Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Самооновлювані голосування – ще один крок до ТГ-онлайн

Категорія:

У процесі обговорення зазвичай висувається нова аргументація, тому акціонери можуть змінювати свою думку. Відтепер вони мають право відкликати свій голос і проголосувати по-новому. Окрім того, вони можуть збільшувати свій інвестиційний внесок і, відповідно, підвищувати  вагу свого голосу. 

150803_tvorymo-2.jpg

Творимо!
Творимо!

Голосування гравців та акціонерів «Народного Оглядача» призначені не тільки для того, щоб виявляти статистику думок та настроїв.  Головне завдання  – інтелектуальне обговорення пропозицій і спільне досягнення консенсусу, тобто однозгідності.

Консенсус досягається тоді, коли рішення активно («за») чи пасивно («не заперечую») підтримують акціонери, загальна частка яких в інвестиційному фонді перевищує 90%.  Іншими словами, рішення можуть заблокувати акціонери («проти»), в яких загальна інвестиційна частка складає 10% або більше.

У процесі обговорення зазвичай висувається нова аргументація, тому акціонери можуть змінювати свою думку. У цьому випадку вони мають право відкликати свій голос і проголосувати по-новому.

Окрім того, акціонери можуть збільшувати свій інвестиційний внесок і, відповідно, підвищувати  вагу свого голосу.  Це дієвий спосіб вплинути на хід голосування.

Кожного разу на сторінці з голосуванням відтворюються актуальні, найновіші результати. Тобто після кожного переголосування, додаткового інвестування чи голосування нового акціонера підсумкові результати негайно змінюються.

Завдяки такому підходу ми завжди бачимо поточне ставлення акціонерів до пропозиції і бачимо в онлайні динаміку зміни суспільної думки.

Це ще один крок до електронної держави ТГ-онлайн, у якій делегування і переделегування відбуватимуться постійно, а для здійснення реального впливу на владу досить буде натиснути кнопку свого мобільного телефону.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Запропоновані методи внесуть динаміку в діяльність гравців іспонукатимуть до більш зрілої думки.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Запропоновані методи внесуть динаміку в діяльність гравців іспонукатимуть до більш зрілої думки.