Зображення користувача Вiктор Нокiд.
Вiктор Нокiд
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Союз України і Туреччини може стати «нічним жахом» Путіна, - Пономарь

Ми зможемо спостерігати, як будуть плавитися скріпки у сусіда в режимі реального часу. Тому що такий союз (Україна-Туреччина) – це реально nightmare для Путіна.

16030203.jpg

Олег Пономар

Три важливі економічні новини України та два важливих березневих «удари в спину» назвав відомий політичний оглядач Олег Пономарь.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці у Фейсбук.

Турецька компанія Onur в рамках програми ЄС почала будівництво асфальтного заводу на околиці Самбора у Львівській області. Обсяг інвестицій – понад 100 млн євро.

Україна і Польща почнуть переговори по лібералізації транзитних перевезень. У зв’язку з початком дії ЗВТ України і ЄС, наші траки повинні заїжджати в ЄС без бюрократичних зволікань на кордоні.

Литва приєднається до українсько-польської програми співпраці в галузі космосу, яка передбачає просування українських ракетно-космічних технологій на ринок ЄС. Річ Посполита все ближче.

І два березневих удару в спину.

Я якось писав про те, що депутат польського Сейму Малгожата Госевська підготувала та опублікувала в кінці 2015 року польською та англійською мовами репорт «Російські військові злочини в Східній Україні в 2014 році». Так от, версію доповіді з іменами і прізвищами жертв у березні передадуть у Міжнародний кримінальний суд в Гаазі. На 155-сторінках – понад 60 історій чоловіків і жінок про полон у проросійських сепаратистів на Донбасі.

У першій половині березня наш Президент відвідає Туреччину. Я багато писав про те, що Туреччина стає стратегічним військовим партнером України – буде багато спільних проектів з виробництва озброєнь, зміцнення нашої Армії, співпраці у космосі тощо.

У зв’язку з цим ми зможемо спостерігати як будуть плавитися скріпки у сусіда в режимі реального часу. Тому що такий союз (Україна-Туреччина) – це реально nightmare для Путіна.

 

Наші інтереси: 

Туреччина стає стратегічним військовим партнером України – буде багато спільних проектів з виробництва озброєнь, зміцнення нашої Армії, співпраці у космосі тощо.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Коментарі

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано