Зображення користувача Михайло Харачко.
Михайло Харачко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як здобути багатство

Правило отримання високих знань говорить, що вони завжди поряд і відкриваються нам тоді, коли ми готові їх сприйняти. Схожа історія відбувається в процесі очищення Доброї Новини від ворожих вставок. Наразі цікавим є текст, який вороги просувають для маніпуляцій свідомістю і нав’язують думку, ніби святі мають бути бідними, але в кожної тверезомислячої людини така думка викликає внутрішній спротив.

?51% чи більше

Надважливу працю в цій царині здійснив Ігор Каганець у книзі "Пшениця без куколю", яка повернула значення слова релігія і спрямувала погляд на вчення Хреста як джерело наслідування для здобуття божественних ознак і безсмертя. Недавно ми думали, що обсяг ворожих вставок у Євангелії 51% і діти диявола вирішили використати контрольний пакет для блокування істинних знань. ?Та чи достатньо одного відсотка у спробі заглушити їх?

Звичайно ні, і це мали добре розуміти фальсифікатори Євангелія. Ймовірно вони прагнули до повного контролю, який мовою акціонерних товариств означає володіння 75%+1 акція. Маючи 3/4 голосів можна робити з компанією що завгодно. Та що діє у бізнесі не завжди спрацьовує на вищих щаблях.

Що лежить в основі маніпуляцій

Правило отримання високих знань говорить, що вони завжди поряд і відкриваються нам тоді, коли ми готові їх сприйняти. Схожа історія відбувається в процесі очищення Доброї Новини ві ворожих вставок. Наразі попрацюємо з текстом, який вороги просувають для маніпуляцій свідомістю і нав’язуютьть думку, ніби святі мають бути бідними, але в кожної тверезомислячої людини така думка викликає внутрішній спротив. Попрацюємо на наших жнивах з оповіданням

«Як тяжко багаті входитимуть у Царство Боже»

«Коли Він уже вирушив у дорогу, прибіг один, упав перед Ним навколішки й почав Його питати: Учителю, що благого маю чинити, щоб мати життя вічне? Сказав Ісус до нього: заповіді знаєш: не вбивай, не прелюбодій, не кради, не свідчи неправдиво, не кривдь, шануй батька-матір і люби ближнього твого, як себе самого. Він у відповідь мовив до Нього: Учителю, я все те дотримував змалку. Чого мені ще бракує? Тоді Ісус, глянувши на нього, змилосердився і сказав йому: Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, дай бідним, і будеш мати скарб на небі. Тоді прийди і йди за Мною.  Той, засмучений тим словом, відійшов вельми зажурений, мав бо великі багатства. Ісус, глянувши навколо, сказав до своїх учнів: як тяжко багаті входитимуть у Царство Боже.

Черга на детальний аналіз

 1.«Коли Він уже вирушив у дорогу, прибіг один, упав перед Ним навколішки й почав Його питати: Учителю, що благого маю чинити, щоб мати життя вічне?

Уявлення, що учні падали навколішки перед Хрестом погодить з юдохрістиянства, бо тільки та людина, яка вільно і впевнено дивиться в очі вчителю здатна до духовного росту.

2.Сказав Ісус до нього: заповіді знаєш: не вбивай, не прелюбодій, не кради, не свідчи неправдиво, не кривдь, шануй батька-матір і люби ближнього твого, як себе самого.

Заповіді із заборонами властиві юдаїзму і його гібриду - юдохрістиянству. Арійці їх не використовували через дуже малу ефективність. Це добре видно на прикладі дітей, яких неможливо стримати заборонами, зате вони добре реагують на позитивні настанови, заохочення і особистий приклад.

3. Тоді Ісус, глянувши на нього, змилосердився і сказав йому: Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, дай бідним, і будеш мати скарб на небі. Тоді прийди і йди за Мною. Той, засмучений тим словом, відійшов вельми зажурений, мав бо великі багатства. Ісус, глянувши навколо, сказав до своїх учнів: як тяжко багаті входитимуть у Царство Боже.

Слова "віддай бідним" суперечить правилам творця і з-ну карми, адже, якщо людина бідна, то з якоїсь причини і має внутрішньо змінитися заслужити на здобуття багатства. Значно ліпшим варіянтом є дар, який викликає вдячність у обдарованого і радість для Всесвіту - жертва.

Так само "скарб на небі" навіть метафорично не сприймається, адже віє двозначністю і вказує на незрозуміле місце зберігання, що суперечить правилу святої простоти.

Краще звучатиме:" і отримаєш скарб вічний", про який сказано в наступній оповіді :

Скарб і перлина

Царство Боже подібне до скарбу, схованого в полі, що чоловік, знайшовши, ховає і, радіючи тим, іде й продає все, що має, і купує те поле. Царство Боже іще подібне до купця, що шукає добрі перли. Знайшовши одну дорогоцінну перлину, іде, продає все, що має, і купує її.

Тобто скарб - то царство бога всередині нас. Або інакше - царем в нашій свідомості є божественна сутність, яка пройшла еволюцію за теорією динамізму.

Як має звучати справжній текст:

«Коли Він уже вирушив у дорогу, прибіг один учень, став перед Ним й почав Його питати: Учителю, що благого маю чинити, щоб мати життя вічне? Сказав Ісус до нього: заповіді знаєш: живи по правді (1), шануй батька-матір і люби ближнього твого, як себе самого. Він у відповідь мовив до Нього: Учителю, я все те дотримував змалку. Чого мені ще бракує? Тоді Ісус, глянувши на нього, змилосердився і сказав йому: Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, пожертвуй на добрі справи, і будеш мати скарб великий. Тоді прийди і йди за Мною.  Той, засмучений тим словом, відійшов вельми зажурений, мав бо великі багатства. Ісус, глянувши навколо, сказав до своїх учнів: як тяжко залежні від багатства входитимуть у Царство Боже.

Ось вийшов значно коротший текст, а вміння сказати багато в небагатьох словах - велике мистецтво, яким володів Хрестос.

(1) Жити по правді є давньоукраїнським словосполученням, яка означає дотримуватись правил творця.

Варто зауважити, що багатство - це позитивна ознака перебування у просторі волі, тому Хрестос не міг її критикувати.

Та багатство є водночас випробуванням: інколи хтось стає залежним від них і вже не людина керує коштами, а вони нею. Саме це Ісус хотів виправити в юнакові, якого добре знав, оскільки той був одним з його учнів і кандидатом в апостоли. Про це свідчать слова-запрошення "йди за мною", які могли почути лише обрані Учителем.

Висновок

Слово Багатство і бог є спільного походження, недарма перебування у просторі волі (царства божого) супроводжується ним.

Хочеш бути багатим - шукай перше царства божого і правди його, а все інше додасться. Та багатство - це не лише матеріальна складова і означає значно ширші поняття. В багатої людини достатньо часу, простору, здоров’я, ресурсів, коштів для реалізації задумів.

Хочеш мати більше багатства - будуй грандіозні плани і отримаєш в нагороду ресурси для їх здійснення.

Наші інтереси: 

Цілком ймовірно, що в Добрій Новині не 51% вставок, а значно більше. !Женці - працюємо - очищуємо наші поля!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Хрестос втручався у карму далеко не всіх, а тільки тих, в кого ясно бачив потенціал до стрибка з низького простору у світ пригод.
Такий стрибок - рідкісне явище і людина,яка його здійснила мала миттєво зґенерувати собі світловий ресурс для нього. Це явище доволі цікаве і потребує дослідження.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Як на мене, то слово дарувати є кращим від слова жертвувати.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Слова дарувати і жертвувати мають свій чіткий сенс. Якщо мова йде про внесення коштів чи інших ресурсів на суспільно корисну діяльність - то це жертва. Дар використовується до конкретної людини чи спільноти з метою викликати радість і вдячність від об’єкта.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Жертва - це великий дар, від якого Всесвіт радіє.

Леонід Українець каже:
Як на мене, то слово дарувати є кращим від слова жертвувати.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Я також дійшов висновку, що вставок дещо більше. Попередня оцінка 55%. Будемо далі досліджувати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Дарунком може бути і нематеріальна річ ю.яка цінніша від матеріальноію

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Проблема у тому,що у кожному просторі Святі Писання розуміються по іншому.
Важко людині із Простору боротьби пояснити те,що Гравець розуміє без пояснення.Навіть якщо текст спотворений,то в Просторі Волі це не важливо.А той,хто шукає,то знайде Зерно істини навіть у Талмуді.Просто Гра буде набагато довшою і заплутанішою.

Можна використовувати слово БОГатсво для розуміння здобутків реалізованої Людини.
Багатство від слова багато,призводить до плутанини.

До речі на прикладі Хреста бачимо,що боголюдина може без наслідків втручатися у карму інших людей.Оздоровлювати,воскрешати,посилати манну небесну і т.п.
Тобто Боголюдина стоїть над законами і правилами і її Волі підвласна навіть чужа Смерть.

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Хрестос втручався у карму далеко не всіх, а тільки тих, в кого ясно бачив потенціал до стрибка з низького простору у світ пригод.
Такий стрибок - рідкісне явище і людина,яка його здійснила мала миттєво зґенерувати собі світловий ресурс для нього. Це явище доволі цікаве і потребує дослідження.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Зажура:

Цитата:
...як тяжко залежні від багатства входитимуть у Царство Боже.

Настанова:
"Коли ти можеш бачити
Зруйноване діло цілого свого життя,
І без слів взятися будувати його наново,
Або за одним ударом
Стратити виграні сотні партій
Без жодного порушення
І без одного зітхання
..."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)