Зображення користувача Чарльз Бейл.
Чарльз Бейл
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як уникнути проблем з оформленням закордонного паспорту

Туристична галузь в Україні досить розвинена, і, куди б не поїхала людина, завжди можливо знайти куточок незайманої природи.

Неймовірна кількість баз відпочинку, курортів, лісів, озер та річок, неперевершені карпатські гори все більш зазивають до себе наших громадян. Але вже багато таких людей, які побували в багатьох місцях нашої країни і їм хочеться дременути за кордон.

Закордонні курорти приманюють до себе все більше і більше українських туристів, оскільки якість наданих послуг та їх ціна цілком влаштовує людей. Але наші співвітчизники їздять за кордон не тільки заради відпочинку, але і по роботі, на навчання або лікування, провідати своїх близьких та рідних. Не є секретом, що для таких поїздок, у людини обов’язково повинен бути закордонний паспорт. Нерідко буває, що він потрібен в терміновому порядку.

В Україні, особа, яка досягла 18 років, має право отримати закордонний паспорт, але цього права замало, потрібно вистояти величезну чергу, заповнити анкети (нерідко буває, що у відділенні ОВІРу після того, як прийшла Ваша черга надавати документи для закордонного паспорту, виявляється, що анкета та документи заповнені невірно, і все починається спочатку). Не варто розраховувати на допомогу працівників паспортно-візового столу, потрібно самим надати величезний перелік обов’язкових документів та квитанцій. Але потрібно знати, що не всі квитанції обов’язкові, є й добровільні які Вас змусять оплатити, а є ще й зайві. Якщо скласти докупи всі оплати, то вийде немаленька сума, і все рівно, не варто чекати на швидке виготовлення закордонного паспорту.

Але, у Вас є неабияка можливість уникнути неприємностей та проблем, пов’язаних з оформленням закордонного паспорту, звернувшись до http://zpassport.com.ua/ua/document_for_passport. Це спеціалізована компанія-посередник між Вами та ОВІРом, яка в найкоротший термін зробить Вам закордонний паспорт. Вам не потрібно витрачати багато часу стоячи в великих чергах та хвилюватися за правильність оформлення документів. Все що потрібно для оформлення – Ваш громадянський паспорт (надається тільки оригінал), дві копії сторінок паспорту, ідентифікаційний код (також оригінал) і його копія.

Звернувшись до компанії, Ви отримаєте багато переваг, таких як відсутність черг та спілкування зі співробітниками паспортного столу, швидкість оформлення документу, невелику вартість. Вам лише необхідно прийти та забрати готовий документ – і Ви можете стати повноцінним учасником закордонної поїздки.

Наші інтереси: 

:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи