Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В інтернеті запустили сайт з базою сепаратистів

В  українському інтернеті стартувала ініціатива “Метелик”, метою якої є збір інформації про всіх осіб, причетних до терористичних та сепаратистських дій на сході України. Окрім того, інформація про ідентифікованих сепаратистів буде корисною для українських силовиків, через блокпости яких намагаються прослизнути десятки терористів, які маскуються у мирних громадян та біженців.

 

На сайті metelyk.org буде проводитись збір даних для бази всіх сепаратистів, їх ідентифікації та подальших судово-кримінальних дій. Будь-хто охочий може додати в базу людину, яку він підозрює у вчиненні протиправних дій та має докази такої діяльності (фото, відео).

Окрім того, інформація про ідентифікованих сепаратистів буде корисною для українських силовиків, через блокпости яких намагаються прослизнути десятки терористів, які маскуються у мирних громадян та біженців. Як пишуть автори сайту, база буде корисна також для тих, хто приймає біженців з Донбасу і хоче перевірити їх на предмет співпраці з терористами. Другим етапом функціонування сайту стане відстеження кримінальних справ по громадянам, які вчинювали терористичну діяльність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Корисна операція МЕТЕЛИК.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Корисна операція МЕТЕЛИК.