Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російський мільярдер купить "Укрсоцбанк"

Світ:

Італійська банківська група UniCredit домовляється про продаж своєї української дочірньої компанії Bank Ukrsotsbank інвестиційній групі ABH Holdings. Компанії протягом наступних трьох місяців вестимуть переговори, внаслідок яких UniCredit в обмін на продаж свого українського банку може отримати міноритарну частку в ABH Holdings

150808_fridman.jpg

Михайлу Фрідману в Україні вже належить частка у мобільному операторі "Київстар"
Михайлу Фрідману в Україні вже належить частка у мобільному операторі "Київстар"

Про це йдеться в повідомленні UniCredit, повідомила Deutsche Welle.

Голова правління ABH Holdings Петро Авен заявив, що з купівлею Укрсоцбанка холдинг може стати провідним оператором на українському банківському ринку.

Зареєстрований у Люксембурзі ABH Holdings є частиною російської Альфа-Груп, яка належить російському мільярдеру Михайлу Фрідману та його бізнес-партнеру Герману Хану, зазначає агентство Reuters.

UniCredit намагався продати свій український банк ще з початку 2014 року, але не міг знайти покупця для цього активу, нагадує Deutsche Welle.

У першому півріччі 2015-го Bank Austria, який об`єднує східноєвропейські активи групи, значно скоротив прибуток зокрема через те, що йому довелось списати близько 202 мільйонів євро в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи