Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Затримання Єфремова мало відволікти від катастрофи під Дебальцевим - Дмитро Снєгирьов

Спецтема:

Після провалу в Дебальцевому суспільству треба було підкинути кістку для того, щоб відволікти увагу від військової катастрофи, яка сталася в районі цього чергового котла. Єфремов — фігура знакова, як керівник
парламентської фракції великої партії, з якою, власне, і пов’язували початок конфлікту на сході України.

Затримання Єфремова мало піарний характер. І про це свідчить той факт, що буквального наступного дня він вже вийшов на свободу під мінімальну заставу. Таким чином хотіли показати, що з приходом нового керівництва прокуратури демонструється боротьба з людьми, які пов’язані з фінансуванням і підтримкою сепаратистського руху в Україні. Але тут виникає питання не тільки до Генпрокуратури, а й до вищих посадових осіб, зокрема до Президента України, чому в країні, де вже рік точиться війна, лише зараз приймається політичне рішення про показову затримку одного з лідерів сепаратизму.

На мою думку, відповідь лежить на поверхні. Порошенко разом з Єфремовим є одним із співзасновників Партії регіонів. Не виключаю момент особистих стосунків. Хоч як би там було, сам факт затримки такої фігури як Єфремов, а тим більше, якщо б його протримали до квітня місяця, це б значною мірою знизило той градус напруги, який зараз є на Луганщині. Адже Луганщина — це територія, яка фактично контролювалася Єфремовим. Мабуть, вже ні у кого не залишилось питань щодо того, хто є ляльводами Плотницьких, Болотових та інших, які змінювались на політичній арені Луганщини протягом останнього року.

Наразі так звана ЛНР, на відміну від «ДНР», дотримується позиції відведення військ, як це передбачено Мінськими угодами. Про це свідчать останні два дні. Виявляється, що достатньо було «закрити» хоча б на день одну людину, яку пов’язують з фінансуванням і утворенням «ЛНР», як пішла відповідна вказівка тим людям, які є уособленням цих республік щодо дотримання Мінських угод. Тоді виникає питання, чому теж саме не проводять з представниками донецького клану. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Розпитай ще у Дмитра про фельдмаршала.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Розпитай ще у Дмитра про фельдмаршала.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Я Дмитру довіряю. Все, що він каже, правда!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Тож я і кажу, що варто розпитати його про Семенченка.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)