Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рівне щастя

Спасіння - це врятуй себе сам. Хто обманутий чи покинутий - подумайте, чи були ви рівними. Не варто вибирати гіршого партнера, тішачи себе ілюзією, що більше любитиме; гірше не дасть жити кращому. Рівність - це правильний кристал.

"Найбільше щастя - спілкуватися з рівним собі", - висловився Ігор Каганаць. Зупинилась, подумала і зрозуміла наскільки це є глибока правда, для якої нема рівноцінної заміни, геніально і просто. Ось і є розгадка найбільшого щастя, яке іде від нашого серця. Душа радіє, коли тебе розуміють, коли не треба багато пояснювати, коли тебе доповнюють, коли з тобою ідуть в одному ритмі і напрямку. Чи мовчати, чи співати, чи бігти, чи слухати - все сприймається одинаково добре іншою людиною.

Наведу кілька дійсних прикладів, глянувши на цю фразу з іншого боку.

1. Красивій жінці запропонували життя в розкоші, велику щомісячну суму грошей на витрати або не витрати, ці гроші належать їй і вона робить з ними, що хоче. Мрія жінки - жити і співати, ні про що не думати, але в обмін треба щось дати. Обмін на її Душу. Таке трапляється, коли чоловік, який досягнув успіху, пожив, набрався досвіду та й пропонує бути з ним комусь з гарних, молодих і чутливих жінок, з відстанню років іншого покоління. Або молода жінка сама шукає собі такого тата, боячись сьогоднішнього життя. З поверхового погляду молодої жінки, це є щастя, всім на заздрість. Але з часом її молоде тіло хворіє без хвороб, починає все боліти і нема ніякої радості.

А чому? Просто, в неї забрали душу, її живою поклали в домовину. Жінка дивиться на людину, яка їй чужа, далека і непотрібна, і болить серце, бо вже невільна сама себе слухати, а попереду ніяке сонце не світить, щось зв"язує: чи діти, чи хата, чи страх життя. Доброта та співчуття не є синонімами радості і любові. Спочатку було цікаво, бо чоловік мав більше з досвіду, пізніше, жінка навчилася і бачить, що він не рівня для неї. Чоловік також відчув, що вже не радують його попередні заздрісні погляди інших, вже "наївся". Різні інтереси життя, йде не обмін, а вампіризм, нема гармонії у парі з відстанню в покоління, вони не рівні.

2. Спілкуються дві сусідки, взаємно ввічливі і говіркі, майже, подруги. Одна весь час говорить і говорить, а друга починає відчувати біль в серці. Немає діалогу. Перша перескакує з теми на тему, не завершуючи і не слухаючи іншу людину. Друга починає відчувати, що їй бракує повітря дихати, нема одинакового ритму сприйняття. І так легко стає другій, коли, нарешті, вони попрощалися. Або, дуже рухлива людина неприємно впливає на малорухливу, чи навпаки.

Знову-таки, одна з душ страждає, і вона надалі уникатиме такого товариства, бо різний рівень розвитку та чутливості. Певно, розвитком свідомості досягається чутливість душі, коли вона відчуває іншу та розуміє. Бути ввічливим для когось і йти проти своєї душі, вважаю добровільним приреченням. Краще ввічливо відмовити, а надалі, напряму сказати. Гірка правда, але переболить і навчить. Варта людина зрозуміє, неварта-щезне. Вчимося любити себе і негідники обминатимуть. Вміймо бути добрими, а не добренькими, бо це є наш особистий захист, збереження себе.

3. Шлюб з іноземцем. Ще важче пристосуватись до менталітету і культури іншого народу. Пройдуть роки, а душа не буде спокійна. Напочатку тіло, можливо, полюбиться, але ментальність не заміниться. Буде співчуття і розуміння, але свята душі не буде. Втіха легшого життя пройде, вирівняється, стане нормою, і вже радості не буде від купленої нової блузки. Щасливі шлюби з іноземцями мають лише гарну обгортку. Це відрікання жінки від своїх розумінь і сприймань і милостиве дарування любові. Притворство і відчуття догодити, бо живеш в чужій хаті, усміхатись і бути щасливою. Навіть з доброю іншою душею нема того рівня інтелекту і взаєморозуміння.

Не один рівень, ми є інші. І, потім, ми є красива нація, ми є шалено красивою, обдарованою нацією.  Треба надивитись на все інше, щоби оцінити наші красиві посмішки, очі, волосся, ріст, форму. Будь-хто української нації є красивим чи симпатичним, це просто дивує.

Спасіння - це врятуй себе сам. Хто обманутий чи покинутий - подумайте, чи були ви рівними. Не варто вибирати гіршого партнера, тішачи себе ілюзією, що більше любитиме; гірше не дасть жити кращому. Рівність - це правильний кристал.

4. Сьогодні свідки Єгови не дають дихати, на кожному кроці побачиш їх в білій сорочці і краватці, ходять попарно і вербують вільні душі, з хати в хату. Їм потрібні душі, для підсилення їхнього бога. До недавнього часу і не знали, хто вони є. Сьогодні відомо, що це свідки диявола, бо знаємо, що Ісус назвав Єгову дияволом і брехуном. Хула проти Святого Духа – інформаційна зброя дітей диявола Жиди заправляють українцями: щирими, добрими, відданими. Перекрутили, затуманили, заплутали.

Молоді іноземці, керовані євреями, вчать російську мову з важливою метою - вербування. Віруючих в них українців вони  переконують, що євреї - це вибраний богом народ. Євреї вчать їх читати біблію, яку самі написали. Чи задумався хтось з цих людей, що єврейська віра юдаїзм є єврейською національною, а інших вони  вчать вірити в іншу вигідну  для них  віру, тобто маніпулюють для підтримання їхнього ж бога. Довірливі і співчутливі серця, на які полюють. Чи є рівність в їхній вірі? Невже добре бути рабом єврейського Єгови-брехуна? Не засуджувати, але шкода.

Українська нація зберегла чисту душу, в порівнянні з іншими країнами Європи. Безцінність нашої душі- ми вміємо чистосердечно любити. Українки пишаються тим, що вони є добрими, а, можливо, краще бути колючими, тоді дійсно ніхто не "з’їсть". Добрі для своїх, колючі для чужих і навчитись єднанню для себе, а не для інших.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Волі Прагнучий.
0
Ще не підтримано

Правильно, Зоріно! Ми повинні бути гордими, але і не опускатися до гордині, щоб з першого погляду було зрозуміло,що і ми, українці,заслуговуємо місця під сонцем.Потрібно поводити себе так,щоб і тіні сумніву не було ні в кого в тому,що ми чогось варті.Отож,шануймося!
А щодо рівності в житті,в щасті...то потрібно бути вимогливим (як сказав Миро),а не терпіти (звична риса українця) і не пливти "за течією".Отож,ще раз ШАНУЙМОСЯ!

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Коли до мене звертаються свідки лукавого, то задаю їм запитання: "Чому у вашому писанні наведено два різних родоводи Ісуса?"

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Мудро. Я раніше просто втікала від них. Зараз вже хоч знаю, хто вони є.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття, Зоріно! Якраз не вистачало для складання моїх пазлів про правильне життя. Розвиднілося ще більше! Щиро дякую!

Побажання: слід уточнити автора дійсно геніального вислову "Найбільше щастя - спілкуватися з рівним собі",
та прикріпити линк на твердження "Ісус назвав Єгову дияволом і брехуном".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Арсене! Побажання ваші прийняті, я доповнила статтю.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікаві міркування, добре відтворено психологію “нерівних” шлюбів. Дякую.
Дещо треба поправити:
“подивившись на цю фразу” - глянувши на цю ...
“З поверхневого погляду” - з поверхового погляду,...( тобто неглибокого)
“і болить серце”- (друга частина складно-сурядного речення — ставимо кому) - , і болить серце.
“з’язує” -(одруківка), мабуть, зв’язує?
“знав більше досвіду” - досвід можна мати!
“мало рухлива людина” - малорухлива (разом)
“певно розвитком свідомості” - певно у значенні вставного слова, виділяємо.
“вміємо бути добрими” - вміймо(!) бути...
“і вже радості не буде” - (також друга частина складного речення, виділяємо комою.)
“доброю іншою душою” - ...іншою душею.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую,Оксано! Я виправила всі зауваження.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття!

Додам, що до людей треба бути вимогливими. Вимогливість означає, що ми віримо в них.

Відсутність вимогливості рівнозначне зневазі. Мовляв, що можна вимагати від цього слизня...

Будьмо вимогливими до себе і один до одного!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дуже мудро, Миро! Це вже вершина. Вважаю, що зневага йде до себе, коли не маємо вимог. Вимагати від когось- це поважати себе, бо таким чином рівняються двоє.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Яра Воля.
0
Ще не підтримано

В тому, що на чужині - менше цікаво, Зоріно, переконалися не тільки ми з Вами! Ӏ все ж, ті українки, які завели з чужинцями дітей, мають можливість повернути Україні свій рід. А "Народний Оглядач" - наша весела домівка! :))

Яра Воля

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Велике щастя одружитися з людиною 1. соціонічним Дуалом, 2. з однієї Варни. Проте попри питання вибору, люди паруються на небесах, тому вони суджені "одна-одному". Відтак, одружившись не можна допускати нав’язливих думок "несумісності", і тим паче небезпечною є думка "мені би кращу(кращого)", бо такі думки руйнують збудовані стосунки. Якщо є несумісність - то це Бог так їх звів, щоб вони вдосконалювали свій характер, а люди, що силою волі виробили досконалий характер в наступному житті отримують вже дуальні соціотипи, і знову одружуються.

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Сподобалось.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Початок такий романтичний вийшов)) а ось завершення із жидами якесь явно не в рифму вийшло до цієї теми.

Зображення користувача Волі Прагнучий.
0
Ще не підтримано

Правильно, Зоріно! Ми повинні бути гордими, але і не опускатися до гордині, щоб з першого погляду було зрозуміло,що і ми, українці,заслуговуємо місця під сонцем.Потрібно поводити себе так,щоб і тіні сумніву не було ні в кого в тому,що ми чогось варті.Отож,шануймося!
А щодо рівності в житті,в щасті...то потрібно бути вимогливим (як сказав Миро),а не терпіти (звична риса українця) і не пливти "за течією".Отож,ще раз ШАНУЙМОСЯ!