Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США допоможуть Україні повернути гроші Януковича

Таке питання обговорив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час зустрічі із заступником міністра фінансів США з питань фінансової розвідки та протидії тероризму. Також сторони обговорили питання спільної боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму.

16072103.jpg

Глава РНБО Турчинов зустрівся із заступником міністра фінансів США з питань фінансової розвідки та протидії тероризму Сзубіним

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час зустрічі із заступником міністра фінансів США з питань фінансової розвідки та протидії тероризму Адамом Сзубіним обговорив ситуацію на сході України, питання спільної боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму, інформує апарат РНБО.

Окрему увагу сторони приділили питанням співпраці з США в розшуку та поверненні виведених коштів з нашої країни Януковичем та його оточенням.

Також сторони обговорили питання спільної боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму і введення санкцій щодо фінансових установ, які працюють на окупованих територіях.

За словами заступника міністра фінансів США, з огляду на продовження агресії проти України США підтримують продовження санкцій стосовно РФ.

"Я вважаю, що Україна сьогодні перебуває під надзвичайно сильним навантаженням від боротьби із силами, які намагаються дестабілізувати життя країни і людей", - сказав він, зазначивши, що США і надалі будуть підтримувати Україну в її цивілізаційному виборі.

 

Наші інтереси: 

Якби американці заодно помоніторили, скільки коштів вкрали за останні два роки...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо в мене злодій украв гроші і втік із ними до умовного Петра і вони разом на ці гроші живуть і бенкетують,а мене лише вчать як потрібно жити,то чи може Петро буди моїм другом?

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо в мене злодій украв гроші і втік із ними до умовного Петра і вони разом на ці гроші живуть і бенкетують,а мене лише вчать як потрібно жити,то чи може Петро буди моїм другом?

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важливо, що вітчизняними корупціонерами тепер напряму займається американська фінансова розвідка.

Все, що робиться з власної волі, – добро!