Зображення користувача Василь Федорiв.
Василь Федорiв
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слава Рабінович: Знайомий силовик, особисто мені

Світ:

Спецтема:

"Але ж, знаєш… У нас ті ще... Спочатку у Лондоні засвітилися із Полонієм по повній, у липні 2014 року не той Боїнг збили… Коротше, розповідаю по порядку". Відомий російсько-американський інвестор подав низку публікацій від «знайомого Силовика». Остання за часом, двадцять третя серія, безпосередньо стосується України. Тому подаю у перекладі із посиланнями на попередні серії.

151217-gaaga.jpg

Свято наближається
Свято наближається

Одкровення Силовика – 23-тя серія

Знайомий силовик, особисто мені:

– Розумієш, у нас усі все розуміють. Президент нелегітимний. Президент нелегітимний. Держдурепа нелегітимна. Багато хто у владі наробив справ не тільки на Гаагу…

Пильно слідкуєш за Туреччиною й за неминучим закриттям проток для Росії? За світлинами російського ПЗРК у Стамбулі?

Тато це навмисно робить. Він збирається почати війну. Як він вважає – обмежену. Й оголосити у Росії військовий стан. Не проводити жодних думських виборів. Не проводити жодних президентських виборів. Все, погралися у вибори, й досить! Й час початку війни, час введення військового стану у Росії – воно тільки йому відомо. Або невідомо навіть йому: він це зробить тоді, коли йому буде вигідно. Вірніше, коли він буде думати, що це йому стало вигідно. За обставинами.

Ти знаєш, що на сьогодні знають мої люди стосовно А-321 над Єгиптом? Якщо це виллється назовні, то Тато можна арештовувати не за кордоном, для Гааги, а безпосередньо в його кабінеті у Кремлі.

У липні 2014 року у небі над Україною щось «сталося не так», як тобі відомо. Гаага віддалена від Тата зараз на кілька місяців, не більше. Друга доповідь невдовзі буде надрукована, й все стане публічним. Мало не буде. Війна й військовий стан прямо тоді – крайній термін для цього. Опублікована друга доповідь – крайній термін оголошення військового стану.

Але це так, через кілька місяців. А ось, що відомо зараз.

 Тато не тямив себе від люті, що тоді «хлопці переплутали». Що не збили рейс «Аерофлоту», що дало б «повне моральне право» вводити війська та йти до Києва. Увесь план – собаці під хвіст, й через це ані України не має у нас, ані Криму толком – Крим взагалі то, валіза без ручки. Й сказав Тато: «Повертаємося до старого плану. Я відволікаю увагу у Сирії, ви довбаєте український план».

Але ж, знаєш… У нас ті ще довбо**и! Спочатку у Лондоні засвітилися із Полонієм по повній, у липні 2014 року не той Боїнг збили… Коротше, розповідаю по порядку.

Наш літак А-321 із Єгипту мав летіти над Україною. Зрозумів? 100%.

Як вже було озвучено публічно, мав місце підрив бомби із вибуховою речовиною («ВР»), аналогічною С4, плюс хімічний висадник! Тут ключове слово – «ХІМІЧНИЙ»! Розумієш? Ні? ОК. Пояснюю.

Цей висадник, уявляє собою свинцеву тонкостінну оболонку, яка складається із двох камер, в якій знаходяться (1) скляна ампула із кислотою (в одній камері), й (2) порошок реагенту, тобто суміш цукру і хлорату калію, плюс капсула із азидом свинцю, тобто детонатор (в другій камері). Камери розділені мембраною із мідної фольги або із фольги із якогось іншого металу. Від вибору товщини цієї мембрани й матеріалу залежить час спрацювання висадника. Для приведення усієї цієї конструкції у дію натискають на оболонку свинцевої капсули з боку ампули з кислотою. Ампула розчавлюється й кислота починає роз’їдати мембрану. Коли проїсть дірку, кислота вступає у реакцію із реагентом й він запалюється, у свою чергу спонукає висадження капсули із азидом свинцю. Ну а це викликає детонацію основного заряду ВР.

У чому недолік хімічних висадників? Мала точність спрацьовування за часом, на відміну від механічних часових, або електронних таймерів. Це обумовлено як самою якістю металу у мембрані й кислоти, так і температурою оточуючого середовища та умовами міжкамерної герметичності. Бувало на практичних уроках у Школі ФСБ, коли сильно переборщували, викликали деформацію мембрани настільки, що вона зминалася, створювалася мікрошпарина, висадник ледь не миттєво спрацьовував. Зрозуміло, у тій частині, де знаходиться реагент й детонатор, корпус міцнішій. Але це я описав лише будову стандартного хімічного висадника.

Для диверсій на літаках така бомбочка може легко викрита різними сканерами й рентгеном. Тому, для такої роботи, бомби спеціально розроблено із корпусом з пластика. Решта все те ж саме: скляна ампула із кислотою, мембрана, реагент і капсула з азидом свинцю (усього 2 грами). Це може бути зроблено у виконанні звичайної ручки для писання. Й навіть детально, у проекції рентгенівського знімку, відповідати якомусь «паркеру». Розумієш? Це ази.

Як згадувалося у доповіді, мав місце «камуфляж» під пляшку спиртного. Цілком може бути, що пляшечка ця була із використанням ВР – рідкого стабілізованого дінітроетіленгліколю. Розумієш? За потужністю він перевищує тротил, гексоген й може бути порівняним із нітрогліцерином.

Тепер поговоримо про недоліки. Як я вже згадував – мала часова точність. У пластиковому контейнері ще складніше забезпечити адгезію мембрани із пластиком. Тому при механічному впливі можлива розгерметизація на ділянці стику. Ці хімвисадники добре зарекомендували себе при невеличких затримках, ну… до півгодини, приблизно. А ось якщо треба більше півгодини, то дуже важко підібрати й відкалібрувати матеріал.

У випадку із А-321 використовували якийсь «тривалий» матеріал, й бажали, щоб вибухнуло саме десь над Україною. Ці рейси не облітали, а саме пролітали над територією України. Але тут трапилося, що й мало трапитися – російські технології найкращі у світі!

Я сам особисто знаю, що може ось так піз**ануть не за розкладом, а коли заманеться – це часто-густо, звичайна справа. Й думаю… ні… навіть впевнений, що Тато саме тому й мовчав, тому як не знав, як себе далі вести. Плани то були й сценарій написаний – ха-ха-ха тричі! – інші! А ту х**к, а не там! Та йому на**ать на людей. Тим більше, на своїх. А тут… Ну ніяк із цими «хохлами» не везе! Треба заново все придумувати.

От з чим явна промашка чергова вийшла, так це із роликом, де якийсь ІДІЛ заявляє про те, що це вони «ЗБИЛИ» літак (що має на думці, що його збили ракетою ППО або озброєнням іншого літака, а ніяк не «підірвали», «знищили» із допомогою закладеної «бомби»).

І все, цей ІДІЛ – страхіття, страхіття, страхіття, тепер «бомбитимемо» ІДІЛ!!! Війська у Сирію, й усі справи. Що ми там бомбимо, навіщо ми там бомбимо, народонаселенню знати не треба, крім цієї історії по телеку. Зрозумів?

На справді, цей ролик т.зв. «ІДІЛу», де Тату називають «свинею», знято у нас, у нетрях ФСБ, задовго до теракту. Навіщо й чому? Він мав прив’язати Україну до ІДІЛу. Зробити Україну державою-терористом. Ну й почати пропаганду по телевізору, із відповідними висновками й методами дій, що застосовуються у Сирії.

Ще додам: не забувай, що в ІДІЛ перебуває біля 3000 громадян РФ, яких відправляють туди «вербувальники» із цілої Росії, й курують ці вербувальні пункти виключно наші хлопці із ФСБ! Й те, що ІДІЛ заборонено в Росії, ще раз говорить тільки про одне: це «димова завіса» й локшина бидло-посполитому! Нацисти й фашисти також заборонені, але це їм анітрохи не заважає ходити колонами по Масквабаду, «кидати зігу» й прапорцями махати. Ти сам це прекрасно бачив. І злодійство і корупція також заборонені та переслідуються за Законом, але тим не менше, вони квітнуть в усіх органах влади.  

У цьому і є ціла Росія – країна, де тотальна брехня, мракобісся й гіпокризія піднесені до рангу державної політики. Політики особисто Тата.

Привіт тобі із Іспанії. Ти сам як, із Москви до Люксембургу ще не перебрався, як планував?


© Слава Рабинович, 6 грудня 2015 р.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Двадцять четверта серiя

http://www.twitlonger.com/show/n_1so1u7e

Дякую за 5 галiв.

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Двадцять четверта серiя

http://www.twitlonger.com/show/n_1so1u7e

Дякую за 5 галiв.

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Цiкавi тексти.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Помер (загинув?!?!) 3(4?) сiчня 2016 року начальник ГРУ ГШ РФ генерал-полковник Iгор Сергун.

Читайте в тему

http://www.twitlonger.com/show/n_1so1u7e

Хай Буде!

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Вони вже жеруть один одного:

https://www.youtube.com/watch?v=ad98rIXFtF0

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Цікаво не тільки дивитися, а читати коментарі:

https://www.youtube.com/watch?v=azxkymZTmu8