічних типів мають ті самі певні схильності до певних хвороб. Де тонко – там рветься. І потрапляють до палат, де типи хворих утворюють групу «Букет» (Г.Рейнін, С.Кашніцький). У такій групі падає енергетика всіх, виникає задушлива атмосфера і лікування затягується.

Рекомендації з профілактики різних захворювань людям різних типів (за С. Кашніцьким)

ІЛЕ – утримуйтесь від переїдання: є небезпека шлунково-кишкових ускладнень. Уникайте суперечок, щоб не набути проблем із серцем.

СЕІ – дотримуйтесь раціонального харчування, гігієни, щоб уникнути гепатитів, холециститів, панкреатитів, колітів.

ЛІІ – вгамуйте агресивність і остерігайтесть постійних стресів, щоб поберегти серце.

ЕСЕ – стежте за якістю і свіжістю продуктів, вживайте просту здорову їжу без викрутасів та надмірностей, щоб уникнути того, що загрожує людям типу СЕІ.

ЕІЕ – бережіть вуха, горло, ніс, хребет, очі. Не драматизуйте занадто події.

ЛСІ – можуть хворіти чим завгодно, але швидко одужують. Будьте обережними: черепно-мозгові травми, як правило, приводять до хронічних захворювань.

ІЕІ – небезпечні постійні стреси як загроза нервовій системі. Профілактика: менше солі, вправи для опорно-рухового апарату, медитативне дихання.

СЛЕ – потужний енергетичний потік через лобну чакру (аджина, третє око) може спричинити напруження хребта. Тому рекомендуються щоденні профілактичні вправи з дитячого віку.

ЛІЕ – вважають себе здоровими, дуже активні, спортивні, і головне для них – бути собою.

ЕСІ – під загрозою нирки, нижній відділ хребта. Корисні чай із листя горобини, відвар трави мокриці.

ІЛІ – здорові люди, які допікають лікарів уявними хворобами.

СЕЕ – відвідуйте регулярно гінекологів та урологів.  Життєво важлива особиста гігієна.

ІЕЕ – слабкі місця – колінні суглоби, горло, легені. Тож менше репетуйте і не паліть.

СЛІ – бережіть нерви: можливі депресії. Менше догоджайте іншим, щоб уникати докорів та образ. Тіште себе і своє тіло, щоб розслаблюватись після напруження справ. Подорожуйте, щоб звеселити себе новими враженнями, шукайте цікаві заняття, хобі, більше рухайтесь, займайтесь спортом, танцями.

ЕІІ – часті респіраторні захворювання, отити, відвідуйте частіше пульмонолога, вживайте мед, прополіс.

ЛСЕ – переслідують ангіни. У жінок з цієї причини – запалення придатків і проблеми імунної системи. Небезпека захворювань бронхів та легень, то ж не паліть.

Хочете бути здоровими – пізнавайте себе і людей свого оточення. Вчіться відчувати себе і керувати собою, знаючи свої сильні і слабкі сторони, дію блоків психіки і функцій. Знаходьте саме своє оточення – людей своєї квадри. І енергія, сили і наснага будуть з вами завжди!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи