Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За кого голосувати? Голосуй за зброю!

Категорія:

Улітку 2014 року Україна пройшла точку біфуркації – історичну розвилку – і вийшла на магістральний шлях розвитку. Це сталося тому, що саме влітку народився новий український етнос. Про це свідчить суттєво інший стереотип поведінки: новий етнос не визнає рабства і брехні старої системи, він пасіонарний (ярий) і саможертовний. Воля, правда і справедливість для нього важливіші за життя.

141024-strilci-3.jpg

Вільні люди мають зброю, раби – ні. Озброюйся!
Вільні люди мають зброю, раби – ні. Озброюйся!

Відтак головне завдання постбіфуркаційної України – перетворення цього новонародженого арійського етносу на структуровану націю з власною державою. Це політичне завдання, яке, в ідеалі, мало би отримати вирішення на виборах до Верховної Ради. Проте в Україні досі нема жодної політичної сили, спрямованої на творення нової системи. Всі політичні партії орієнтовані на стабілізацію існуючого гадючника. Тому під час голосування треба орієнтуватися не на партію, а на процес.

Процес полягає у звільненні української людини від рабства. «Вільний» і «раб» – це два протилежні й несумісні стани людини. Будь-який проміжний стан є вкрай нестабільним. Можна сказати, що в людській психіці є перемикач, який може перебувати тільки в одному з цих двох положень: воля або рабство.

– Що виконує роль такого перемикача в реальному житті?

Озброєність. Цю істину виражено у відомому афоризмі: «Вільні люди мають зброю, раби – ні».

У озброєної людини «зміщується точка зборки». До можливості самозахисту додається відповідальність з усіма позитивними наслідками. Це точка відліку, оскільки змінюється спосіб мислення.

З другого боку, в сучасному світі жодна армія неспроможна захистити своє населення від бойовиків. Єдиний варіант захисту населених пунктів – це наявність у них організованого і озброєного цивільного населення. Тільки самооборона, що спирається на армію, здатна забезпечити захист.

Окрім того, ставлення політиків до мілітаризації народу є виразним індикатором того, ким вони є – частиною народу чи частиною паразитичної системи.  

Відтак дуже важливо підтримувати процес законного озброєння українців, підвищення культури вогнепальної зброї, розширення її асортименту та здешевлення, розвиток інфраструктури для тренувань.

Відповідно, треба голосувати за ті політичні сили, які підтримують право українців на самозахист. Ось як про це написав Георгій Учайкін, голова наглядової ради Української асоціації власників зброї: «нам потрібно законодавчо врегулювати обіг зброї в Україні. Ми, як ніхто, розуміємо, що саме наше право на зброю є тим фундаментом, на якому може бути побудована та Україна, в якій ми хочемо жити».

Він проаналізував програми партій та реальне сприяння їх представників упорядкуванню обігу зброї в України. Виявилося, що з 29 партій, зареєстрованих на вибори 26 жовтня 2014 року, чітку позицію мають тільки «Свобода» і «Правий сектор».  

Про ВО «Свобода»:

«Свобода була єдиною фракцією у ВР сьомого скликання, яка підтримала нашу ініціативу з розробки законопроекту “Про цивільну зброю і боєприпаси”, причому зробила це офіційно та відкрито. Наявність у співавторах нашого законопроекту Юрія Сиротюка, якого я особисто поважаю, а також те, що для Свободи зброярське законодавство – це базове питання, значить багато».

Про «Правий сектор»:

«Вони мені дуже подобаються, дуже! Я розумію, що в них ще не до кінця сформована політична складова та не вистачає досвіду саме політичної боротьби, але погодьтесь – вони заслуговують на повагу! Я без вагань поставлю їм плюс за сміливість, патріотизм та відданість Україні, тим більше, що в програмі партії чітко зазначено конституційне право громадян України на володіння зброєю».

Плюсом «Свободи» є наявність політичного досвіду, хоча, з другого  боку, це є й мінусом, оскільки взаємодія з нинішнім «політичним гадючником» зіпсувала немало її керівників.

Мінусом «Правого сектору» є відсутність ясного націоналістичного світогляду, адже бандерівщина, яка нині культивується в цій організації, це псевдонаціоналізм та ідеологія поразки (див. «Проект Бандера»). Зате великим плюсом  є щирість, безстрашність і пасіонарність. Ці шляхетні якості особливо приваблюють молодих людей. Молоді мають здатність вчитися, тому майбутнє за ними.

З цих двох політичних сил мені більше подобаються молоді ідеалісти з Правого сектора. 

Проте, наголошу, жодна з цих партій не має навіть приблизного бачення майбутнього України, відтак мимоволі працює на стабілізацію нинішньої пост-комуністичної соціально-політичної системи. 

Тому, голосуючи за них, насправді голосуємо не за партію, а за процес. Голосуємо за озброєність, тобто за другий з трьох компонентів Арійського еволюційного імперативу.

Голосувати ж за партію будемо пізніше. За ту партію, яка творитиме нову систему і реалізуватиме усі три компоненти цього імперативу: «Освячуйся! Озброюйся! Плодися!»    

Сашко Положинський і Kozak System - Партія снайперів (31.05.2012, Київ, «Бочка»).

Фольктеатр Остапа Стахіва. Пісні УПА. Марширують вже повстанці (аудіо, mp3, 1.39 Мб)

Снайпер Олена Білозерська, №2 у виборчому списку Правого сектора.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віталій Петришак.
0
Ще не підтримано

Так! Правий сектор! Я утвердився в цьому виборі недавно, після чергової роботи із Живим Словом. Рішення ''прийшло'' швидко і легко.

Коментарі

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

Згоден з вибором. Хоча звертав увагу не на зброю.
А чи не буде ця стаття у 2 рази сильнішою, якщо в ній зупинитися не на 2-х, а на одній партії? Щоб не розпорошувати голоси.

VAKULA

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дописав, що особисто мені більше подобається ПС.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Віталій Петришак.
0
Ще не підтримано

Так! Правий сектор! Я утвердився в цьому виборі недавно, після чергової роботи із Живим Словом. Рішення ''прийшло'' швидко і легко.

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Аналогічно брате.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Відсутність політичного досвіду в Правого сектору 100% позитивом і говорить про ймовірне володіння честю і совістю.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Тема партії снайперів знову набуває актуальності. Снайпери - це ті, які ясно бачать мету, діють лаконічно, точно, без зайвого галасу.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Правий сектор-єдина політична сила, пряма передвиборча реклама якої, відсутня на ТБ.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую! Дуже добре сказано," самооборона, що спирається на армію". Тоді ніхто в хату не влізе, бо в лоб отримає.
Оце гарний вислів, "працювати без галасу"! Хоч вибори вже і пройшли, але стаття є вказівником і надалі.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!