Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Запоріжжі 11 котелень переведуть з вугілля на лушпиння соняшника, тирсу та деревні пелети

Концерн «Міські теплові мережі» цього року замінить котли 11 вугільних котелень на пелетні, які будуть працювати на лушпинні від насіння, тирсі та деревних пелетах, 

16030803.jpg

деревні пелети

Про це інформує запорізький сайт Индустриалка.

Як повідомив головний інженер концерну «Міські теплові мережі» Юрій Бугрім, ці котли працюватимуть з максимальною автоматизацією, тобто практично без втручання людей. За даними об'єктами вже розроблені проекти.

Головний інженер зазначив, що в 2015 році концерн замінив 3,5 кілометра теплових мереж на ефективні труби, які, згідно з гарантією виробника, служитимуть до 50 років. Кілька котлів замінили на економніші.

В рамках програми з економії споживання енергоресурсів були встановлені більше 70 перетворювачів. Завдяки цьому за рік концерну вдається заощадити до 1 мільйона кВт електроенергії. Зекономлені кошти підприємство направляє на модернізацію обладнання.

Наші інтереси: 

Дуже хороша новина. Запоріжжя рулить! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи