Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що мене спонукало до інвестицій в НО

Насамперед це альтернатива соціальним мережам, у якій українці матимуть змогу вільно спілкуватися між собою без чужинців (рашиських окупантів), що власне і так вже відбувається у маленькому колі. Також думка про те, що це є величезним пульсаром для єднання всіх українців в одну спільну Українську Національну Мережу (УНМ), аналогу якому поки що ще немає, у якій через налагодження комунікацій між своїми може запросто посприяти поступу нації через все те ж невимушене спілкування серед своїх, так би мовити, «рідних» ще більше мене мотивує до цієї справи.

Ще мене надзивачайно приємно радує той факт, що даний сайт є не просто українським національним, але ще й єдиним, що захищає мою рідну українську національну мову (ну принаймні який є мені відомим серед інших сайтів). Також коли бачиш, як тебе прямо виправляють у мовних помилках (що є моєю мрією) мене ще більше приємно радує, адже це як не як, а моя мрія, позаяк я абсолютно не соромлюся визнавати той факт, що своєю ж рідною національною мовою я володію вкрай прикроL через що я завжди радію, коли бачу як пані Оксана Лутчин завжди вправно виправляє не тільки мої мовні помилки, але ще й помилки решту учасників нашого сайту, завдяки чому я сам, хочу того чи ні, а мимоволі починаю удосконалювати свою ж рідну мову))

Також можливість вести свій власний блог у всьому вище зазначеному про сайт теж спонукає мене навіть не скільки інвестувати у сайт, а скільки просто віддячувати за таку чудову можливість.

Ну і куди ж мені на цім світі без моєї улюбленої діяльності такої як спостерігати за людьми?)

Адже саме завдяки цьому сайту у мене є можливість спостерігати і тим самим вивчати менталітет самих суто українців без всяких там чужинців, що сприймають мою рідну землю як засіб її експлуатації для своїх потреб. І хай це лишень є малесенькою частинкою від усіх українців, але сам факт, що тут переважно лишень українці, вже дає мені змогу проводити аналогію для всіх українців, що теж мене радує і частково навіть спонукає робити хоча б бодай якісь внески у розвій сайту НО.

Також, звісно, хотілося б, щоб у майбутньому люди на цім сайті реально стали більш раціонально свідоміші і найголовніше для мене це те, щоб всі були психічно відкориговані, аби потім ще більше радіти… 

Ну і ще дуже багато чого і чому, про що усе геть так аж описати просто не в змозі через ряд причин, таких як, для прикладу, надмірну емоційність та решту.. Тому ліпше я їх висловлю у картинках, що вище і нижче ви їх побачили.

Одним словом, цей сайт реально може допомогти реалізувати увесь мертво лежачий в Україні потенціал усієї нації якщо не для поступу самих же українців, то принаймні для чужинців запросто, що і буде нашим еволюційним внеском для людства з минулого у майбутнє в сьогоденні.

Хай буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую, дякую!!
Цікаво, а хто ж це відніс мою публікацію в тему "САС"?=))

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Гарно, пане Альберте! Щиро і ... емоційно, як завжди ;) Це нам у Вас подобається )))

П.С. Той тигр ( ;) ) каже Вам: "Альберте, розстав коми і крапки, щоб читачі не поверталися до початку речення аби згадати початок думки в абзаці" ))))))))))))))))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Твоя мова дійсно вдосконалюється, Альберте (я також від Н.О. багато чого навчаюся).

Ӏ попри свою емоційність, як слушно підкреслив друг Арсен, відчуваю, що Ти все таки стилістично постарався. З часом Твої речення будуть скорочуватися, бо думка буде чіткіша. Як писав французький поет і критик Ніколя Буальо Депрео, "Що добре задумано, те й ясно виражається" - Поетичне мистецтво (1674) :)

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую, дякую!!
Цікаво, а хто ж це відніс мою публікацію в тему "САС"?=))

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Дуже добре описані переваги Народного Оглядача, але найбільше мені сподобались ілюстрації. Саме за них додаю гали.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Микола Пономаренко.
0
Ще не підтримано

Щиро написано і зміст є. Підтримую основну суть сказаного про єднання українців. Цікаво, що вкладаємо гроші для духовної єдності... Я тільки зараз про це подумав. В чомусь це нагадує церковну десятину? Чи ні?

Хто тут, хто там, а Україна одна!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Щось у цьому також є))
От тільки шкода, що по Україні гуляє масове безробіття та низькооплачувальні роботи ну і + занепад економіки завдяки старій та новій владі..