Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 57
  • Переглядів: 62

Вік Аделайн / The Age of Adaline (2015)

«Століття Адалін» (англ. The Age of Adaline) - романтична мелодрама режисера Лі Толанда Крігера з Блейк Лайвлі в головній ролі [2].Прем'єра в Росії відбулася 21 Травню 2015 року [3] [4]. Слоган фільму: «Світ змінився з минулого століття. Адалін - ні ». 

 

Сюжет 

Вже більше 60 років Адалін Боумен зберігає свій секрет: після автомобільної аварії, в результаті якої вона пережила переохолодження і зупинку серця, вона не старіє ні на день. Вона змінює документи, вивчає мови, і весь час переїжджає. Раз на десять років вона змінює особистість, роботу і оточення. Незмінними супутниками для неї залишаються тільки дочка, собака і сліпа піаністка, яка не в курсі реального віку Адалін.

На святкуванні Нового року Адалін зустрічає симпатичного молодого чоловіка на ім'я Елліс ("як острів"), заради якого їй хочеться перестати тікати. Адалін погоджується на пропозиції Елліса про зустріч, але після неї розуміє, що не зможе бути з ним, не розкривши своєї таємниці. Вона вирішує знову зникнути.

Після повернення додому Адалін чекають сумні новини: її собака хвора і її доводиться приспати. Дівчина дуже горює про втрату одного, про розрив з чоловіком і про неможливість постаріти. Вона їде до доньки, яка переконує матір перестати тікати. Адалін дзвонить Еллісу, щоб вибачитися і той прощає її. Він запрошує дівчину в будинок своїх батьків, щоб познайомити з родиною.

По приїзді на місце Адалін зустрічає свою минулу любов - Вільяма, батька Елліса, якому представляється дочкою Адалін.Вона розуміє, що Вільям все життя любив її, незважаючи на те, що вона розбила йому серце своїм зникненням. Побачивши шрам на руці Адалін і згадавши своє минуле, Вільям розуміє, що перед ним та сама жінка, яку він любив. Вільям намагається переконати дівчину, що бігти не має сенсу і заради Елліса вона повинна перестати боятися.

Але Адалін не слухає його. Вона збирає речі, залишає прощальну записку Еллісу і їде.Однак, по дорозі розуміє, що закохана в Елліса і хоче повернутися. Вона дзвонить дочки і повідомляє, що більше не буде тікати. Адалін повертає назад, але в її машину врізається вантажівка і вона вилітає в кювет. Сама Адалін виявляється викинута з машини. Проїжджав повз місця аварії Елліс бачить машину Адалін і вибігає, щоб зрозуміти, чи все гаразд. Серце Адалін зупиняється, але парамедики, за допомогою дефібрилятора, знову запускають його. У лікарні Адалін визнається Еллісу в любові і розповідає історію свого життя.

В кінці фільму у Адалін нове життя з Елісса, дочкою і новим вихованцем. Вона виглядає в дзеркало і зауважує сивий волос. На питання Елліса «чи все гаразд?» Адалін відповідає «Ідеально».

У ролях 

Актор Роль
Блейк Лайвлі [5] Адалін Боуман
Еллен Берстін [5] Флеммінг дочка Адалін
Міхиль Хёйсман [6] Елліс Джонс
Аманда Крю [7] Кікі Джонс сестра Елліса
Харрісон Форд [8] Уілльям Джонс батько Елліса
Кеті Бейкер [7] Кеті Джонс мати Елліса
Ентоні Інграбер [9] Уілльям в юності
Лінда Бойд Ріган подруга Адалін
Річард Хармон Тоні
Пітер Дж. Грей [10] Кларенс Джеймс Прескотт чоловік Адалін
Анджали Джай Кора
Кріс Уилльям Мартін Дейл Девенпорт
Кейт Річардсон Флеммінг в юності
Барклей Хоуп Стенлі Честерфілд
Лейн Едвардс доктор Ларрі Левін
Х'ю Росс оповідач

Створення 

Сприйняття

Фільм отримав змішані оцінки критиків. На сайті Rotten Tomatoes фільм має рейтинг 54% на основі 108 рецензій з середнім балом 5,6 з 10 [13]. На сайті Metacritic фільм отримав оцінку 51 з 100, що відповідає статусу «змішані або середні відгуки» [14].

 

Трейлер

Вікові обмеження

12+

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Довголіття в межах ХХ століття.

Жіноча доля схожа на долю героя фільму "Людина з планети Земля"

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Довголіття в межах ХХ століття.

Жіноча доля схожа на долю героя фільму "Людина з планети Земля"

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Еней Харалужний.
0
Ще не підтримано

Бачив не "Гуртом" цей фільм, але не наважився його завантажити, та тепер перегляну обов'язково!))

Інформація - це те, що приховується.
Все інше - реклама.