Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Що мене спонукало до інвестицій в НО

Насамперед це альтернатива соціальним мережам, у якій українці матимуть змогу вільно спілкуватися між собою без чужинців (рашиських окупантів), що власне і так вже відбувається у маленькому колі. Також думка про те, що це є величезним пульсаром для єднання всіх українців в одну спільну Українську Національну Мережу (УНМ), аналогу якому поки що ще немає, у якій через налагодження комунікацій між своїми може запросто посприяти поступу нації через все те ж невимушене спілкування серед своїх, так би мовити, «рідних» ще більше мене мотивує до цієї справи.

Ще мене надзивачайно приємно радує той факт, що даний сайт є не просто українським національним, але ще й єдиним, що захищає мою рідну українську національну мову (ну принаймні який є мені відомим серед інших сайтів). Також коли бачиш, як тебе прямо виправляють у мовних помилках (що є моєю мрією) мене ще більше приємно радує, адже це як не як, а моя мрія, позаяк я абсолютно не соромлюся визнавати той факт, що своєю ж рідною національною мовою я володію вкрай прикроL через що я завжди радію, коли бачу як пані Оксана Лутчин завжди вправно виправляє не тільки мої мовні помилки, але ще й помилки решту учасників нашого сайту, завдяки чому я сам, хочу того чи ні, а мимоволі починаю удосконалювати свою ж рідну мову))

Також можливість вести свій власний блог у всьому вище зазначеному про сайт теж спонукає мене навіть не скільки інвестувати у сайт, а скільки просто віддячувати за таку чудову можливість.

Ну і куди ж мені на цім світі без моєї улюбленої діяльності такої як спостерігати за людьми?)

Адже саме завдяки цьому сайту у мене є можливість спостерігати і тим самим вивчати менталітет самих суто українців без всяких там чужинців, що сприймають мою рідну землю як засіб її експлуатації для своїх потреб. І хай це лишень є малесенькою частинкою від усіх українців, але сам факт, що тут переважно лишень українці, вже дає мені змогу проводити аналогію для всіх українців, що теж мене радує і частково навіть спонукає робити хоча б бодай якісь внески у розвій сайту НО.

Також, звісно, хотілося б, щоб у майбутньому люди на цім сайті реально стали більш раціонально свідоміші і найголовніше для мене це те, щоб всі були психічно відкориговані, аби потім ще більше радіти… 

Ну і ще дуже багато чого і чому, про що усе геть так аж описати просто не в змозі через ряд причин, таких як, для прикладу, надмірну емоційність та решту.. Тому ліпше я їх висловлю у картинках, що вище і нижче ви їх побачили.

Одним словом, цей сайт реально може допомогти реалізувати увесь мертво лежачий в Україні потенціал усієї нації якщо не для поступу самих же українців, то принаймні для чужинців запросто, що і буде нашим еволюційним внеском для людства з минулого у майбутнє в сьогоденні.

Хай буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую, дякую!!
Цікаво, а хто ж це відніс мою публікацію в тему "САС"?=))

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарно, пане Альберте! Щиро і ... емоційно, як завжди ;) Це нам у Вас подобається )))

П.С. Той тигр ( ;) ) каже Вам: "Альберте, розстав коми і крапки, щоб читачі не поверталися до початку речення аби згадати початок думки в абзаці" ))))))))))))))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Твоя мова дійсно вдосконалюється, Альберте (я також від Н.О. багато чого навчаюся).

Ӏ попри свою емоційність, як слушно підкреслив друг Арсен, відчуваю, що Ти все таки стилістично постарався. З часом Твої речення будуть скорочуватися, бо думка буде чіткіша. Як писав французький поет і критик Ніколя Буальо Депрео, "Що добре задумано, те й ясно виражається" - Поетичне мистецтво (1674) :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую, дякую!!
Цікаво, а хто ж це відніс мою публікацію в тему "САС"?=))

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Дуже добре описані переваги Народного Оглядача, але найбільше мені сподобались ілюстрації. Саме за них додаю гали.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Щиро написано і зміст є. Підтримую основну суть сказаного про єднання українців. Цікаво, що вкладаємо гроші для духовної єдності... Я тільки зараз про це подумав. В чомусь це нагадує церковну десятину? Чи ні?

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Щось у цьому також є))
От тільки шкода, що по Україні гуляє масове безробіття та низькооплачувальні роботи ну і + занепад економіки завдяки старій та новій владі..