Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Завершено перехід Народного Оглядача на новий сервер

Категорія:

Радіймо, арії! Ви вже відчули, що сторінки нашого сайту відкриваються у кілька разів швидше? Це вдалося досягти завдяки тому, що ми перейшли на машину з потужнішим процесором і швидкими дисками. Додаткове прискорення отримали завдяки оптимізації бази даних і застосування передового софту. Жити стало веселіше!

Щиро дякую групі розробки та інвесторам нашого стартапу за продуктивну роботу і щедру підтримку! 

Також дякую авторам і читачам Народного Оглядача за терпеливість і холоднокровність, проявлену під час нестабільної роботи сайту протягом останнього тижня.

Відтепер розпочинаємо новий етап розвитку нашого проекту. Робота відбувається у 4 головних напрямках:

1. Оптимізація роботи основного сервера, створення такої системи резервування, щоб у випадку відключення основного сервера відбувалась автоматична переадресація на резервний сервер (щоб користувачі навіть не помічали, з яким сервером працюють). 

2. Розвиток софту для нашої внутрішньої торгівлі (Ярмарок), створення системи прямих переказів енергії Галії між інвесторами. 

3. Розвиток інтерфейсу Народного Оглядача. Зокрема, зробимо виведення на головну сторінку коментарів за їхнім рейтингом голосування, тобто нагорі будуть ті коментарі, що отримали найбільшу підтримку галами – це ще один крок до створення саморегульованої системи. Триває робота зі створення інструментарію для групової діяльності – ми його застосуємо для організації роботи Національного Собору і політичної партії нового типу

4. Формування ідеології, структури і стратегії Національного Собору та партії НС. У цьому місяці має бути суттєве просування.  

Продовжуємо кампанію з розширення кола підписників. Запрошуйте знайомих! Сьогодні розсилка охоплює 2145 активних адрес. 

Стратегічна робота - пошук джерел фінансування. Це головний чинник, який стримує нашу роботу. Прошу всіх допомогти нам у цій справі. 

Хай Буде! 

  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я відчув прискорення. Дякую!

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я відчув прискорення. Дякую!