Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 25
  • Переглядів: 28

Творчість структурує життя

Люди випускають вібрації, або енергетичні коливання, і кожна людина вібрує зі своєю власною, унікальною частотою. Більш того, кожен з нас володіє «сенсорними здібностями» і може вловлювати вібрації інших.

 

Ми живемо на Землі, щоби розвивати і пізнавати Душу і це є наше головне завдання, про яке прийшов час згадати. Так виявилось, що  не наука, у технічному розумінні, нам потрібна, а пізнати  організм людини і фізику. ПРИ-РОДА- щось рідне нагадує. Згадуємо про дослідження японця Масару Емото про кристал води. Вода в річці залишається чистою тому, що вона рухається. Вода повинна постійно бути в русі, бо при застої вона помирає. Коли кров в тілі хворої людини застоюється, тіло починає розкладатися. Ми можемо розглядати цей стан, як застій емоцій. Сучасні дослідники показали, що стан свідомості безпосередньо впливає на стан тіла. 

Коли ви живете наповненим життям, отримуєте від нього задоволення, ви відчуваєте себе краще і в фізичному плані, а коли життя наповнене жалем, ваше тіло теж знає про це. Отже, коли ваші емоції протікають через ваше тіло, ви маєте почуття радості і рухаєтесь назустріч фізичному здоров'ю. Рух, зміна, протікання - це і є життя. Зрозуміти воду- це зрозуміти всесвіт, всі чудеса природи..

Можна було б сміливо сказати, що вода- це Життєва Сила. Вона володіє здатністю копіювати і пам'ятати інформацію. Вода океану зберігає пам'ять про творіння, які жили в її глибинах, льодовики вміщають в себе мільйонні роки історії нашої планети.

Те, що ви вважаєте за можливе в вашому серці, - можливо. Ми все робимо можливим нашою власною волею. Те, що ми уявляємо собі в наших думках, стає частиною нашого світу. Подальші експерименти показали, що вода, яка зазнала впливу спонукальних закликів ( «Давай це зробимо»), утворювала привабливі кристали правильної будови.
Вода ж, на яку впливали фразами в наказовому способі ( «Роби це!»), не могла утворити кристали.

Урок експерименту полягає в тому, що слова мають силу. Вібрації хороших слів роблять позитивний вплив на наш світ, в той час, як вібрації, які виходять від жорстких слів, мають здатність руйнувати його. Найкрасивіший і вишуканий кристал з усіх кристалів, утворений під впливом слів «любов і вдячність». Здавалося, ніби вода раділа і тріумфувала.

Виявляється, кристали льоду тісно і постійно пов'язані з людською душею. Вода - це дзеркало нашої душі. У душі багато осіб, які утворюються в результаті того, що вода приймає в себе свідомість всіх людей, що живуть на Землі. Буття є вібрація. Весь всесвіт знаходиться в стані вібрації, і кожна річ породжує свою власну унікальну частоту.

Сьогодні квантова механіка підтверджує, що матерія - це не більше, ніж вібрації. Якщо ми розділимо будь-який предмет на дрібні фрагменти, то потрапимо в дивний світ, в якому все існуюче - це лише частинки і хвилі. І ви виявите, що, якою б не була речовина, вона немає нічого твердого. Замість цього існують лише ядра, оточені нескінченно обертаючою хвилею. Все знаходиться у вічному русі і коливанні (вібрації) - то туди, то сюди, на неймовірній швидкості. Наші очі можуть бачити предмети, але вони не можуть бачити вібрацій.

Втім, приклад. Ви перебуваєте в кімнаті і розмовляєте з кимось; атмосфера при цьому тепла, дружня і вільна. Раптом до кімнати входить інша людина. У ту мить, коли він відкриває двері, ви помічаєте, що атмосфера змінюється і тепер, замість теплоти в кімнаті, весь простір сковано мороком і холодом. Ви вдивляєтеся у новоприбулого і бачите змарніле обличчя, згорблені плечі людини, втомлену від життя. Люди випускають вібрації, або енергетичні коливання, і кожна людина вібрує зі своєю власною, унікальною частотою. Більш того, кожен з нас володіє «сенсорними здібностями» і може вловлювати вібрації інших.

Людина, яка відчуває сум, буде генерувати частоту суму, а той, хто завжди задоволений і живе повним життям, буде випромінювати енергію на відповідній радісній частоті.

Людина, яка любить інших, посилає від себе вібрації любові, а хто здійснює злі вчинки — носій темних вібраціі. Подібний принцип стосується до різних предметів і навіть до місць.

Є, наприклад, місця, в яких часто відбуваються нещасні випадки; місця, де процвітає бізнес; місця, які просто випромінюють щастя. Більш того, принцип коливань застосовується не тільки до фізичних об'єктів, але навіть до явищ і процесів, що відбувається в світі, які також випромінюють вібрації з характерними частотами.

Все на світі коливається, і коливається зі своєю власною частотою. Коли усвідомлюємо це, то значно розширюється розуміння всесвіту. Унікальна частота коливань кожного предмета може бути витлумачена, як звук, незалежно від того, здатні ми його почути чи ні. Якщо звук народжується, то повинен існувати той головний слухач, для якого цей звук призначений, і слухач цей — вода.

Вода настільки чутлива до унікальних частот, що випускаються всім, що тільки існує в світі, що фактично вода відображає весь цей зовнішній світ.

Музика і вимовлені слова - це вібрації; вони можуть бути легко зрозумілі і витлумачені практично кожним. Насправді, написані слова також випромінюють унікальні вібрації, які вода в змозі відчути. Вода чесно відображає всі вібрації, що створюються в світі, і перетворює ці коливання в форму, видиму для людського ока. Коли воді показують написане слово, вона сприймає його, як коливання і висловлює це послання особливим чином. (Уявляємо, що букви - це візуальний код для вираження слів.)

Тоді, чому ж мови, якими розмовляють люди, настільки різняться? 

Це досить легко зрозуміти, якщо вважати, що мова народжується з вібрацій навколишньої природи. Природа в кожному місці своя, і кожне природне оточення буде створювати свої вібрації.

Припускаємо, що, коли утворюється повний геометричний кристал, вода знаходиться в згоді з природою і тим феноменом, який ми називаємо життям.

Кристали не утворюються у воді, яка була сплюндрована результатами нашої нездатності пам'ятати про закони природи. З іншого боку, такі слова, як «ти дурень», не існує в природі. Вони є неприродними і створені людьми. Образливі слова, образи і глузування - це породження культури, створеної людьми. В природі виникають тільки вібрації любові і вдячності, і спостереження за природою підтверджують істинність цього припущення. Дерева та інші рослини живуть в гармонії, а значить, вони виявляють повагу один до одного.

 Уоррен Дж. Хамельман писав, що органічна матерія, що утворює тіло людини, генерує частоту, яка може бути представлена звуком, приблизно на сорок дві октави вище середнього "до" (ноти, що розташовується десь у середині клавіатури фортепіано).Сучасний стандарт для частоти коливань середнього «до» - приблизно 262 Гц; це означає, що звук людського тіла досягає приблизно 570 трильйонів Гц. 

А оскільки герци вказують на кількість коливань в секунду, це означає, що людина робить 570 трильйонів коливань в секунду. Це, звичайно ж, число, що виходить за межі нашої уяви і вказує на неймовірний і чудовий прихований потенціал. Важко уявити собі ці сорок дві октави, але зрозумійте, що частота коливань людського тіла надзвичайно велика і різноманітна і не має собі рівних. Людина містить в собі цілий всесвіт, наповнений перекриваючими частотами, і створює симфонію космічних масштабів.
Розповідаючи про вібрації і частоти, використовується те, що називається «теорією до-ре-мі-фа-соль-ля-сі».

Важливе відкриття - це існування резонансу. Звуки однієї частоти резонують. Це можна проілюструвати за допомогою камертона, інструменту, яким користуються для настрою висоти звучання інструменту або голосу.

Коли ми вдаряємо по інструменту камертон спеціальним молоточком, створюючи звук «ля», і співак відповідає нотою «ля», камертон і голос створюють звукову хвилю однієї частоти. Це і називається резонансом. Коли одна сторона створює звук певної частоти, а інша відповідає тим же звуком, вони резонують. Кажуть, що подібне тягнеться до подібного, і вібрації, мабуть, теж притягують один одного і взаємодіють один з одним.

Придивившись, помітимо, що це явище відбувається всюди навколо вас. Ми спостерігаємо те ж саме і в людських відносинах: люди, які генерують подібні частоти, притягуються один до одного, і в результаті виникає дружба. Найбільший секрет японського бойового мистецтва визначається, як «перемога без боротьби» і полягає в тому, щоб уникати резонансу з противником. Боротьба і перемога призводять до резонансу з ворогом, тому рівень таких відносин вважається дуже низьким.
Коли частоти в основі своїй несумісні, вони не здатні резонувати. Ми не можемо прийняти те, що в корені відрізняється від нас.

Цікаво, що резонанс може виникнути навіть у тому випадку, якщо частоти не збігаються. Це відбувається, наприклад, коли частота подвоюється. Явище, при якому хвилі можуть накладатися одна на іншу називається інтерференція. Якщо максимум збігається з максимумом, а мінімум з мінімумом, дві хвилі підсилюють одна одну і амплітуда коливань подвоюється. Якщо збігаються максимум і мінімум, дві хвилі гасять один одного, утворюючи нульову амплітуду.

Синергія - це щось більше, ніж проста сукупність утворюючих її частей. З грецької значить узгодження, спільно діючий. Синергизм- це посилення ефекту дії, ефект більший, ніж при підсумку.

Послідовно робимо висновок, що ефективність процесів підвищується, якщо оптимізувати не окремі установки, а цілі комплекси установок в їх взаємодії. Це є наслідком своєрідного синергізму. Значить, знання і зусилля кількох людей можуть організовуватися таким чином, що вони взаємно посилюються; прибуток після злиття двох компаній може перевищувати суму прибутків цих компаній до об'єднання. Наприклад, комплексні установи одного господаря при дорозі: заправка машин, їдальня, готель, стоянка для авто, природна зелена зона. І також яскравий приклад про утворення спільноти країн Міжмор'я. Такою спільнотою є організм кожної людини.

Отже, синергія - співпраця, сприяння, допомога, співучасть, спільництво, співдія - підсумовує ефект взаємодії двох або більше факторів, що характеризується тим, що їх дія істотно перевершує ефект кожного окремого компонента у вигляді їх простої суми. Я звернула увагу, що повторюється слово СПІВ. І мені прийшла думка, що саме спів і є могутньою творчою синергією. Трапився вислів: “Як океан, все тече і дотикається, в одному місці торкнеш, в іншому кінці світу віддається”.

З “Божественної комедії” Данте:

“Той строк малий, поки ще не сплять
Наземні почуття, їх залишок убогий
Віддайте осягненню новизни,
Щоб сонцю вслід, побачити світ безлюдний!
Подумайте про те, чиї ви є сини:
Ви створені не для тваринної долі,
А для доблесті і знань ви роджені.
На зміну універсаліям. Небесне
… Все”.
Наші інтереси: 

Інтереси ті, що 2016 рік буде віддаватися сторицею тим, хто творить. Пам'ятка для кожного про мету життя на землі. Знання для заохочення до творчості, як  реалізації проживання тут і зараз.


 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Так. Вода це надречовина яка може складатись з 125 елементів. Вода має здатність оновлюватись при цьому стираючи всю негативну інформацію з своєї структури. Інакше не працювало би Живе Слово а то зло яке заподіяне протягом значного часу накопичувалося і множилося би водою і знищило б все живе на планеті. У світі все розвивається і еволюціонує і людина в цьому світі єдина істота яка може творити інформацію, створювати вібрації. Але вібрації живляться енергією, енергія має форму, форму придає ідея, ідея виникає за умов інтелекту, творчий інтелект потребує вищих знань. Згадується цифрона 16 та цифрона102 і енергосота Щоль.
"Знання для заохочення до творчості, як реалізації проживання тут і зараз". Добра настанова.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Так. Вода це надречовина яка може складатись з 125 елементів. Вода має здатність оновлюватись при цьому стираючи всю негативну інформацію з своєї структури. Інакше не працювало би Живе Слово а то зло яке заподіяне протягом значного часу накопичувалося і множилося би водою і знищило б все живе на планеті. У світі все розвивається і еволюціонує і людина в цьому світі єдина істота яка може творити інформацію, створювати вібрації. Але вібрації живляться енергією, енергія має форму, форму придає ідея, ідея виникає за умов інтелекту, творчий інтелект потребує вищих знань. Згадується цифрона 16 та цифрона102 і енергосота Щоль.
"Знання для заохочення до творчості, як реалізації проживання тут і зараз". Добра настанова.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Вода є чимось більшим за Н2О, - це унікальна жива субстанція.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Мудрагель Чуйний.
0
Ще не підтримано

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B5_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BB%D0%BE - 570 ТГц - це в діапазоні зеленого світла.

Мудріймо, бо ми того варті!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, друзі, за відгуки. Оце, "мудріймо, бо ми того варті"- якраз в тему, бо вода являє мудрість Землі.
Я дійшла висновку з мітів про Тота, Гермеса, Меркурія, Дракона, Пернатого змія, Кетцалькоатль-Крилатий змій. Він був різнобарвний, яскраво-кольоровий. І хто ж? А веселка схожа на змію, її дуга.
Бог Тот був літописцем, він спостерігав і писав. Письмо від руки, як потік хвиль, заокруглені букви, зміїні річечки. Вміння творити руками.
Бог Меркурій літав, крила на шоломі і на сандалях, посланець богів, поміж небом і землею. Відображення послань і рівень досягнень.
Бог Гермес вчив мудрості і цілительства. Самовідновлюватися, самоочищення через форму кристалу.
Бог Тот казав, що він повернеться на Землю і вчив людей розірвати яйце-коло, вилізти зі шкаралупи. Подав геометрію, астрономію, розширення.
І хто ж це є? А ВОДА. І цей бог у всіх іпостасях --- є Вода.
Ще в ядрах води повинні знайти вогонь невгасний; ту невпинну і незгасну енергію.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Відносно кольорів, то думаю, що зелене, це зародження життя, сприйняття світла. Хоч вершиною буде малиновий чи рубіновий. Як квітка-досягнення.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Тимур Де-Бальзак.
0
Ще не підтримано

Не коментував раніше цей есей (а по суті це таки маленький есей!..), оскільки не надто зрозумів мету його написання. Все, що тут викладено, добре відомо ще зі шкільних часів. А повторювати відомі істини... навіщо?!
І навіть про те, чого не було в шкільних підручниках, я дізнався ще в шкільні роки. Наприклад, щодо складної структури води - про це писав ще в середині 60-х радянський фантаст Іван Єфремов в романі "Година Бика" (1968 рік):

Цитата:
Наші предки тривалий час вважали воду просто водою, з'єднанням водню й кисню, і геть не вміли її аналізувати. Виявилося, що вода має складну фізико-хімічну структуру за участю багатьох елементів. Тисячі видів води, корисної, шкідливої, нейтральної, хоча в простому аналізі однакової й абсолютно чистої, зустрічаються в джерелах, річках і озерах Землі.

("Година Бика", стор. 59)
Так, за радянських часів цей роман було заборонено, але батьки спеціально для мене випросили у знайомих книгу мені на прочитання за одну ніч, коли я навчався у 9 класі... а це й були шкільні роки.
Тому, на мій погляд, шановній Зоріні замість повторювання давно відомого варто було би зробити акцент на чомусь новому. От чого в цьому есеї катастрофічно бракує, то це чогось на кшталт теорії єдиного поля! Ні-ні, я не вимагаю деталізації, але філософічне підґрунтя розписати можливо й потрібно. Справді:

  • звукові коливання розповсюджуються в газових і рідких середовищах, у твердих тілах;
  • світлові коливання являють собою частину коливань електромагнітного поля;
  • буквально щойно на практиці були виявлені ґравітаційні хвилі - а з ними що?..
  • нарешті, є четвертий стан речовини - плазма, то яким чином розповсюджуються коливання у ній?..

(Є ще сильна та слабка взаємодія, але не буду ускладнювати...)
Очевидно, якщо вести мову про всеохопний резонанс та всеохопну синергію, то варто описати всі переліченіі коливання з єдиної точки зору! А це можливо лише з точки зору теорії єдиного поля. Й якби в есеї містилася філософія єдиного поля - ціни б йому не було!

Але мене зацікавили коментарі про зелений колір. Як це не смішно, колись я принагідно зазирнув в один езотеричний салон за рекомендацією знайомих, там зробили фото моєї аури... й вона виявилась саме зеленою ))) Хоч як це смішно, але за що купив, за те продав )))

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прописні істини варті того, щоб їх систематично повторювати і нагадувати навіть про, здавалось би, очевидні речі.

Тимур Де-Бальзак каже:
замість повторювання давно відомого варто було би зробити акцент на чомусь новому. От чого в цьому есеї катастрофічно бракує, то це чогось на кшталт теорії єдиного поля!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Перш за все, хочу подякувати пані Зоріні за, без сумніву, приємний допис про важливі речі цього світу. Про різні, насправді, дивовижні фізичні явища, хай вони й не висвітлені з науковою точністю.

І Вам, пане Тимуре, хочу подякувати за згадку про, певно, цікаву книгу, яку, ймовірно, після цього хтось захоче знайти й прочитати.

А ще дякую за важливу, як на мене, думку, про потребу висвітлення загальної картини світу простими словами для широкого загалу на основі новітніх знань. Цього, як на мене, дійсно бракує і якщо, дійсно, знайдеться така тут людина, буду дуже йому вдячним.

Проте, на мою думку, хай кожен пише про те, що вважає за необхідне (звісно, у доброзичливому тоні) і кожен з нас зможе це відзначити й подякувати, якщо озвучена річ видалась йому цікава й потрібна.

Хай Буде! :)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Тимуре, шляхом повторення знову і знов, допоки не зрозуміємо. Адже допоки так і не знаємо! Як реінкарнація - вчить і вчить. А про воду я 3 роки тому зробила 3 відеофільми, одне і теж. Назвала "Душа і вода споріднені".
Нічого нового, бо не пізнали ще нічого.
Тому будемо повторювати, авось десь і зачепимо те, що треба.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!