Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Екс-мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов покинув місто разом з ополченцями (відео, фото)

Світ:

Спецтема:

Колишній народний мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов виїхав зі Слов'янська до Донецька разом з бійцями армії південного сходу. По дорозі він встиг розповісти, що у нього все гаразд і почуває він себе добре.

Екс-градоначальник додав, що збирається воювати, але не уточнив, очолить він загін ополченців або піде на фронт простим солдатом.

- Все нормально, у мене все в порядку, як бачите, живий, здоровий. Я завжди був в ополченні. Зараз збираюся воювати, - заявив Пономарьов.

Вранці п'ятого липня ополченці покинули Слов'янськ. Більшість вирушило до Краматорська. Колона військової техніки ополченців, що складається з трьох КамАЗів, трьох танків і декількох машин в'їхала в місто, прорвавши оборону солдат української армії. Однак, за останніми даними, з Краматорська підрозділи армії Донбасу теж змушені були виїхати заради порятунку мирних жителів. Після цього підрозділи ополченців перекинули в Донецьк, де йдуть запеклі бої за аеропорт.

Екс-мер Слов'янська був відсторонений від посади і поміщений під варту в будівлі колишнього СБУ в Слов'янську десятого червня. Пономарьова звинуватили в тому, що він не забезпечив місто водою і електрикою, через що страждали місцеві жителі. До цього додалося ще те, що через переповненість каналізаційних систем стічні води стікають прямо в річку Торець, звідки могли потрапити і в Північний Донець і затопити Ростов-на-Дону.

В'ячеслав Пономарьов став народним мером Слов'янська 13 квітня 2014 під час штурму будівлі СБУ. Перш ніж стати самопроголошеним народним градоначальником він керував невеликим миловарним заводом. Відомо також, що Пономарьов служив на флоті, а в 1990 роках зайнявся бізнесом, керував швейною фабрикою. Зараз виконуючим обов'язки глави міста є екс-глава соцзахисту Слов'янська Володимир Павленко.

На фото бойовики карального батальйону Донбас, на в'їзді в Слов'янськ і блокпост ополченців Краматорську, який готується до евакуації.

Экс-мэр Славянска Вячеслав Пономарев покинул город вместе с ополченцами (видео, фото) | Русская веснаЭкс-мэр Славянска Вячеслав Пономарев покинул город вместе с ополченцами (видео, фото) | Русская веснаЭкс-мэр Славянска Вячеслав Пономарев покинул город вместе с ополченцами (видео, фото) | Русская веснаЭкс-мэр Славянска Вячеслав Пономарев покинул город вместе с ополченцами (видео, фото) | Русская веснаЭкс-мэр Славянска Вячеслав Пономарев покинул город вместе с ополченцами (видео, фото) | Русская весна
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Про які "три камази та три танки" мова? Ця колона більше години проходила повз паркан садиби вночі. А мій краматорський знайомий власними очима спостерігав цих "ополченців" у кількості - мінімум 2000 бійців та більше 20-ти снайперш, тільки прибалтіййської зовнішності.

Коментарі

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Про які "три камази та три танки" мова? Ця колона більше години проходила повз паркан садиби вночі. А мій краматорський знайомий власними очима спостерігав цих "ополченців" у кількості - мінімум 2000 бійців та більше 20-ти снайперш, тільки прибалтіййської зовнішності.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну це по ходу діл новини з табору покидькив, які завжди трішки прибріхують свої новини)