Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 7

Вість про основні вихори сили плотського Тіла

Енергетична будова людини складається з двох протилежних потоків і зарядів: гарячого, сухого, сонячного Янь та бездіяльного, прохолодного, вологого, місячного Інь, що проходять впродовж хребта. Ті, що піднімаються від копчика проходять через спинний мозк і ті, що проходять впродовж передньої частки хребта.

Попередня стаття:

Вість про тіла і оболонки Живи

Ці вихорі подаються знизу догори в такій послідовності:

1. Початок – розташований на кінчику копчика. Забезпечує життєдіяльність Плотського Тіла, наповнюється силою землі. Колір Чорний. В ньому початок дрімаючої Вогняної Сили.

2. Зародок –розміщений в хребті на рівні Лобка: колір Червоний. Він приймає енергію Води і інших живих істот, також всмоктує і випромінює енергію розпліднення. Через цей вихор в жінку входить чоловіча енергія, необхідна для зачаття і народження плоду, енергія чоловічого сім’я, енергія образів Духа і Крові Породи чоловіка. В чоловіка через Зарод входить від жінки Дар Батьківства – здатність творити повноцінних дітей.

3. Живіт (життя) – розташований біля спинно-мозкового стовбура на рівні пупка: колір – помаранчовий. Через цей вихор людина приймає життєву енергію і Мудрість Роду, а також енергію Вогню. Якщо вищі енергоінформаційні центри через різні обставини не сформовані і свідомо не використовуються, то це ще не людина, а лише Жить (Житель – двонога Тварина).

4. Персі (Груди) – розташований в області сонячного сплетіння (Золотник) та перших знизу ребер, що зрослись, колір Золотистий-сонячний. Цей вихор забезпечує «Сонячне Дихання», що всмоктує силу Повітря та засвоює Життєву Силу Сонця-Ярили. Приймає і випромінює інформацію і енергію Творення.

5. Лада-Десниця (права рука) та

6. Леля-Шуйця (ліва рука) – розміщені в області плечових суглобів. Вихор Лади має зелений колір і обертається коловрат назустріч Сонцю. Вихор Лелі має блакитний колір і обертається Посолонь – за Сонцем. Лада приймає і випромінює енергію Любові, Щастя, Добра. Леля забезпечує інтуїтивне пізнання світу Яви (явного сьогодення) та творчість. Якщо більш вищі духовно-енергетичні центри не відкриті і свідомо не використовуються, то це ще не Людина, а лишень Людь (напівлюдина), але не одухотворена.

7. Вусть (вуста) – розташований на рівні з’єднання спинного і головного мозку: колір синій. Цей колір приймає і випромінює енергію Ефіру (простору) та життєву силу Верхнього Світу (Славі).

8. Чоло – розташований в області головного мозку на рівні – міжбров’я: колір індиго (фіолетовий). Цей вихор передачі мислеобразів, що керує інтелектуальним та духовним розвитком людини, забезпечує яснобачення та чуття, а також сприйняття минулого і майбутнього, паралельний світів.

9. Джерело – розташований над тім’ям і обертається не у вертикальній площині, а горизонтально: колір сріблястий. Вихор сприймає і випромінює енергію Волі і вищих Духовних образів світу Слави. Головний орган взаємодії і спілкування з Пращурами, покровителями Роду.

Той хто розвинув в собі душевні і духовні здібності сприймати і управляти життєвими Силами Вуст’я, Чола і Джерела, гідно набуває право називатися Людиною-Чоловіком.

10. Світоч – розташований над маківкою і як Джерело обертається в горизонтальній площині, але в інший бік. Колір – білий. Цей вихор сприймає і випромінює енергію Вищих, Духвоний образів Прави (Сьоме Небо).

Це кінцева мета Віди-Віри.

Надруковано: Вустинська книга вістей Духовного творення Руси-України ст. 32-33

Продовження: Вість про Закон Ріти – чистоти Духа і Крові

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Посилання на джерело давайте на початку статті.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Посилання на джерело давайте на початку статті.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Добре, буду мати на увазі.