Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Вбивця" усіх топових смартфонів буде коштувати лише $330

Компанія OnePlus представила "вбивцю флагманів інших компаній", однойменний смартфон другого покоління, продажі якого почнуться в першій половині серпня.

У новинці використаний потужний процесор Snapdragon 810, причому мова йде про покращену версію чіпа з індексом v2.1. Пристрій містить чотири 64-бітних ядра ARM Cortex-A57 і чотири енергоефективних ядра Cortex-A53. Тактова частота сягає 1,8 ГГц. Обробкою графіки займається контролер Adreno 430 з підтримкою розподільчої здатності 4K і OpenGL ES 3.1.

Смартфон буде доступний у двох версіях. Молодша - на 3 Гбайт оперативної пам'яті LPDDR4 RAM і флеш-модулем місткістю 16 Гбайт. Потужніша модифікація несе на борту 4 Гбайт ОЗУ, а накопичувач розрахований на зберігання 64 Гбайт інформації.

Як і оригінальний апарат, смартфон OnePlus 2 наділений 5,5-дюймовим сенсорним дисплеєм формату Full HD (1920 × 1080 пікселів). При цьому панель характеризується підвищеною яскравістю і поліпшеною передачею кольору.

В оснащення входять дві камери. Основна має 13-мегапіксельну матрицю, лазерний автофокус і систему оптичної стабілізації зображення. Для відеотелефонії і зйомки селфі є фронтальна камера з 5-мегапіксельним сенсором.

Апарат обладнаний передовим дактилоскопічним сканером для ідентифікації користувачів за відбитками пальців. Швидкість сканування, як стверджується, вища у порівнянні з iPhone. У пам'яті смартфона можна зберегти до п'яти відбитків.

Ще одна особливість новинки - наявність симетричного порту USB Type-C. Це означає можливість підключення кабелю будь-якою стороною. Крім того, USB Type-C входить в специфікацію USB 3.1, що свідчить про пропускну здатність до 10 Гбіт/с.

Інші характеристики OnePlus 2 такі: дводіапазонний адаптер бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11ac, контролер Bluetooth 4.1, акселерометр, гіроскоп, датчики наближення і освітлення. Живлення забезпечує акумулятор ємністю 3300 мА·год. Габарити 151,8 × 74,9 × 9,85 мм, вага - 175 грамів.

На смартфон інстальована операційна система OxygenOS на основі Android 5.1. Підтримується робота в мережах GSM, WCDMA і LTE; передбачено два слоти для карт nanoSIM.

11 серпня в продаж надійде версія OnePlus 2 з флеш-модулем на 64 Гбайт: ціна апарату складе 390 доларів США. Модель з 16 Гбайт пам'яті стане доступна пізніше за ціною в 330 доларів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи