Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Криму облили фарбою великий портрет Путіна

Спецтема:

Портрет був намальований на фасаді будинку на вулиці Пушкіна у Сімферополі. Про це повідомляють місцеві жителі у соціальних мережах.

 

«Сімферополь (перетин Пушкіна і Маяковського). «Луноликого» закидали фарбою. Довелося терміново видаляти. Вата обурюється», – мовиться у повідомленні, опублікованому у Twitter.

У кримських ЗМІ пізніше з’явилася інформація, що після цього малюнок зафарбували працівники комунальних служб.

Це не перший випадок псування графіті з Путіним. Як повідомив працівник комунальної служби «АН-Крим», минулого разу постраждав малюнок на вулиці Куйбишева, але його «вдалося відмити».

Раніше у центрі Сімферополя з’явилося графіті з портретним зображенням президента Путіна на тлі залізничного вокзалу. Це графічне полотно заввишки приблизно у 2 метри і шириною близько 4 метрів.

Повідомлялося, що група художників у Криму розписує стіни портретами Путіна. Вони називають себе групою ентузіастів і запевняють, що розписом стін у кримських містах займаються за власною ініціативою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи