Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Володимир Парасюк: "Те, що кажуть в Києві, - брехня"

Спецтема:

Сотник Майдану сказав, що коли переможуть і повернуться, спитають з усіх - і не будуть дивитися, чи носять вони вишиванки і чи ходять до церкви. Будуть відповідати за всі гріхи. Він хоче, щоб Порошенко приїхав і подивився, що робиться в зоні АТО - щоб побачив вимучених чоловіків, які там по 4 місяці. 

Парасюк виглядає дуже засмученим. Каже, що техніка ламається, не вистачає всіх медикаментів, а для гелікоптерів немає палива, щоб транспортувати поранених. Він на власні очі бачив, як українську 72 бригаду обстрілювали з території РФ. Найгірше те, що не дають команди діяти, вояки стоять на одній позиції і є весь час є об'єктом обстрілу ворога. Командування немає. Прикордонники розповідали, що їхній генерал навіть не знає, що робиться.  

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

І все ж Донбас потроху звільнюємо!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

І все ж Донбас потроху звільнюємо!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Даруйте, тут не може бути "і все ж". Якою ціною - ось що важливо. А по-друге, хлопці гинуть внаслідок штучно створеної ситуації, де їх просто підставляють під відстріл. А це вже навіть не знаю, який суд. Тут і Гааги мало.

Sapienti sat.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Це припиниться тільки тоді, коли наші війська перейдуть на козацькі правила. Виберуть собі командирів самі і будуть діяти. Це не легко влаштувати, але як інакше.

VAKULA

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Для цього Майдан повинен оголосити таке рішення з наведенням списку "помилок" старого командування, достойних трибуналу, якщо влада ще не готова, а час йде.
До речі, російські большевики робили інститут комісарів. Спочатку використовували царських офіцерів, а потім, тих хто не довів свою архіпотрібність - то взагалі розстріляли, і нічьо, гуманістами себе вважають досі. А тут люстрацію стісняються провести, щоб не назвали фашистами, так і так називають, без всякої причини.

VAKULA