Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Військові та громадські організації вимагають введення надзвичайного стану

5 листопада 2009 року в УНІАН відбулась прес-конференція екс-заступника Голови СБУ Олександра Скипальського, Генерал-полковника Геннадія Курдакова та Голови Всеукраїнської партії «Нова Сила» Юрія Збітнєва.

Учасники конференції висловили занепокоєння політичною ситуацією та станом суспільства внаслідок нагнітання ситуації довкола так званої “епідемії каліфорнійського грипу”.

На думку учасників – це чітко спланована операція фармацевтичних кампаній, чиновників від Міністерства охорони здоров’я та керівництва Кабінету Міністрів України і має розцінюватись як інформаційний або медіа тероризм, що має на меті отримання надприбутків та вирішення політичних питань під час президентської виборчої кампанії.

Зокрема, екс-заступник Голови СБУ Олександр Скипальський, відмітив, що головна провина лежить на керівництві Кабінету Міністрів України та керівництві РНБО, і, як наслідок, непрофесійне та некомпетентне управління, що ставить під загрозу національну безпеку. О. Скипальський вважає, що тільки введення надзвичайного стану може врятувати країну від катастрофи.

Голова ВП «Нова Сила» Ю.Збітнєв відмітив, що наступним кроком буде біологічна атака на здоров’я нації внаслідок неконтрольованого ввезення та подальшого споживання лікарських засобів та вакцин сумнівної якості. Важко оцінити шкоду, що нанесена населенню країни за останній тиждень. Штучно створена стресогенна ситуація потужно впливає на психіку, що в свою чергу призводить до депресії, неврозів та в подальшому переростає в тяжкі захворювання такі як гіпертонія, виразки, онкологія, послаблення імунної системи.

Учасники конференції оприлюднили звернення до президента, голів облдержадміністрацій та міських голів, в якому вимагають відставки керівництва МОЗ, КМУ, РНБО. Введення надзвичайного стану та відтермінування президентської кампанії до осені 2010 року.

У зверненні зокрема відмічено наступне: “З метою запобігання зростанню злочинності, рейдерських захоплень стратегічних підприємств та безвідповідальних дій чиновництва значну частину функцій в державному управлінні варто передати військовим та державним структурам спеціального призначення.

Головною умовою таких змін мають бути легітимність, порядок, збереження спокою та громадянського миру. Громадянський патріотизм, авторитетна влада та персональна відповідальність є базою для розвитку національного солідаризму в контексті наступних реформаторських перетворень в Україні.”

Учасники конференції вважають, що в ситуації паралічу діяльності законодавчої та виконавчої гілок влади, необхідно діяти в інтересах нації та держави.
 


В тему:

Сайт Юрія Збітнєва

Припинити психотерор проти українського народу, відновити законність і громадянський мир! Звернення до Президента

«Свинячий» грип: афера, загроза чи сила піару?

Глобальні діалоги з Юрієм Збітнєвим на Радіо Сенсар

Юрія Збітнєва урочисто прийняли до лав десантників (ФОТО)

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

Україна не відповідає критеріям суверенної держави

Сім джерел громадянського патріотизму: кров, земля, захист, віра, традиція, держава, нація

Юрій Збітнєв: «Ми повинні чинити тиск на владу, а не чекати, що вона буде нам щось пропонувати»

Новий Суспільний Договір

Німецький експеримент

Соціополіси: вільні міста, точки переходу

Сучасність і солідаризм

Солідаризм

Інтелектуальні корені українського солідаризму

Національний інтерес: “Придністров’я за декілька років може стати територією України”
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи