Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Тернополі відкриють сучасний екстрим-парк

В ході чергового засідання виконавчого комітету міськради було затверджено титульний список об’єктів, які потребують ремонту у Тернополі в 2015 році. 
В нього було включено також облаштування парку для занять різними екстремальними видами спорту. Сучасний екстрим-парк планується відкрити на бульварі Куліша.
Як повідомив міський голова Тернополю Сергій Надал, у міську раду вже неодноразово надходили звернення від молоді, що у місті треба облаштувати екстрим-парк. Також були озвучені і пропозиції щодоможливого місця його розташування. Міський голова відмітив, що в цьому році планується провести реконструкцію бульвару Куліша, навколо якого знаходяться навчальні заклади та житлові будинки. Тому спільно було прийняте рішення про облаштування парку для занять екстремальними видами спорту саме в цьому місці. Нарікань з боку молоді не виникло.
Крім створення екстрим-парку, в міській раді обговорювалися і інші важливі питання по благоустрою міста. Також планується виконати ряд робіт по облаштуванню парку «Здоров’я», що знаходиться на території ландшафтного парку «Загребелля» (біля міської лікарні № 3). Там будуть обладнані пішохідні доріжки та зона відпочинку, якою мешканці Тернополю зможуть користуватися у теплу пору року.
До кінця 2015 року заплановано провести капітальний ремонт пішохідної зони бульвару Д. Вишневецького. Ділянка, що потребує відновлення, – від вулиці Л. Курбаса, 6 до вулиці В. Симоненка. Також міськрада погодила завершення ремонту бульвару Д. Галицького (до вулиці Лесі Українки) та ремонт сходів від вул. Назарія Яремчука до вул. Дружби. Буде проведене і облаштування пішохідної доріжки, що знаходиться у парку «Топільче». Інші об’єкти благоустрою також чекають ремонту.
Гроші у сумі 400 тис. гривень для створення екстрим-майданчику для молоді вже закладені у міському бюджеті. Планується, що будівельні роботи розпочнуться приблизно у квітні цього року. Міський голова зазначив, що відкриття екстрим-парку може відбутися вже до 1 червня або до Дня Молоді.
Всім, хто захоче відвідати Тернопіль, щоб покататися на скейтборді на новому майданчику, варто поцікавитися орендою квартир у місті. Подобова оренда у Тернополі представлена досить широко, тому тут не проблема зняти комфортне житло за 150 грн. за добу. Зняти квартиру можна і на бульварі Куліша неподалік від того місця, де буде відкритий сучасний екстрим-парк.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи