Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ оприлюднила докази причетності Ахметова до фінансування бойовиків

Донецькі заправки Ахметова обслуговували терористів. Служба Безпеки України звернулася до Держказначейства, аби воно більше не видавало бюджетних грошей мережі АЗС "Паралель", яка належить олігарху Рінату Ахметову.

 

16031407.png

Юрій Тандіт

Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт. За його словами, під час обшуків в офісі компанії були знайдені використані талони на купівлю палива бойовиками так званої "ДНР".

"Є дані, отримані від бойовиків, про те, що заправка транспорту здійснювалася на АЗС "Паралель" за талонами, які вони заздалегідь отримували від командира бойових груп і незаконних банд формувань,— розповів Тандіт.

У відомстві також зазначили, що всього вилучено талонів на тисячу тонн палива різних видів, які отоварювалися структурами "ДНР".

До слова, декілька днів тому з'явилась інформація про те, що СБУ підозрює керівництво ТОВ "Praktiker Україна" у взаємодії з ватажками "ДНР" і фінансуванні тероризму.

 

 

Наші інтереси: 

А чого СБУ раніше це не виявила? Не пройшло й двох років.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи