Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські медики врятували росіянина-терориста

Очунявши, той пообіцяв підірвати лікарню. Наразі бойовик переведений у СІЗО. За неофіційною інформацією, він є депутатом місцевих органів влади в одній з областей РФ.

В одній із запорізьких лікарень буквально з того світу повернули пораненого російського бойовика, а у вдячність почули... погрозу підірвати установу і всіх убити. Про це кореспонденту Укрінформ розповіли співробітники лікарні.

"Росіянин підірвався на гранаті, яку хотів кинути в українських гвардійців. У важкому стані він був доставлений у нашу лікарню, де йому була надана висококваліфікована медична допомога", - розповіли у медустанові.

Коли загроза його життю минула і він прийшов до тями, то, за словами медперсоналу, перше, що зробив врятований - став матюкатися, погрожувати і усіх залякувати.

Замість слів вдячності медики почули: "Я ще підірву і знищу усіх вас і вашу лікарню". Причому співробітники лікарні і гадки не мають, чим викликана така агресія. Адже з чоловіком, хоч він і російський диверсант, усі були максимально ввічливі і коректні.

"Але у нього просто патологічна ненависть до України і українців", - вважають медики. Наразі бойовик переведений у СІЗО. За неофіційною інформацією, він є депутатом місцевих органів влади в одній з областей РФ.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Треба було не пiдбирати цього покидька. Собацi - собача смерть!

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Треба було не пiдбирати цього покидька. Собацi - собача смерть!

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"