Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За Гіркіним та Болотовим стоять найкращі працівники розвідуправління ФСБ

Світ:

Народний депутат Геннадій Москаль вважає українські спецслужби непрофесійними. П'яте розвідуправління ФСБ займається розвідувальною і диверсійною роботою в країнах СНД.

"Ми піддалися на російську авантюру через непрофесійність наших спецслужб. Нам підсунули якихось Пушиліних, Болотових, Гіркіних, Пономарьових, Бєсов, Абверів, Лєших — і наші спецслужби це проковтнули. Бо при всіх режимах виконували функції політичної охоронки — боролися з партіями, громадськими організаціями, окремими активістами. Більше нічого не вміють. Про яке звільнення Слов'янська нам розказували? Наші війська туди ввійшли, коли місто залишили бойовики. Як керівник терористів Гіркін доїхав до Донецька? Де була авіація? Чого не розбомбили? Нам розказували, що Слов'янськ був у кільці. То як Гіркін вивів колону техніки, бойовиків, полонених?", - зауважив нардеп.

За його словами, не можна було випускати бойовиків.

"Донецьк — мільйонник. Як там боротися з терористами? За цими всіма Гіркіними і Болотовими стоять досвідчені працівники П'ятого розвідуправління ФСБ — зараз називається управління оперативної інформації та міжнародних зв'язків. Ним керує пан Бєсєда, який під час розстрілів на Майдані був у Києві, зустрічався з Януковичем. Казав, що приїхав дивитися, чи захищене посольство Росії. Насправді, обговорював з Януковичем можливості відходу", - наголосив Москаль.

Нардеп розповів, що П'яте розвідуправління ФСБ займається розвідувальною і диверсійною роботою в країнах СНД.

"Їх цікавлять насамперед Україна, Молдова та Грузія. Там працюють найкращі спеціалісти російської ФСБ. Саме вони — автори кримської анексії та сценарію на Донбасі. Гіркін — "підсадна качка", як і пономарьови та пушиліни. Чому ніхто не каже, що тихенько зміщають акценти з того, хто там керував? "Віце-прем'єром ДНР" прийшов Антюфеєв — колишній міністр державної безпеки Придністровської Республіки, який її створив. Це підготовлена людина, генерал ФСБ. Був у міжнародному розшуку. За моїми даними, Антюфеєв привіз на Донбас близько 35 співробітників. Якщо таких людей почали перекидати на Донбас, то яка мета? Зробити з нього Придністров'я", - зауважив Москаль.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)