Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні створили платформу для спілкування сусідів

В мережі запустили безкоштовний сервіс «Жителі» – платформу, яка об’єднує жителів великих будинків для комунікацій, спілкування та самоорганізації, повідомляє Watcher. Це дає можливість створити більш комфортні умови життя. Наразі на сервісі зареєстровані майже 24,5 тисячі «жителів» з понад 8 тисяч будинків.

Можливості сервісу дозволяють контролювати комунальні тарифи, а також стежити за тим, щоб сплачені податки йшли на благоустрій будинків та вулиць.

Реєстрація на сервісі є обов’язковою. Передбачається, що займе вона не більше 1 хвилини. Після реєстрації користувач отримає доступ до товариства жителів свого будинку і зможе бачити усіх зареєстрованих сусідів. Якщо таких судів мало, сервіс пропонує запросити жителів будинку користувача із соціальних мереж.

«Жителі» наразі працює не лише в Києві, а й по всій Україні. Найбільш активні міста – Київ, Одеса, Дніпро, Харків та Львів.

 

 

Наші інтереси: 

Важлива ініціатива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи