Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ТМ "Путильська молочарня"

Одним із найважливіших продуктів харчування споконвіків вважалося молоко. Як і тисячі років тому, так і сьогодні молочні продукти належать до незамінних складових щоденного раціону. Вони насичують організм цінними поживними речовинами, вітамінами та мінералами.

Продукція «Путильської молочарні» виготовляється на основі натурального молока карпатських корів, високу якість та користь якого зумовлює екологічність та первозданність регіону. Корів випасають на просторих галявинах, устелених килимом пахучих та соковитих гірських трав, а напуває їх джерельна кришталево чиста вода. Вони харчуються виключно органічними кормами, що не містять гормонів, антибіотиків та жодних інших хімічних речовин. Наше молоко володіє унікальними властивостями, адже воно втілює в собі користь гірських трав та свіжість карпатського повітря.

«Путильська молочарня» дбає про здоров’я своїх споживачів, тому в процесі виробництва використовує виключно натуральне молоко та закваски чистих молочнокислих культур. Ми ретельно слідкуємо за якістю нашої сировини, тому щоденно проводимо її дегустації та лабораторні дослідження. Завдяки такому відповідальному підходу, молочні продукти володіють високою якістю, яка підтверджена відповідними документами.

На нашому виробництві поєднуються традиційні технології, новітнє обладнання та професіоналізм працівників. Ми суворо дотримуємося всіх вимог санітарних та гігієнічних норм до молочних підприємств, що дозволяє нам гарантувати якість та безпечність продукції.

Стратегія діяльності ТОВ «Путильська молочарня» базується на таких основних принципах:

  1. Використання у процесі виробництва виключно натуральної сировини без додавання рослинних жирів та немолочних компонентів.

  2. Дотримання традиційних технологій виробництва кисломолочної продукції шляхом застосування чистих молочнокислих культур.

  3. Бережливе ставлення до навколишнього середовища: здійснення виробничих процесів, які не чинять негативного впливу на екосистему карпатського регіону.

Наша компанія пропонує споживачам традиційний асортимент молочної продукції: молоко, сметана, кефір, ряжанка, сир кисломолочний та йогурт. На ринку вони представлені під марками «Путильська молочарня» та «Карпатська молочарня».

Молочні продукти від «Путильської молочарні» – це смак та користь для всієї родини.

Наші інтереси: 

Вживати молоко!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Молоко
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи