Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Терористів фінансували Єфремов і Пристюк - мер Стаханова

Світ:

Бійці спецбатальйону "Азов" провели допит градоначальника Стаханова Юрія Борисова. Мер-сепаратист розказав, хто фінансує терористів та як представники Держдуми РФ причетні до незаконного Референдуму. Сам мер займався злочинною діяльністю, бо їх боявся

Під час допиту затриманий мер Стаханова Юрій Борисов зізнався, що так званий референдум "Луганської народної республіки" відбувся у місті за вказівкою голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова та тодішнього голови Луганської обласної державної адміністрації Володимира Пристюка.

Народний депутат Олег Ляшко виклав у мережу відео допиту затриманого. 

Мера Стаханова допитував заступник командира спецбатальйону "Азов", депутат Київради від Радикальної партії Ігор Мосійчук.  

"Вперше оголосили про референдум 6 травня на нараді, де були присутні Царьов, Болотов. Отримавши вказівки від Єфремова і Пристюка, може ще когось, призначили "референдум" на 11 травня. Нас поставили: готуйте референдум. Відповідно, фінансування відбувалося за їхній рахунок", - розповів Борисов.

Він підтвердив, що Єфремов і Пристюк давали гроші на "референдум". 

За словами Борисова, на цій нараді були присутні мери інших міст Донбасу - Первомайська, Кіровська, Алчевська, Краснодона, Красного Луча.

Мер Стаханова виправдовував свою злочинну діяльність тим, що боявся Царьова, Єфремова та Пристюка.

Саме за його згодою 1 травня близько 40 озброєних осіб у масках розмістилися в приміщенні виконкому Стаханова. 

Інформацію про це підтвердив депутат Стахановської міськради, лідер громадської організації "Народна довіра" Сергій Шахов - Борисов запросив бойовиків для свого захисту, адже напередодні мера облили зеленкою. 

11 липня МВС заявило про затримання мера Слов'янська Нелі Штепи. Силовики також проводять перевірку інформації про пособництво Штепи діяльності озброєних бойовиків і терористичних груп на території Слов'янська та Слов'янського району.

Донецьке обласне управління СБУ порушило кримінальну справу проти мера Слов'янська за сепаратизм.

 22 квітня Штепа заявила російському телеканалу Lifenews про підтримку сепаратистів: "Я дивлюся на прибічників федералізації і бачу, що вони сильні духом. Вони переможуть і "Правий сектор", і військових - вони усіх тут переможуть, тому що вони впевнені в тому, що роблять", – заявила мер.

Суд обрав екс-меру Слов'янська Нелі Штепі запобіжний захід - два місяці арешту.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Скільки можна годувати нас фразами на зразок "почалося кримінальне (в)провадження" і т.і. А де вироки? Де можливість ознайомитися з фактами?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Скільки можна годувати нас фразами на зразок "почалося кримінальне (в)провадження" і т.і. А де вироки? Де можливість ознайомитися з фактами?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"