Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцина від поліомієліту призводить до поліомієліту

Категорія:

Світ:

У наш час єдина можливість у цивілізованих країнах постраждати від паралічу, пов’язаного з поліомієлітом, – отримати щеплення живою поліовакциною.

151022-vakcynaciya.jpg

А я після цього буду жити?
А я після цього буду жити?

Поліомієліт – захворювання, яке лише дуже рідко призводить до серйозних клінічних проявів (у 0,1-1% інфікованих). Епідемічних масштабів поліомієліт набув тільки наприкінці XIX ст. – імовірно, внаслідок збільшення кількості провокуючих факторів, першим серед яких є щеплення.

Зниження захворюваності на поліомієліт, що приписується щепленням, було досягнуто за рахунок зміни діагностичних критеріїв. Крім того, наприкінці 1950-х рр. з’ясувалося, що велику кількість гострих млявих паралічів викликано іншими кишковими вірусами (вірусами Коксакі та ECHO-вірусами).

На зміну штамам циркулюючого «дикого» вірусу прийшли штами вакцинних вірусів, здатні мутувати у вірулентні форми. Декілька спалахів поліомієліту було викликано такими видозміненими вірусами.

У наш час єдина можливість у цивілізованих країнах постраждати від паралічу, пов’язаного з поліомієлітом, – отримати щеплення живою поліовакциною. Заміна живої поліовакцини на інактивовану затримується у низці країн через економічні причини.

Гомеопатичні та натуропатичні методи лікування та реабілітації показали себе цілком ефективними.


Олександр Коток – лікар-гомеопат, випускник 1-го ММІ ім. І. М. Сєченова (1989 р.), доктор філософії (Ph. D.) Єврейського університету в Єрусалимі (2001 р.), член Європейської асоціації з історії медицини (з 1998 р.). Автор численних публікацій з історії гомеопатії та рецензій у журналах та збірках академічних робіт наукових спільнот Англії, Німеччини, Голландії, Індії, Росії та України. 

Книга "Безжальна імунізація" 2008 р. (українською мовою) у форматі PDF - завантажити.

Сайт "Гомеопатия и прививки" (рос. мовою). 

Щеплення - загроза здоров’ю (сайт Еко-мама). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

22.10.15 р. в садочку дочки та в племінниці пішов пресінг на рахунок прививки від поліомеліту, зайшов на сайт, щоб розтлумачити братові про суть прививок, а тут стаття одразу свіжа.

Коментарі

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

22.10.15 р. в садочку дочки та в племінниці пішов пресінг на рахунок прививки від поліомеліту, зайшов на сайт, щоб розтлумачити братові про суть прививок, а тут стаття одразу свіжа.