Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жінка зупинила скаженого вовка

У селі Новокам’янка Великоолександрівського району, що на Херсонщині, сталася надзвичайна пригода. За людьми почав полювати скажений вовк. Вночі сіроманець напав на мужчину, який приїхав у гості до родичів, і вкусив його за ногу.
Другою жертвою стала молода жінка, яка поверталася додому з гостей, – вовк подряпав їй плече. Уже о шостій ранку звір напав на ще одну мешканку села, а через кілька хвилин – і на її чоловіка, який почув лемент і вибіг із будинку. Мужчина і вовк боролися на землі, коли у дверях з’явилася мама постраждалого і побачила, що син потрапив у біду. Немолода жінка схопила ніж і почала бити ним звіра доти, доки той не затих.

Через дві години у село приїхали працівники районної ветеринарної лабораторії, забрали голову вовка і відправили в обласну ветеринарну бактеріологічну лабораторію Херсона на дослідження. На сусідній вулиці знайшли рештки собаки, роздертого хижим звіром. Лабораторні аналізи засвідчили, що у вовка, який важив майже 90 кілограмів, - сказ. Рештки собаки і тіло вовка спалили, а покусаних лікують у центральній районній лікарні.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи