Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Вість про Закон Ріти – чистоти Духа і Крові

Попередня стаття:

Вість про основні вихори сили плотського Тіла

За визначенням англійського вченого Чарльза Дарвіна змішання видів приводить до народження «ублюдків», а Вавілов замінив його словом «гібрид».

Міжрасові змішання приводять до того, що будова таза матері однієї національності не відповідає черепу дитини від батька іншої національності. Від цього жінок мучать кесареві розтини і передчасні пологи.

Було встановлено, що кров русів в більшості випадків І групи, у цих батьків не може народитися дитина з ІV групою крові.

У більшості розсіяних етносів щеплення не приживаються, бо ця група сильна протимікробна і противірусна.

В підручнику «Біологія» для студентів медичних вузів написано: «Для людей з групою крові 0 (І) можливість захворювання раком шлунка, шийки матки, ревматизмом, ішемічною хворобою, холециститом, жовчокам’яною хворобою знижується більше ніж 20 відсотків» природа сама створила систему захисту проти міжрасових шлюбів.

Наприклад, негри виділяють поту в 10-12 разів більше ніж білі люди, і у всіх виділеннях їх плоті міститься етилмеркантан і меркантанетинол, які є най смердючими речовинами у світі.

Ця рочевина є канцерогеном, а також нервово паралітичною отрутою для людей інших рас і спричиняє рак у білих людей. Жінки будьте пильними!

Крім того, закони Ріти забороняють будь-які шлюби між родичами, як би віддалені вони не були.

В Книзі мудрості Перуна записано: «Не допускайте чужоземців до дочок своїх, бо спокусять вони їх і розтлять Душі їх чисті і Кров Раси великої загублять, бо перший чоловік у дщері залишає Образ Духа і Крові».

 

«Чужоземні образи крові

З Дітей Людських Світлий Дух виганяють,

а змішання крові приводить до загибелі…

цей Рід не вироджується гине,

не маючи нащадків здорових,

бо не буде тієї внутрішньої Сили,

що вбиває всі хворі-немочі,

які принесуть на Мідгард-Землю

Чужоземні вороги, що йдуть із Світу Темного».

 

Бо якщо дівчина втратила цнотливість, а потім вийшла заміж, то буде народжувати дітей за образом і кров’ю першого сексуального партнера.

Знаючи про звичаєві та наукові дослідження щодо збереження етнічно-родової генної складової національних особливостей русів-українців, через дотримання цнотливості до шлюбу, через генетичний вплив першого статевого партнера, запобігаючи міжрасовим шлюбам – держава не підтримує міжрасові шлюби і таким чином дбає про психічне і фізичне здоров’я майбутнього покоління.

Повинен бути створений державний інститут телегонії та євгеніки.

/За О.В. Трехлєбовим/

Надруковано: Вустинська книга вістей Духовного творення Руси-України ст. 34-35

Продовження: Віди про ознаки групи Крові

 


В тему:

ЦНОТЛИВІСТЬ - РОДИННИЙ ОБЕРІГ НАЦІЇ

Тема: демографія і расологія

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття.
За визначенням англійського вченого Чарльза Дарвіна, (кома).
"мучать кесареві розтини і передчасні пологи". - мучать кесаревими розтинами і передчасними пологами.
"бо ця група сильна протимікробна і противірусна". - бо ця група стійка проти мікробів і вірусів.
"ніж 20 відсотків" - ,ніж на 20 відсотків.
"природа сама створила систему захисту проти міжрасових "шлюбів" - ...захисту від міжрасових шлюбів.
"меркантанетинол, які є най смердючими речовинами у світі" - - найсмердючіші речовини в світі.
"нервово-паралітичною".
"Жінки будьте" - жінки- звертання, виділяємо.
"як би віддалені вони не були".- якими віддаленими вони не були.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття.
За визначенням англійського вченого Чарльза Дарвіна, (кома).
"мучать кесареві розтини і передчасні пологи". - мучать кесаревими розтинами і передчасними пологами.
"бо ця група сильна протимікробна і противірусна". - бо ця група стійка проти мікробів і вірусів.
"ніж 20 відсотків" - ,ніж на 20 відсотків.
"природа сама створила систему захисту проти міжрасових "шлюбів" - ...захисту від міжрасових шлюбів.
"меркантанетинол, які є най смердючими речовинами у світі" - - найсмердючіші речовини в світі.
"нервово-паралітичною".
"Жінки будьте" - жінки- звертання, виділяємо.
"як би віддалені вони не були".- якими віддаленими вони не були.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Дуб Молодий.
0
Ще не підтримано

Ви вибачте, але стаття як мінімум викликає сумніви та протирічить здоровому глузду.
Всім відомо, що 4а група крові виникла пізніше за інші, як і біла(арійська) раса. Всі знають, що негроїдна раса з/явилась на землі першою, яка в неї має бути група крові, відразу 4а? ))) В статті http://www.bloodbook.com/world-abo.html чітко зазначені яка група крові у яких народів. Якщо проаналізувати , то 1у групу мають в переважній більшовті Аборигени Австралії(61%), індіанці Бороро в Бразилиї(100% - чистокровні арійці по Трєхлєбову))) ), Бушмени(56%), Ескімоси(54%), Малазійці(62%), індіанці Навахо(73%), індіанці Мая(100%! -ще одні чистокровні арійці)) ), мешканці Судану(63%), народність Кікую в Кенії(60%), з Европейських народів значну кількість(біля 50%) мають шотландці, ірланці, ісланці ;2у групу в переважній, відносно інших груп, кількості мають на Андаманських островах(60%), Армяни(50%), Амереканські індіанці племені Бігфут(82%!), мешкаці Гаваїв(61%), народи Маорі (54%), з Европейськіх народів Шведції, Португальці - близько 50%, це що, Арії ??? Згідно з цієї статистики, у українців та жидів(Польщі та Германії) процент людей з 1ою та 2ою групою крові рівний - близько 30-40 відсотків! Тоді взагалі про що йде розмова?
Чи не логічнішою є думка, що з виникненям нової раси людей виникала й нова група крові, яка відповідала потребам нової раси, була її природною ознакою? У Ісуса Хреста була 4а група крові, він хто, негр чи жид?, до яких його відносить Трєхлебов в продовженні статті?
Чи не логічніше вважати, що саме з виникненням нової, Арійської раси, яка дала прогрес людині й виникла 4а група крові? А з розселенням Аріїв по світу та з творенням нового типу людини, вона починає з/являтися майже усюди, потроху?
Відносно автора статті - Твєрдохлєбова. В нього на обличчі чіткі ознаки дегенеративного виродження, до Аріїв він має навіть менше відношення аніж до негрів.

Рабів до раю не пускають.

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Стільки помилок в невеликій статті? Треба перечитувати ( читати уважно, ретельно з метою виправлення) статтю перед публікацією і виправляти або ж просити когось на допомогу, щоб більше такого не допускати.

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Публікація слово в слово переписана з Вустинської книги. То такий стиль написання тієї книги, тому її виправляти на помилки є безглузду, точно так же само як перекладати наприклад гуцульську говірку на всеукраїнську мову, внаслідок чого сенс передачі інформації втратиться на кілька %
Кому важко зрозуміти, що тут написано, будь ласка придбайте собі Вустиньску книгу і перечитайте її від першої і до останньої сторінки.
У зв"язку із тим, що у даній книзі НЕ має авторських застережень і тому подібне, я і вирішив був цим скористатися заради своєї так би мовити "популярності" на НО =* Жартую звсно що, но доля правди частково таки є присутньою у моєму жарті..
Раз мої дві публікації з Вустинської книги викликали такий шквал коментарів, то значить, варто таки буде ще дописати кілька публікацій взятих з тієї книги=)))

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

До мене лишень щойно дійшло, що київські автори які складали дану книгу, робили безграмотний переклад, у зв"язку із чим і справді вийшло так багацько помилок.

А стосовно походження аріїв від нігерів, то хочу повідомити про те що дані автори книги брали відомості від тих людей які є прихильниками тієї гіпотези про те що наші пращури аріїї жили на Мідгард-Землі ще за довго до появи на ній нігерів. Внаслідок чого і виходить так що аріїї були носіями саме 1 групи крові, а нігери суто на МОЮ думку умовно кажучи і перелили у себе 1 групу.. Ну одним словом усе це звучить як суцільне безглуздя з області фантастики, точно так же само які те що аріїї є нащадками нігерів.. :) А тому як воно усе те було насправді я наприклад і досі для себе розгадую цю загадку)