Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коломойський запускає міжнародний канал Ukraine Today

11 серпня 2014 року група 1+1 Media (власником якої є Ігор Коломойський) в тестовому режимі мовлення запустить міжнародний новинний телеканал "Ukraine Today". Вже з 24 серпня мовлення відбуватиметься у повному обсязі. За контентне наповнення каналу відповідатиме новостворена редакція, яка увійде до структури департаменту інформаційного мовлення 1+1 Media. Мовлення вестиметься англійською мовою.

"Для нас як однієї з провідних українських медійних компаній, важливо надати міжнародній спільноті доступ до реальних фактів та подій в Україні, Росії та країнах СНД. На жаль, останнім часом ми стали свідками широкомасштабної інформаційної війни з боку державних ЗМІ Росії. Ми вважаємо, що можемо на це відповісти, а саме об'єктивною інформацією, побудованою на принципах цивілізованого світу - з усіма точками зору, без брехні та перекручень. "Ukraine today"- наш внесок на підтримку європейського вибору України", - коментує генеральний директор 1+1 Media Олександр Ткаченко.

Генеральним продюсером телеканалу призначено Тетяну Пушнову, яка з вересня 2011 року обіймає посаду шеф-редактора ТСН. З часом планується розширення редакції, а також запуск мовлення каналу російською мовою.

Канал буде безкоштовним та доступним через супутник Hotbird у цьому році на території Європи та вже з наступного року на території США. В редакції, окрім українців, також будуть працювати громадяни країн ЄС.

У ТСН уже є досвід співпраці з міжнародними журналістами. З травня журналісти центру новинного мовлення ВВС – New Broadcasting House в Лондоні – наживо виходять в ефір основного інформаційного випуску ТСН о 19.30 щопонеділка та щосереди, пропонуючи глядачам 1+1 міжнародний контекст актуальних подій, а також аналіз ключових британських і світових новин.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Ну що ти йому скажеш - молодець! Користі більше, як від Порожняка.

VAKULA

Коментарі

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Ну що ти йому скажеш - молодець! Користі більше, як від Порожняка.

VAKULA

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Як би ж то наше телебачення було кристально чисте, а так будуть промивати мізки свій лад.

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хай буде більше правдивої інформації про нас.

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Гадаю, тут буде як при відкритті нової торгової точки, коли різними знижками приваблюються клієнти. А коли вже буде достатня кількість клієнтів, то ціни поступово починають зростати, а люди продовжують купувати там товар за інерцією.
Те саме буде і при відкритті нового телеканалу. Щоб надбати собі авторитет чесного ЗМІ, на початках будуть говорити суто правду і нічого окрім правди. А після здобуття потрібного авторитету почнуть потрохи прибріхувати. І навіть коли пізніше будуть відверто брехати, то телеглядачі будуть міркувати приблизно так: «Ну це ж канал Коломойського сказав, вони ж такі чесні».

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Жиди завжди брешуть, це вже історичний досвід підтверджує. Далі він створить власну армію і буде робити що хотіти. Якщо б Правий Сектор щось подібне надумав, то смороду було б на весь світ