Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Черкасах пенсіонер розстріляв компанію злочинців

Світ:

Взявши вдома мисливську рушницю, чоловік підійшов до своїх кривдників, що всілися поблизу, розпиваючи спиртні напої за його гроші, і вистрелив у них.

28 липня близько першої години ночі поблизу перехрестя вулиць Ільїна-Чехова в місті Черкаси чоловік похилого віку розстріляв компанію людей.

Інформація про нічний інцидент з'явилася на черкаському форумі. Згодом її підтвердили і у прес-службі міліції.

Як розповіли в міліції, 72-річний пенсіонер повертався додому пізно вночі. Його перестріли двоє чоловіків і відібрали барсетку. Одному з грабіжників було 35 років, іншому – 45. Дід тривалий час просив повернути вкрадену річ, однак чоловіки на таке прохання не відреагували.

Взявши вдома мисливську рушницю, чоловік підійшов до своїх кривдників, що всілися поблизу, розпиваючи спиртні напої за його гроші, і вистрелив у них. Окрім двох грабіжників, у компанії було ще двоє людей. Один із постраждалий загинув у авто швидкої допомоги, ще одного госпіталізували.

Вбивцю затримали майже одразу. У міліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". За неперевіреною інформацією, старий виявився ветераном МВС.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Відпустити і нагородити сміливого діда...Дух Холодного Яру прокинувся..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Відпустити і нагородити сміливого діда...Дух Холодного Яру прокинувся..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Згодна з Явсе Світоим.Міліція не хоче виконувати своїх обовязків .Ми з однокурсником на одній із станцій метро чекали на поїзд (це було в Києві).Він каже.Дивись оці чоловіки кавказької національності чистять киянам кишені..На станціях є кімната де сидить міліціонер Я зайду до нього і проінформую. Він зайшов.МІіліціонер сказав що затримка злодіїв не входить в його обовязки