Зображення користувача Андрій Пасічник.
Андрій Пасічник
  • Відвідувань: 26
  • Переглядів: 29

Знаки Святих і знаки грішних

Світ:

Символ як концентрований світогляд має свій енергетичний заряд, "+"(плюс) чи "-"(мінус), а також величину свого еґреґора (потужний чи слабкий). Минувшина знає випадки, коли один і той самий символ спочатку використовували як символ позитивний, а потім - як негативний. Так, наприклад свастику, символ Сонця, любові, миру, гармонії було представлено як символ нищення, презирства, ненависті, смерті. 

Так знак всевидячого ока Творця був використаний як всевидяче око пануючих над світом богопротивників: 

Всевидяче око на вершині піраміди значить верховного брахмана на вершині ієрархії, якому жерці піраміди спрямовують свою енергію, і який володіє повнотою інформації, володіє знанням "золотого січення", знанням "точки зборки", і бачить повну картину стану справ на планеті. Таку пірамідальну ієрархію мали кобзарі, а верховним брахманом-кобзарем був Іван Мазепа. Мазепа, через те що вів розпусне життя, гуляв з багатьма жінками, втратив силу стійкості, і коли фарисеї приступили до нього, спокушаючи віддати їм знання "золотого січення", - не витримав спокуси (ймовірність, що не витримає була 75  %, бо силу прогуляв) - і не витримавши сили спокуси розказав чортам-фарисеям тайну сакральних знань, отриману від Бога, - і так зрадив. Зрадив своїх кобзарів, народ, і самого Бога. Тому його так і нарекли. А фарисеї стали озброєними сакральною формулою і організували дві світові війни, голодомори і всі відомі сталінські і гітлерівські жахіття. У 2012 році душа Івана Мазепи, та душі його кобзарів, що триста років їх мучили, звільнилися. Зрозуміло, що хто-небудь випадково не міг стати верховним брахманом кобзарем. Для цього Іван у попередніх життях розвивався до такого рівня. І за заслуги у минулих його життях люди за нього, поневоленого, молилися. https://www.youtube.com/watch?v=R4crCkVyEtk

Також, всевидяче око - символ Бога Отця, що все бачить.

У часи Ісуса Хреста богопротивники (сатаністи) звалися фарисеями. Хрестос їх називав дітьми диявола і кодлом гадючим. Сьогодні вони відомі як масони. І сьогодні знаками їхніми є ось такі:

 

Це трилисник, що також був знаком арійським і означав цілющу траву, а тепер використовується як знак богопротивників.

Також ні в чому не повинний листок красивого кленового дерева, що поширене в Канаді, став знаком глобальних паразитів, які його розмістили на прапорі як свій символ (для підсилення свого паразитичного еґреґора за рахунок патріотичних почуттів канадійців).

Знак виробника спортивного одягу - знак богопротивників. В нас він також став знаком гопників (несвідомих нетверезих дрібних паразитів).

І знак української форми для футболу - це спотворений герб України. Бічні елементи, що позначають ПРАВУ(яка формує ЯВУ, що виростає з НАВИ) розтягнуті, би бути схожими на масонський знак.


Британська ковальська традиція також отримала введення в неї знаку паразитів, що ввійшов у традицію, а значення його не пояснюється - мовляв - така традиція та й годі.


Знак державного стандарту України - також масонський. Парадоксальний час в якому ми живемо - знак повсюдно на товарах, а пояснювати чи питати значення - мало кого цікавить. По філософському хресту - світло еволюції має падати зверху вниз і зліва направо - а тут навпаки. 

Філософський хрест: 

Знаки святих залишаються такими ж як і колись.


Та незмінним крізь віки є козацький, арійський хрест РаМа, як гармонійне поєднання божого РА з земним МА (хрест перевертають рідко, і таємно).

На правильному прапорі код РАМА передається кольорами: жовте РА панує над блакитним матеріяльним МА. Кажуть, цей природовідповідний прапор встановив ще святий Рама десь на наших землях 7522 роки тому, а сьогодні 7522 рік від Рами, а 2014 рік від Ісуса Хреста.

Жовтий РА - означає Сонце, СВІТЛО СВЯТОГО ДУХА, шо низходить зверху.
Блакинтий МА - означає матерію, що є творінням Бога і потребує одухотворення СВЯТИМ ДУХОМ.
РАМА не МАРА.

Свастика, сва-с-тя (Святий з тобою), це дуже древній (від слова "древо") знак. Означає Сонце, еволюцію, розвиток, динамічний рух, поступ. Віддавна поширений в українській культурі, зокрема на вишивках.

 

Та головним знаком для нас є знак Воскресіння Сина Божого, фотографія цього Воскресіння, власне перша світлина за часів нашої цивілізації - Туринська Плащаниця, що зробилася від спалаху світла в мить Воскресіння. Це є знак організований святим Йосипом, котрий загорнув Ісуса в це полотно, і зроблений самим Богочоловіком, коли він воскресав. Плащаниця означає безмежні людські можливості, аж до воскресіння (самовідновлення, повернення Духу і душі в своє тіло після його зцілення силою Віри). Це знак головного УРОКУ Ісуса Хреста, заради якого і прийшов Він на Землю. Не "спасти потопаючих", а навчити "потопаючих" жити, "навчити плавати", образно кажучи. Після чого Хрестос радісно спостерігає, як ті, що зрозуміли Науку, навчилися "плавати" (жити в стані Царства божого в серці) - самі себе спасають.

Оновлюючи світогляд - позбудьмося знаків паразитів і примножуймо арійську традицію добрих знаків. 

П.С.

Важливо розуміти, що фарисеї-масони ніякого нового знаку не придумали. Всі символи які вони використовують є крадені.  Всі ці знаки мають тисячі років і породжені Святими Мудрецями всіх часів і народів.

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

варіяції

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Це є дуже потужна стаття про символи. Я дякую, друже Андрію, за цю твою працю. Не знав, а тепер, що таке ГОПНИКИ: гопників (несвідомих нетверезих дрібних паразитів)[/b]

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Добре пояснено "Знак державного стандарту України", козацький хрест і правильний прапор.
Ще розкрийте "Туринську плащаницю", "Трилистника", "Всевидюще око".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікавий матеріал.
Деякі мовні рекомендації:
“еґреґору” - егрегора .
“той самий символ спочатку використовувався як символ” - той самий символ спочатку використовували як...
“сьогодні знаками їхніми є” - сьогодні їхніми знаками є
“Це трьолистник” - Це трилисник ...
Дякую, Андрію.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Дмитро Ткачук.
0
Ще не підтримано

Гарна стаття.Тільки щодо арійського хреста,то найкраще використовувати рівнораменний,рівносторонній з усіх чотирьох сторін хрест!Тоді його і перевернути неможливо,і за всіма нашими давньоарійськими уявленнями він буде означати гармонію між небесним і земним,між Явою,Навою та Правою.Наскільки я чув,то в давнину у нас використовували здебільшого,саме такий хрест,аж поки його поступово не витіснило іудо-християнське розп`яття з зображенням померлого Ісуса та з видовженою нижньою стороною,що символізує щось занадто заземлене,смертне...

Змінися сам і світ зміниться навколо тебе!

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

Правильний православний хрест сполучає вершини шести пірамід які розкладаються з ромбодекаедру, який утворюється з яйцеклітини яку стискають 12 перших стовбурових клітин після запліднення спермієм. Докладніше в статті "Яйцеклітина - основа релігійних символів" https://www.facebook.com/notes/%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9-%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA/%D1%8F%D0%B9%D1%86%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%96-%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%96%D0%B3%D1%96%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D1%96%D0%B3%D0%BE%D1%80-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9/340091409392872

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Тут глибина, що правльний хрест походить від ромбододекаедру життя! Гадаю, що вірніше буде: ЗОЛОТИЙ ПЕРЕТИН.

Зображення користувача Нео Фіт.
0
Ще не підтримано

...минуле неможливо змінити, але можна змінити своє відношення до нього,- а відтак, змоделювати своє майбутнє...

Зображення користувача Андрій Пасічник.
0
Ще не підтримано

варіяції

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

А якщо символ, зображений на доларі, використовує хороша людина, то яким стає цей символ?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)