Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ворог, котрий підлягає знищенню

Світ:

Притаманні менталітетові москвинів хамство та брехливо-упереджене трактування дійсності, сприяли постанню фальшивого міфа про “російську міць і богообраність”.  Насправді, позірна хвалькуватість і брутально-галаслива претензійність є астрономічно далекою від дійсності. Чергове зіткнення українців зі слов`янізованою алтайсько-угро-фінсько-татарською сумішшю уявно могутніх ординців, засвідчив, що останні, насправді, є геть не такими, як це подає на кожному кроці кремлівська пропаганда. 

Прагнення українців стати повновласними господарями на рідній землі вилонило притаманну періоду стагнації хвилю ентузіазму серед не наділених посадами й мільйонними статками. Нинішні події засвідчили, що навіть попри ослаблення злочинними діями постколоніальної адміністрації, наший нарід всеодно виявився сильнішим.

Так і не розпочатий після задекларування челядниками окупаційної адміністрації на папері незалежності процес принципових і докорінних змін та категоричного заперечення практикованого в часи поневолення, з часом все одно поставив свої вимоги. Зрозуміло, що справа усунення чинників залежності від Московії є важкоздійсненною і довготривалою. Вона не повинна обмежуватись примітивною декларативністю й малоефективними поверховими змінами. Процес усунення вже зненавиджених мільйонами, проте донині практикованих відносин й запровадження базованих на Божих Заповідях й наших національних традиціях, вимагає принциповості від наділених вмінням відрізняти полову від пшениці. Штучне відтермінування процесу десовєтизації та дерусифікації України, загрожує згубою.

На жаль, практикована окупаційним, бездуховним за змістом і суттю, матеріалістично-комуністичним режимом нівеляція людської гідності та ідеалістичного світосприйняття, і нині не позбулась цинічних адептів. Протидія злочинній системі в цілому, зобов'язує до поборення конкретних її репрезентантів зокрема.

Власником лотареї “Патріот”, яку використовують в мережах азартно-ігрових закладів, є громадянин нашого формально федералізованого північно-східного сусіда Олег Бойко. Останньому належить й інвестиційний холдинг “Finstar”, до якого входить зареєстрована на Кіпрі кампанія “Cehriba Investments Limited”, котра в свою чергу є власником згаданої вище лотареї “Патріот” та її аналогу в Московії “Побєда”.

Таким чином, левова частка втрачених лудоманами (себто закоханими до безтями в нездорові і неприродні почуття, котрі виникають в часі азартно-ігрових дій) коштів, через кіпрські офшори потрапляють на банківські рахунки москвинського мільярдера. Згідно оприлюднених Олегом Бойко звітів, він щороку добровільно (інша справа чи дійсно добрвільно) офірує чималі суми в справу “зміцнення обороноздатності російської армії”.

Таким чином, лишені українськими деградантами в купюроприймальних щілинах “одноруких бандитів” асигнації, йшли на купівлю зброї яку використовують нині для вбивств українців. Зміна політичного керівництва в Україні після (поки-що ще не цілковитої) перемоги Майдану, цей ненормальний стан речей жодним чином не змінив.

Згідно оприлюднених звітів, в період двох з половиною останніх років, азартно-ігрові заклади ““КІНГ”, “ЄВРОЛОТ” та “ЛОТОСТАР” заробили” більше трьох мільярдів гривень, з яких лише 720 мільйонів були передані державі як податок. Цифри не на користь України та її мало не стагнуючої нині економіки.

Доки Україна витрачає сили на боротьбу з ворогом назовні, зсередини її точить підлий хробак. Окрім того, москвинський товаровиробник непогано заробляє на поставці в Україну й самих ігрових автоматів, які згідно висновків експертів (доречним буде запитання про ціну цих висновків) нарекли лотоматами.

Формальним регулятором діяльності мереж з поширення всих видів лотерей є Міністерство фінансів. Його товстозаді челядники за останні два роки не ініціювали жодних змін в існуючому стані речей, не запропонували Верховній Раді для розгляду жодних унормовуючих пропозицій та документів.

Доречним буде запитання й про причини (а можливо і ціну) безініціативності. Військові дії на Сході України та рокіровки в депутатських фракціях Верховної Ради, уможливили лишити поза увагою той факт, що згідно “Закону про державні лотереї” від 2012-го року, відсутність (внаслідок неприйняття) нових нормативно-правових актів, не є підставою для припинення діяльності. На жаль, відтермінування (підозрюю що зумисне) прийняття закону, не є підставою для припинення діяльності мереж які “надають послуги в розіграші моментальних лотерей”. Таким чином, з березня нинішнього року, заклади в яких-здійснюються азартно-ігрові дії припинили сплату податків. Згідно пояснень аморальних власників мереж “КІНГ”, “ЄВРОЛОТ” та “ЛОТОСТАР”, винними в цій ситуації є не вони, а депутати ВР, котрі замість того аби працювати, товчуть один одному пики біля трибуни.

Відверто кажучи, я не в захваті від щойно розпущеного складу парламенту. Підозрюю, що не набагато кращим він буде і після чергових виборів. Але не цинічним розбещувачам душ і грабіжникам, котрі на справедливий закид про аморальність такого методу заробітку відповідають, що до ігрових зал ніхто й нікого силоміць не заганяє, про це заявляти.

Зло підлягає знищенню. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

" Зло підлягає знищенню. " Влучний вислів автора, глибоко правий.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

" Зло підлягає знищенню. " Влучний вислів автора, глибоко правий.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Щодо лотерей. Взагалі - то кажучи, навіть мікробу інколи може пощастити. Це я до того, що таку можливість відкидати не треба. Але! Всі лотереї повинні бути державними. Звичайно, під час всіх цих розіграшів повинні бути спеціяльні комісії (це начебто практикується). Додати ще сюди треба перевірку всіх кульок (зважування, центрація, реакція на магнітне, теплове та інші поля), таку саму перевірку розігруючих пристроїв.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"