Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Військові не знищують російські вертольоти, які порушують кордон України

РНБО пояснила, чому. Українська військова авіація не знищує російські військові вертольоти, що регулярно незаконно перетинають кордон, оскільки ті не атакують позиції сил антитерористичної операції.

Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів.

“Справа в тому, що мова про те, що збивати чи не збивати (вертольоти) - це компетенція Збройних сил — у них є відповідні засоби, прикордонники таких засобів не мають, але інформацію про перетин фіксують та передають до Збройних сил... Ми розуміємо, що Збройні сили РФ роблять все, щоб розв'язати відкритий прямий конфлікт і вдаються до провокацій. Ми на них поки не піддаємось — якщо ми бачимо, що вони (вертольоти) не лягають на бойовий курс з метою атаки наших позицій”, - сказав Лисенко.

При цьому він додав, що вчора 8 російських вертольотів заглибились на територію України на 4 км, але потім розвернулися і полетіли у зворотньому напрямку.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи