Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 90
  • Переглядів: 98

Хто є українцем і як це визначити

Категорія:

Уявімо, що група українців увійшла в комп’ютерну гру і створила віртуальний український народ. Для успішної змагальності з іншими віртуальними народами, українці формуватимуть для себе інструментарій: засоби спілкування, організаційні моделі, стратегії перемоги, оснащення, ресурси тощо. Якими вони будуть?

141120-ukrayinci.jpg

Дух, мова, раса
Дух, мова, раса

Українець – це той, хто належить до українського народу, тому спочатку треба визначитися з поняттям «народ».  

Почнімо з того, що слово «народ» вказує на наявність спільного предка – «родителя», тобто члени одного народу є генетично («кровно») спорідненими, є людьми того ж самого роду.  

Йдемо далі. Ще Платон казав, що народ – це велика людина. У сучасних термінах, народ – це біосоціальний організм, колективна істота. Подібно до  окремої людини, народ має дух, душу і плоть. Що це таке?

Дух народу – це спільнота духовних сутностей, об’єднаних спільними інтересами у світі духів. Втілення у фізичному світі відбувається зі світу духів, який в українській традицій позначають терміном «Нава». Дух народу визначає його волю.

Душа народу – це його інформаційна складова: мова, інтелект, емоційність, знання, звичаї, пісні, танці, навички тощо.

Плоть народу – це його генофонд, реалізований у фізичних тілах своїх представників.

Душа (невидима, «м’яка», «софтвар») і плоть (видима, «тверда», «хардвар») – це земні складники народу;  в українській традиції вони позначаються терміном «Ява» (явний світ). 

Між трьома складниками існує тісний зв’язок. Дух народу – це його світоглядно-вольовий стрижень, який неминуче підлаштовує під свої потреби душу і плоть. Що вищий рівень «небесного народу», то розвиненішу психіку і якісніший генофонд він потребує в земних умовах, а тому плекає їх у процесі групової реінкарнації.

Відтак ми розрізняємо Україну духовну (спільноту українських духовних сутностей – втілених і невтілених) і Україну земну (спільноту втілених українських духовних сутностей). Покажемо це не прикладі.  

Уявімо, що група українців увійшла в комп’ютерну гру і створила віртуальний український народ. Для успішної змагальності з іншими віртуальними народами, українці формуватимуть для себе інструментарій: засоби спілкування, організаційні моделі, стратегії перемоги, оснащення, ресурси тощо. Якими вони будуть?

Згідно з принципом економії енергії, вони використовуватимуть те, до чого звикли. Наприклад, мовою внутрішнього спілкування буде тільки українська, адже єдина мова дозволяє найточніше передавати сенс, а також утаємничувати спілкування від конкурентів.

Якщо через якісь обставини гравець-українець «випадково» потрапив до іншого віртуального народу, то він почуватиметься в ньому некомфортно, а за першої ліпшої нагоди пристане до своїх.

Це те, що спостерігаємо в реальному житті. Скільки знаємо історій, коли людина все життя вважала себе «русскім», але якось почула про Україну, занурилася в українську історії та звичаї, швидко вивчила мову і переїхала в Україну. Бо тут їй добре! Ще яскравішими є випадки, коли українцями раптом відчувають себе німці, англійці, індіанці, японці або африканці. Колись читав про німкеню, яка ненароком почула українську пісню, після чого розридалася, заговорила українською і захопилася вишиванням.

– А чи може бути, що в одному житті людина почувається щасливою з одним народом, а в наступному – з іншим?

Нема підстав відкидати таку можливість. Просто це означатиме, що спочатку відбувся перехід у духовному світі до іншого «небесного народу»,  а вже після втілення людина природно притягнулася «до своїх».          

Таким чином, належність до народу має духовне коріння (визначається «на небесах»), а в земних умовах лише реалізується з більшим чи меншим успіхом.

А тепер, нарешті, переходимо до запитання «Хто є українцем і як це визначити?»

Нам ніхто не дасть довідку про те, ким є людина в духовному світі. Висновок можемо зробити тільки на основі її земної поведінки. Це робиться на основі трьох простих критеріїв.

1. Людина сама визнає себе українцем. Тобто їй подобається належати до українського народу і сприяти його розвитку. Підтвердженням правдивості такої самоідентифікації є конкретні дії людини на користь української справи. Головне, що людина публічно визнає себе українцем. Самовизнання – це річ об’єктивна.

2. Людина розмовляє українською мовою. Якщо вона раніше її не знала, то докладає зусиль для її освоєння. Духовний українець невимушено опановує земну українську мову, тому що природні справи робляться з любов’ю, а тому легко й ефективно. Володіння мовою – це також об’єктивний показник, який легко перевіряється.  

3. Наявність українського предка. Якщо людина належить до європейського антропологічного типу, то взагалі нема жодних питань, адже всі білі люди мають спільного предка і походять зі спільної прабатьківщини. Якщо ж у людини є домішки інших рас, то їй треба документально довести наявність українця у своєму родоводі.

– А якщо людина іншої раси приносить велику користь українській справі, але не може представити документи про українського предка?

Для таких випадків є генетичний аналіз: за порівняно невелику плату за місяць-другий можна отримати довідку про наявність чи відсутність «українських генів».

– А якщо людина, скажімо, чисто чорношкіра, є надзвичайно корисною для України, але зовсім не має генів, притаманних українцям?

Якщо вона справді така цінна, то ніщо не завадить Українській державі визнати таку людину «духовним українцем» або просто надати їй статус громадянина.  

– Чи можна кожного громадянина вважати членом Української нації?

Громадянство і нація – це різні категорії.

Громадянин – це категорія політична, яка об’єднує людей, наділених правами делегувати своїх представників в органи державної влади усіх рівнів.

Натомість етнос і нація характеризують стан народу. Якщо бути точним, то обидва слова – гелленське «етнос» і латинське «нація» означають те ж саме – «народ». Ми ж їх використовуємо для позначення двох рівнів  організації народу: етнос – це аморфний стан, близький до натовпу, натомість нація – це організований народ зі своєю державою.  

Український народ, навіть після оновлення у 2014 році, досі перебуває у стані аморфного етносу. Наше завдання – перетворити його на організовану націю з Українською державою.

Хай Буде!

  

Продовження у статті: Громадянство Третього Гетьманату: застосовуємо досвід Ізраїлю і Швейцарії

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Керуймося заповіддю "любіть ближнього, як самого себе" (Ісус Хрестос), бо тільки потім і прийде шанування інших без шкоди для себе: "І чужого научайтесь, й свого не цурайтесь, Бо хто матір забуває, Того бог карає...(Тарас Шевченко)".

Цитата:
...не забуваймо шанувати інших...

Фанатизму, згоден(!) ні в якому разі не можна допускати. Фанатизм - крайній прояв обох сторін: один каже "я українець по крові", а інший йому заперечує "а чому це я не можу бути українцем!". Шануючи навіть таку думку, ми їм можемо запропонувати: "або українське громадянство, або ти не є українцем". Ще раз повторюю: Не одягаймо штани через голову, або (краще порівняння) "Не одягайте шкуру лева кошеняті - і лева вб'єте і кошеня левом не зробите!".
Тому - шануймося!
Щоб отой йолоп не взяв вила-тризуб і не прогнав нас зі своєї ж хати.

Цитата:
котрий можуть підхопити йолупи і привести ідею до саморуйнування

Ну, і ... шануймо! )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Я відповім на це питання, так як я на нього якраз і чекав.

Отож вдповідаю говорив він багато чого точно так же само як це зараз і робить та робив і буде робити все той же його тотожка п. Каганець, і навіть деякою мірою і я також буду багато чого говорити не тільки про усе, але ще й зокрема і про раси також..

А говорив він про раси рівно стільки скільки ж і ми, тобто як хтось з коментаторів був сказав що у піднебесному просторі рас не існує, то і відповідно сам Хрестос також робив ставку на опіку свого роду, та поліпшення життя усіх народів, аби свій рід себе добре почував серед інших народів що також разом із ними РаДіють (навчаються, творять, вдосконалюються), адже не буде увесь світ жити в злиднях і при цьому спокійно спостерігати як якийсь окремий народ у себе живе по божественному. А тому усі хто сприймав правила Творця зокрема чесно конкурентні змагання у еволюційному поступі, то той і був для нього побратимом звісно що незалежно від національної та расової приналежності, адже він то якраз і розумів що кожна нація яка має свою чітку самоідентифікацію чітко виконує своє призначення на цій планеті і тим самим допомагаючи Творцю самому самовдосконалюватися, (навіть притчку був промомовив типу добре тому хто дарує свтіло і зле тому кому призначено наносити темноту) бо якщо людина немає свого чіткого визначення навіщо вона на цій землі живе, то така людина звісно що повинна або все життя хворіти і померти від недугів і тим самим частково вже будучи живим відробляти свою карму. або ж стати темною людиною і прожити життя під покровом темних сил опісля чого їхню карму потім можна буде ну дуууже довго відпрацьовувати на тім світі.. Далі знову ж таки повторю, що нації створені для людини з тією метою аби їй швидше можна було опанувати ту так би мовити мову програмування і тим самим почати самовдсконалюватися.. Але ж ні! Мають бути ще такі люди згідно Законів Дуальності (взаємопротилежності у всьому) які повинні також кричати що любов до свого роду є гріховною бо і інші також мають право на життя і тим самим каламутити воду на кшталт такою як на моїй картинці нижче під коментарем, так як ніби іншим ніхто не дає для цього жити якщо вони живуть мирно і не лізуть самі убивати інших (як це відбувається під час війн)

Тож усім кому цікаво як мислив чи як жив і що творив був Хрестос той може просто напросто собі спостерігати ось за такими собі людьми як ЕІІ

Хай буде!

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

В цьому й біда! Нема порядку.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую пане Арсен..Я бачу Ви трішки засвоїли прийоми хуцпи,або не читаєте мою думку..ЦЕ Я ЗАПИТУЮ У ШАНОВАНИХ АРІЇВ,ЯК ЗБИРАЮТЬСЯ ПОЄДНУВАТИ ВЧЕННЯ ХРЕСТА ІЗ РАСОЛОГІЄЮ,,Це моє запитання до ідеологів сайту,я хочу почути відповідь,а не я маю щось пояснювати..Що нам відкидати расологію,чи вчення..Хіба більше ні в кого не виникає подібне запитання..
А далі ,пане,Арсен ми дійсно не підемо поки не синхронізуємо цих двох запитань,котрі задаю я а не Ви..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Скоріше, "не читаю" Вашу думку, пане Світе. ))) Для хуцпи я, напевне, ніколи не доросту ;)
Я лише хотів, щоб Ви пояснили, що Вами планувалося почути - відповідь, що ж проповідував Ісус про раси (то Ви можете й самі це прочитати ;) доступ відкритий). Чи (я це передбачав/остерігався) будувати подальший виклад своїх думок на базі відповіді компанійців? Я, наприклад, таких "запитань з продовженням" не полюбляю ;)
То що? Синхронізуємо наші відповіді/запитання для того, щоб справді дякувати навзаєм?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Може я відповім, що казав Христос про раси? Не має прямих вказівок, але є натяки.
1-------- 22 І ось жінка одна хананеянка, із тих околиць прийшовши, заголосила до Нього й сказала: Змилуйся надо мною, Господи, Сину Давидів, демон тяжко дочку мою мучить!
23 А Він їй не казав ані слова. Тоді учні Його, підійшовши, благали Його та казали: Відпусти її, бо кричить услід за нами!
24 А Він відповів і сказав: Я посланий тільки до овечок загинулих дому Ізраїлевого...
25 А вона, підійшовши, уклонилась Йому та й сказала: Господи, допоможи мені!
26 А Він відповів і сказав: Не годиться взяти хліб у дітей, і кинути щенятам...
27 Вона ж відказала: Так, Господи! Але ж і щенята їдять ті кришки, що спадають зо столу їхніх панів.
28 Тоді відповів і сказав їй Ісус: О жінко, твоя віра велика, нехай буде тобі, як ти хочеш!
Тут поділ пріоритетів рас. І ще... вона названа жінкою, своїх Він називав дочкою.
2--------9 А наступного дня, як у дорозі були вони та наближались до міста, Петро вийшов на горницю, щоб помолитись, о годині десь шостій.
10 І став він голодний, і їсти схотів. Як йому ж готували, захоплення на нього найшло,
11 і бачить він небо відкрите, і якуюсь посудину, що сходила, немов простирало велике, яка, за чотири кінці прив'язана, спускалась додолу.
12 У ній же знаходились чотириногі всілякі, і земне гаддя, і небесні пташки.
13 І голос почувся до нього: Устань, заколи, Петре, і їж!
14 А Петро відказав: Жадним способом, Господи, бо ніколи не їв я нічого огидного чи то нечистого!
15 І знов голос удруге до нього: Що від Бога очищене, не вважай за огидне того!
Тут видіння, про нечисту їжу, яке показує що погани (гої) можуть теж бути спасені. Не треба цитувати талмуд, в новому заповіті все написано. Нагадаю, Павло був жидом.
3--------А як я промовляв, злинув на них Святий Дух, як спочатку й на нас.
16 І я згадав слово Господнє, як Він говорив: Іван ось водою христив, ви ж охрищені будете Духом Святим.
17 Отож, коли Бог дав однаковий дар їм, як і нам, що ввірували в Господа Ісуса Христа, то хто ж я такий, щоб міг заперечити Богові?
Це здійснення видіння 2, коли на поган зійшов Святий дух. Тут жиди були в шоці. Адже вони за людей гоїв не мали.
Хто читав новий заповіт, той легко знайде ці місця.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Пане Андерсе, Ви ще ось цю цитату забули ;) :

Цитата:
"...слова з Послання до Галатів 3:28: «Нема юдея, ні грека, нема раба, ані вільного, нема чоловічої статі, ані жіночої, – бо всі ви один у Христі Ісусі!»"

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Майже все, що Ви процитували - це вставки з іудохристиянською маячнею! Ви читали "Пшеницю без куколю" пана Каганця? Там він все розставив на свої місця. А ви продовжуєте цитувати якісь хворі фантазії.

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Я не бачу протиріч. Щодо хворих фантазій... Я не переписую євангелії. Це може робити Церква. Пан Каганець навіть сану духовного не має і з Христом навіть далеко не сидів.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ви про яку церкву? ...Часом не про ту, яка розвела свій бізнес (на вірі) на цілий світ? І не про ту, яка створила інквізицію і наплодила монахів нестандартної сексуальної орієнтації? Чи про ту, прихильники якої носять на собі зображення мертвого Ісуса Хреста і вважають що це круто? Ця церква має таке відношення до Ісуса Хреста, як справжній маньяк Брейвік до націоналізму.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

А що говорив Хрестос про хімію та математику? Або про містобудування? Що нам тепер, бідним, робити. Якось не в’яжеться...

Ісус говорив передусім про Царство боже. Тому шукайте перше Царства божого і правди його, а все інше вам додасться, зокрема фізика, хімія, расологія і євгеніка.

Майте на увазі, що в ті часи расова чистота і євгеніка були речами самоочевидними. Українці колись давно казали так: "Знайся кінь з конем, а віл з волом". Ось і вся расологія.

Явсе Світ каже:
Так я сам запитую шановне товариство чистої арійської крові..Так що нам робити із вченням Хреста..Воно не в'яжеться якось із расологією чи євгенікою..Якись блуд виходить..Щось треба під щось підстроювати..Або вчення під гени,або гени під вчення...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую пане Миро за якусь відповідь..Особливо сподобалось як казали наші предки..
Не думаю,що коням і волам світить якесь царство..так само як і людинотілам...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Звісно, що не світить. Вони теж не знають, що таке алегорія :-))

Явсе Світ каже:
Не думаю,що коням і волам світить якесь царство...
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так не знають,тому з них варять Смалець..))))

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Кажете, пане Явсе Світ, що Смалець варять з коней і волів? Ви справді так вважаєте? Чекайте, чекайте... Будь ласка, ще одне запитання - і ми поставимо точний діагноз: - Коли почалася друга світова війна?

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

ШТО,,,,,розсекретили,,,)))))))

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Таргитай Борисфенів.
0
Ще не підтримано

Абсолютної істини не буває, це відомо давно. Можливо, я, аж занадто категорично... "фундаментальною сутністю". Одначе смію сказати, що прапори - не сутність, а символи. Вони щось (?), звичайно, означають. "Духовною сутністю" - означає лише те, що пересічна людина не "готова" бути, їй треба до цього дорости, - щоденною працею. Дух - первичний, а матерія - вторична. Дух - це духове, а духовність -психічне. Тому поняття "нації" є психічним (духовно - спорідненим) та не всі одиниці нації причетні до Духу. Для того ж, щоб бути українцем, то достатньо мати громадянство і бути патріотом України, це аксіома. Проте нація як спільнота має глибинний "природний" характер.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

По- перше, стосовно байки," Лебідь рак і щука". Байка спотворена, не знаю чи свідомо. По зодіаку між ними йде ланцюжок -зв"язок. Щука (змія-скорпіон) передає знання раку, а зі знака рака народжується лебідь. Ви тут згадали про байку, а нічого і просто так не буває- Ми ж Лебедя народили. Тому треба знати, що ця трійця працювала естафетою і воза вони тягнули правильно, не в різні боки, а в одному напрямку, йшли до мети.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
По- перше, стосовно байки," Лебідь рак і щука". Байка спотворена, не знаю чи свідомо. По зодіаку між ними йде ланцюжок -зв"язок. Щука (змія-скорпіон) передає знання раку, а зі знака рака народжується лебідь. Ви тут згадали про байку, а нічого і просто так не буває- Ми ж Лебедя народили. Тому треба знати, що ця трійця працювала естафетою і воза вони тягнули правильно, не в різні боки, а в одному напрямку, йшли до мети.

В такому разі по вашим описам це більше схоже на взаємодію між квадрами, де кожен учасник своєї квадри з боку гадає, що інший чинить зло, в той час як інший йому протилежний учасник з іншої квадри напрочуд стоїть з боку і РаДіє тому що між квадрами йде взаємодія яка немов як ланцюжок на зірці велосипеда дає рух самого велосипеда, де самі ячейки велосипеда не усвідомлюють що вони є одним цілим у ланцюжку..
Ну це я вже своїми словами переідентифікував слова пані Зоріни з астрологічних міркувань на соціоніцні))

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Гарна уява п. Альберте ! Хай буде так ! Ще треба розгадати, чому саме в знаку рака-краба зароджується людина. Адже ці водяні істоти створені ненормально- рак ходить задом, а краб боком. Це як їхати на машині задом, і дивитись у дзеркало, куди рухатись. Навіть дуже незручно, якесь перевернення. Щось є дивно зашифровано, в якомусь нашому сприйнятті чи всередині організму.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

ну мені прийшла така думка. що це певно натяк на те що життя буде повноцінним і доповнюваним якщо ми будемо пам"ятати минувшину, жити сьогоденням без помилок у минулому і вдосконалювати майбутнє вже без теперішніх помилок. Ну якась така у мене виникла собі відповідь на ваше запитання..

А тому якщо трішки повернутися до теми нашої публікації, то якщо на те вже пішло, я на НО вже робив переклад публікації по ДНК-генеологію жидів, де було досліджено що серед жидів є левова частка і наших так би мовити хай і темних но все ж таки наших рідних братів і сестер яким і відведена темна функція у нашому загальному роду (племені) А отже саме тому і я також частково деякою мірою можу погодитися про братання із жидами, но тільки лишень виключно на жорстких умовах, тобто вивченням нашої мови, пред"явлення документа на родинність і звісно внески у розвій України) А не як це робить Коломойський маючи при собі 3 паспорти і розмовляючи мовою наших окупантів собі шкіриться з того що фінансує українських бійців.. Хоча знову ж таки якщо він і виявиться все тим же жидівським арієм, то це значить що він наш жид, а не семітський, і він виконує свою функцію призначену на верху для розвою нашого загального роду.. Ну правило золотої середини там де є світло то там і гарантовано як мінімум є і 20% темряви, і так по усьому живому що структуризується по ієрархії, тобто в українців є вдосталь покидьків вартих гноїння в тюрмах, так само і дуже хороший людей в інших націях, і т.д. і т.п. що і виглядатиме завжди з боку немов як оті раки, щуки і лебеді про яких тут деколи згадують.. Що ще також можна інтерпритувати попри астрологію і соціоніку, якось по звичаям НО у просторах. Де наприклад хай той умовно кажучи рак що тягне назад якби тим самим схильний нагадувати про минуле і весь час плакати і всі застерігати про те що. а ось колись у минулому був такий поганий дядя, що він був настільки справедливим до своїх, що чужі його так очорнили по відношенню чужих, що нам тепер таких дядечок як він вже варто остерігатися, а то і нашого місцевого вуйка що так відверто почне захищати своїх від чужих теж буде не перелевки від чужих, де наприклад хай теж умовно кажучи тупа щука не розуміючи про що там плаче той рак, уперто собі там пре туди куди їй треба, у той час як лебідь типу як символ простору волі маючи крила напрочуд має можливвість звреху за усім тим спостерігаючи (тобто мислити не двовимірно. а три .а то і чотиривімрно) має змогу пояснити щуці. що ракові нюні не безпідставні хоч звісно що і перебільшені, а тому діяти варто буде отак то і отак, бо там по переду буде отак якщо робити так, чи не так.. Ну якось так) Де знову ж таки повторю у будь якій темі розмови у кого які би там не було гени чи духовні уподобання, а люди завжди будуть мати 2 радикальні позиції з яких кожна з них ділитимиться на ще 2 а то і 4, ну так далі по математичній схемі досконалої цифри 16)

Так що шкода якось що тут і по нині немає чіткої градації по варновим розподілам яка зуміла би в рази швидше прискорити поступ нації без оцих постійних і мало кому потрібних "церемоніальних" як люди кажуть дискусій, а не діалогів.. Хоча навіть і не дивлячись на все це, а невидима варновість усе ж таки діє, адже все ж таки не всі тут коментують, а тому ті що не коментують і так знають де вони є сильними у своїй діяльності) і без так би мовити варнових ярличків) хоча мені наприклад чомусь більш до вподоби саме слово касти, а не варни..

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Зоріна Небокрай каже:
Гарна уява п. Альберте ! Хай буде так ! Ще треба розгадати, чому саме в знаку рака-краба зароджується людина. Адже ці водяні істоти створені ненормально- рак ходить задом, а краб боком. Це як їхати на машині задом, і дивитись у дзеркало, куди рухатись. Навіть дуже незручно, якесь перевернення. Щось є дивно зашифровано, в якомусь нашому сприйнятті чи всередині організму.

Все стає зрозумілим, якщо хоч трохи знати шкільний курс астроНОМІЇ ну і ще трошки астроЛОГІЇ.
Знак Рака отримав свою назву тому, що Сонце входить у цю зону зодіакального кола відразу після літнього сонцестояння, і починає рухатися ніби у зворотньому напрямку, зменшуючи свою активність. А зачаття найчастіше відбувається саме в цей час, бо сонячна активність є максимальною і прискорює усі обмінні процеси. В тому числі й виробництво статевих гормонів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Пані Дзвінка, якщо я не помилюся, то це саме ви у цій темі запропонували визначитися із поняттям хто НЕ є українцями. Ну і хоч до мене щойно дійшло, що то ви тоді мали на увазі в абстрактному розумінні яке я на той час сприйняв в буквальному розумінні. А тому якби там не було, а я вам буду вдячним якщо ви все ж таки знайдете трішки свого часу і дасте свою відповідь на моєму наведеному у цій темі прикладу по визначенню моєї НЕ українськості хай навіть вже і абстрактною відповіддю якщо не в буквальною. А то наче ваші прихильники такої ідентифікації якби взялися за це визначення но так його і не довели до кінця. А мені все ж як прихильнику українськості таки хочеться почути саме вашу відповідь як прихильницю чужинських чоловіків..
Дякую за увагу!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Тим не менш відповідаю на ваше запитання як є:
1. мовою я спілкуюся з дитинства і тому коли мені кажуть москальськомовні про те як це неможливо спілкуватися українському коли скрізь москальська то я їх ніколи не розумів і не буду розуміти, позаяк я у школі з 3-го класу сам майже на всю школу балакав суто українською (ну звісно що на уроках 98% розмовляли державною) но чим далі йшли роки то тим більше собі дозволяти і на москальську заходити, а мене там у школі мали як за бичару що разгаваріваєт на биціськім язікє=) но але не всі) бо у школі були звісно що і українці які просто з боку собі тихенько я так розумію чи/або пишалися мною чи/або дивувалися за мою дикість..XDD
2. співати не умію, а слухаю я все підряд без розбирань в залежності від настрою..
3. стосовно толоки то щось якось ще ні разу мені не доводилося до цього діла мати=І
4. стосовно війни, то як на мене це питання і так зрозуміле, що раз якщо я тут коментую, то це вже означає, що я зараз не воюю на фронті, ну і участь у ній також не приймав( і певно вже так і не піду туди=((

То ким я виходжу по вашим критеріям стосовно ідентифікації моєї національності?))

Шановний пане Альберте, сподіваюся, що я правильно процитувала Ваші відповіді щодо визначення Вашої приналежності до української Нації. Ще в іншому своєму дописі Ви вказали:

Цитата:
Тим не менш прихильники духовності поясніть мені прихильнику генетики як сьомому коліну корінного буковинця, який є бруднокровним українцем арійського роду, чому я є НЕ українцем?

Отже спробуємо зробити цілком АБСТРАКТНИЙ аналіз:
1. Наявність семи поколінь предків, які проживали на території, яка на даний момент належить Українській державі, дає вам право лише на громадянство. Оскільки на території сучасної Чернівецької області проживала значна кількість людей інших національностей, в тому числі: румунів, циган, євреїв та багатьох інших народів.
2. Судячи з вашого фото, можна мати сумніви щодо Вашої приналежності до українців.
3. Ваше намагання завжди і всюди говорити українською, є похвальним, але дає Вам право претендувати лише на статус "духовного українця".
4. Ваша музична "всеїдність" може бути ознакою низького духовного розвитку і недотримання національної ідеології. Невміння співати є дуже серйозним недоліком. Оскільки в одній зі статей на НО вказувалося, що гарний голос і вміння співати є ознаками ІСТИННОГО українця.
5. Ваше вперте намагання уникнути безкорисливої праці на загальне благо спільноти, дозволяє припустити у Вас певну частку єврейської крові.
6. Як Ви все ще не спите з пістолетом під подушкою? Тоді про що взагалі з Вами говорити? Як Ви після цього можете претендувати на звання українця?

Доведеться Вам все таки зробити генетичний аналіз. Але спершу запитайте у пана Ігоря, скільки відсотків українських генів є мінімально допустимим показником для отримання статусу ІСТИННОГО УКРАЇНЦЯ.
Враховуючи непосидючість наших предків, на відсутність українських генів можуть сподіватися лише африканські бушмени і папуаси Нової Гвінеї.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Гарно вам дякую і за увагу і за чудову відповідь!

Лиш з вашої відповіді у мене мимовільно виникло наступне запитання, а що саме вам прихильниці духовності (якщо я і цього разу також нічого не наплутав) дадуть мої результати ДНК? Перепитую бо тому що реально цікаво, адже ви наче ж прихильниця духовності, а отже мої результати ДНК на мою думку вже мали б НЕ відігрівати ролі.. Чи дійсно я розмірковую? І якщо ні, то буду щиро вам вдячним якщо ви мені пояснити цю позицію більш розшириніше.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка іронічно відповіла, якщо судити з тих критеріїв, яких дотримується більшість людей на цьому сайті, а не своїх власних. Тому Вам і прийдеться здавати ДНК :) і тримати пістолет під подушкою)))

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ага) але посилання мене звернутися до Каганця який можна подумати є компетентнішим за мене у цьому питанню взагалі мене здивувало, позаяк в той час коли я лишень починав дізнаватися що таке маркери, то він на той момент відверто сміявся з таких людей=)) Я все це добре пам"ятаю) певно через те що суміш жидівських генів, яких я чомусь так і не знайшов у своєму родоводі і спонукає мене про все це пам"ятати))))
Тим не менш слова "на даний момент належить Українській Державі" мене ще більше зацікавило по відношенню нашої території=))

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Тим не менш слова "на даний момент належить Українській Державі" мене ще більше зацікавило по відношенню нашої території=))

Зважаючи на події останнього року, згадалася одна східна приказка: "Нічто нє вєчно под Луной". Даруйте за москальський переклад.
Чернівці стали українськими лише в 45-му, якщо не помиляюся. А Жирік уже пропонував Румунії забрати їх собі. А тут ще й Ви відмовляєтесь іти воювати.
То де гарантія, що завтра Вам не доведеться здавати аналізи на приналежність до румунської нації?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка каже:
Чернівці стали українськими лише в 45-му, якщо не помиляюся. А Жирік уже пропонував Румунії забрати їх собі. А тут ще й Ви відмовляєтесь іти воювати.
То де гарантія, що завтра Вам не доведеться здавати аналізи на приналежність до румунської нації?

Схоже що трішечки таки помиляєтеся, але враховуючи що ми тут не історики, то це не основна біда..))

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Як сказав пан Доброслав, це дійсно значною мірою була іронія, і навіть крапелька сарказму. Мені як прихильниці духовності цілком достатньо Вашого громадянства і духовного звання.
Але пан Ігор в самій статті, з якої все і почалося, сказав:

Цитата:
Якщо ж у людини є домішки інших рас, то їй треба документально довести наявність українця у своєму родоводі.

. То виходить він має знати, скільки відсотків українських генів має бути достатньо.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Шкода якось трішки, бо я чомусь вашу попередню відповідь також сприйняв в буквальному розумінні. Тим не менш у зв"язку із тим що мій ноут здох, тобто перегорів, то відтепер я вже не в змозі писати свої довжелезні коментарі((
Тому напишу коротко, мені прикро що вам як прихильниці духовності, того цілком достатньо(
А стосовно знань % укр. генів, то тут і я краще буду від нього про це знати)))

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Прикро чути про трагічну загибель вашого електронного друга. Без ваших довжелезних і вельми заплутаних коментарів тут буде не так цікаво.
До речі, а РАЙ для комп'ютерів існує???

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка каже:
До речі, а РАЙ для комп'ютерів існує???

З філософської позиції дати чітку відповідь неможливо, позаяк чисто з теоретичної сторони то цілком ймовірно що має бути такий рай для них))
Ну а з позиції програматичності звісно що ні)
Про що і ви я чомусь вважаю і без мене мали би знати)))

Тим не менш з вашого питання у мене чомусь знову виникло запитання до вас на рахунок того, а яке у вас бачення з приводу життя після смерті?))

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Бачення у мене класичне індуїстсько-буддистське.
Якщо не встигну ще за життя потрапити в Нірвану, то доведеться знову волочити свої кістки по цій землі.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

От не даремно Ісус Хрестос притчами говорив!!! Послухайте і мою притчу:

Їду я вчора увечері до дому на маршрутці під впливом перечитаних жвавих коментарів до статті (ну, ДУЖЕ довго перечитував(!), бо є що ;)).
Їду я, значить, а водій з якогось дива то на бордюр заїде, то гіллям дерев збив собі дзеркало заднього виду, смикає автобусом так, ніби він не людей везе, а дрова...
Придивляюся, аж в нього на носі окуляри з під яких він занадто пильно придивляється до дороги (здоровий професіонал їде не задумуючись особливо - руки й ноги самі все гарно роблять), "та й думку гадаю" - чи не відповідь це Вишніх Сил щодо нашої дискусії "Хто є українцем і як це визначити"?

От скажіть мені, пане Миколо (вкотре звертаюся до Вас у коментарях, а відповіді не удостоююся ;) ): "Хто є водієм і як це визначити"?

Пропоную взяти ті ж критерії:
“1. Людина сама визнає себе водієм і є (навіть!) членом "Клубу автомобілістів".
2. Людина розмовляє мовою дорожнього руху і має Permis De Conduire (посвідчення водія).
3. Наявність професійних здібностей і здоров'я.“

Вас засмучує існуючий механізм перевірки приналежності до касти водіїв?
Чи це також з розряду фашизму? Спробуйте сформулювати Ваші претензії державтоінспектору!

Бо у мене є претензії до вчорашнього водія, який віз "мою царственну особу" і взявся відповідати за моє життя і добробут (через моє здоров'я і життя) моєї родини!

Щиро!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую невідомому за гали до мого коментаря, а краще аби Ви, шановний, ще й сказали пару слів за що прогалили ;) ))) Може, якийсь абзац, чи слово, чи весь коментар, чи порівняння Вас привабило?! То не соромтеся і пару слів сказати, бо є ж в народі українському гарна приповідка - "Дякую на доброму слові". )))
Ще раз дякую!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Мені також цікаво, як можна побачити, хто ставив гали за коментар. Якось спробував знайти такий функціонал, але невдало, може не там шукав.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Статистика по коментарям ще не розроблена, бо зараз маємо важливіші справи. Тому бажано коментувати свої голосування.

boanro каже:
Мені також цікаво, як можна побачити, хто ставив гали за коментар. Якось спробував знайти такий функціонал, але невдало, може не там шукав.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано


У кого підніметься рука міряти йому череп..?????

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Про "вимірювання черепів" у полемічному запалі ляпнув Микола Пономаренко, а ви повторюєте ці дурниці. Більше нема про що поговорити?

Явсе Світ каже:
У кого підніметься рука міряти йому череп..?????

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

....???Тоді видно пане Миро я Вас неправильно зрозумів....
Опубліковано Миро Продум 21 Листопад, 2014 - 13:16
Гени і черепи - це наш хардвар. Не можна ним легковажити. Говорити, що це не важливо, так само нерозумно, як говорити автомобілісту, що для нього неважлива машина та її стан.

Явсе Світ сказав:
бо пішла мова вже про гени і черепи..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Звісно що не правильно зрозуміли, і навряд чи колись правильно зрозумієте, позаяк по вам та деяким іншим учасникам вже видно, що у вас діаметрально протилежне відношення та сприйняття даного національного визначення..
Згадаймо правило золотої середини, інь і яня, і будьмо гей!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Звичайно, діаметрально протилежне відношення. Наприклад, як би я не старався, все одно не можу зрозуміти, як можна вважати тих "генетичних" українців, які зараз воюють на боці терористів, більшими українцями, ніж наприклад того пана, фото якого опублікував Явсе Світ, і який віддав життя за світле майбутнє України, при тому, що в нього зовсім не українські "гени". Хоча, звичайно, можливо той пан і не претендував на звання українця. Можливо він просто боровся за світле майбутнє країни в якій живе. Але ваші слова про "українських терористів", що хоча вони й покидьки, але зате МОЇ РІДНІ ПОКИДЬКИ, навіть важко коментувати. Доки Ви не відмовитесь від цієї дурної думки, то ніяка "золота середина" чи компроміс неможливі.

Зображення користувача Вакула Коваль.
0
Ще не підтримано

В кожного народу є покидьки. Чим більше українці змішуватимуться - тим більше серед них буде покидьків. Можна згадати карту розповсюдження по Україні рос мови і неблагополучних соціальних явищ, котрі співпадають. Тоді можна погодитися, що рідні покидьки перспективніші від ворожих покидьків. Рідних покидьків треба підтягувати, виховувати, а з ворожими - приходиться воювати.

VAKULA

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дякую пане Вакула, ви чітко відобразили мої думки на рахунок цього питання чи то пак ратше моєї відповіді для пана Доброслава.

Єдине що я ще хотів би уточнити зі свого боку так це те що я цілком більш ще також схильний до того аби все більше приділяти увагу цвіту нації і як найкраще його розповсюджувати по всій нації аби той найкращий цвіт нації в перспективі своїм прикладом зменшив кількість присутніх у нації таких покидьків як даунєцкихгондурасів, яких звісно що потрібно відстрілювати якщо вони самі того бажають, точно так же само як це робить один українець чи то пак робив, відеозапис якого я вчора вам скинув, де молодий даунєцкийгондурас мало сі не розревівся через те що його рідний батько (у даному випадку вже не важливо хто саме вони по національності так як родинний факт встановлений, що батько є рідним) стріляв у свого сина для того щоб його такого ну немає культурних слів для висловення, одним словом просто вбиту цю гниду..

Тому у нас є жостатньо своїх даунів-дебілів яких ми наразі просто змушені відстрілювати як худобу яка добралася до мілітаризації і направила увесь свій арсенал у своїх рідних, що є фактом того, що це наша нація і заслуговує на таке через те що ми за весь час незалежності анічогісенького практичного для унеможливення даної ситуації НЕ зробили, через що і несемо тепер відповідальність. Більше детальніше ці речі відображає п. Філатович в однієї із своїх книг..

Млинець це якщо коперсатися в багнюці то багато чого ще там гидкого можна буде знайти, але якщо свій спектр пошуку змінити на позитивність та перспективність то тут ми можемо побачити що наша нація крім покидьків ще також й славиться одними з найкращих інтелектуальними людьми у світі.
Подивіться ще раз фільм про "Планету мавп, куди діваються розумні діти" від виробників фільму "Днк-портрет нації" І зрозумійте вже нарешті що ота паразитична цитата нашого же рідного українця Шевченко про "Чужого навчайтеся і свого не цурайтеся" на підсвідомому рівні програмує людей саме на "Чужого навчайтеся і свого не цурайтеся" Через що шановні мої прихильнки духовності з вашого боку для мене так і виходить що знаходячи бодай одного чужого ви ним восхваляєтеся і навіть чуть що не ставити його на п"єдистал через його чужинність, а свого немов як відцуровуєтеся навіть і не подумавши про те що ви дієте ну суто як ті жиди які знаходячи для себе корисний мізер так восхваляють на весь світ що аж умудряються ще й прицьому ще й левову частку людей наприклад переконати у тому що біосексуальність це є норма для людини.. О_О

Ну одним словом у мене просто немає слів і крапка..
Можу вас лишень одним порадувати, а саме тим що я вже технічно є обмеженим у коментуваннях, а отже це означає що на НО читачі зможуть вже нарешті полегшено зітхнути від моїх грубощів.. А тому я радію що мої думки як я бачу можуть запросто замінити пан Вакула, та пан Миро.

Усім дякую за допомогу мені зрозуміти вашу для мене не зрозумілу позицію розмитої духовності і бажаю також вам зрозуміти нашу позицію кровної спорідненості. Аби припинити вже нарешті ці міжбратерські самовбивства які тягнуться вже як мінімум понад 300 років. на прикладі 1-ої і 2-ої світової воєн, де по обидва фронти стояли наші рідні з вами пращури незалежно від того в рядах якої армії вони стояли і стріляли в один одного, адже факт був і навіть до тепер є фактом, що стріляємося ми один в одного, замість того аби нарешті вже Своїм навчатися та чужого научати...

Млинець, я просто емоційно взбудоражився через прищеплення вірменину статуса українця, та ще й покійному у якого навіть й можливості як такої немає аби самоідентифікуватис і навіть якщо на те й пішло пройти днк тест, аби для радості лишень зрадіти що то дійсно пробуджена рідна кров його туди повела, а не перепрошую на слові шановні мої також рідні українці, інстинкт натовпу..
Про психологію натовпу вам вже при бажанні розповість моя колєга доволі розумна і як я бачу кваліфікована спеціалістка пані Звінка Сопілкарка яка також є прихильницею такого розмитого поняття як духовність.
Адже факт є фактом, що в психології натовпу індивідуальність стирається, а тому будь який зразковий інтелегент може запросто наприклад загинути як гостербайтер якщо психологія натовпу у даному випадку діє саме у цьому напрямку.. То чи варто ідентифіковувати людей по психології натовпу яким уміло керують чудові маніпулятори??? Чи не ліпше хіба уміти вийти з натовпу і подивитися з боку хто всім чим і як управляє?? Ну на приклад скажемо так книги "Пшениця без кукелю" яка нам чудово розкрила усю фарисейську хупцу проти аріїв дітей Сонця, таким чином що вони навіть (діти сонця) й забули про своє благородне походження..=(

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Ну одним словом у мене просто немає слів і крапка..

Мушу визнати ваші феноменальні здібності. Ви зуміли без слів написати такий довгий коментар. А якби у вас було достатньо слів?

Цитата:
Про психологію натовпу вам вже при бажанні розповість моя колєга доволі розумна і як я бачу кваліфікована спеціалістка пані Звінка Сопілкарка яка також є прихильницею такого розмитого поняття як духовність.

Дякую за комплімент. На жаль, про психологію натовпу я нічого сказати не зможу, оскільки не є спеціалістом у цьому напрямку психології.

Цитата:
Тому у нас є жостатньо своїх даунів-дебілів яких ми наразі просто змушені відстрілювати як худобу яка добралася до мілітаризації і направила увесь свій арсенал у своїх рідних, що є фактом того, що це наша нація і заслуговує на таке через те що ми за весь час незалежності анічогісенького практичного для унеможливення даної ситуації НЕ зробили, через що і несемо тепер відповідальність.

Пане Альберте, постарайтеся обачніше використовувати образливі епітети. Звичайно нам ще дуже далеко до нашого стратегічного партнера США у захисті прав людини. Але і в Україні особи з синдромом Дауна можуть сильно образитися на ваше порівняння їх з деенерівськими терористами. Дехто з ГЕНЕТИКІВ взагалі вважає таких людей наступною ланкою в еволюції людства.

Цитата:
Чи не ліпше хіба уміти вийти з натовпу і подивитися з боку хто всім чим і як управляє?? Ну на приклад скажемо так книги "Пшениця без кукелю" яка нам чудово розкрила усю фарисейську хупцу проти аріїв дітей Сонця, таким чином що вони навіть (діти сонця) й забули про своє благородне походження..=(

Ага. Бачу ви теж стали прихильником іншопланетного походження арійської раси.
Ну, тепер хоч зрозуміло, чому арійці і в раю планують працювати.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Дзвінка Сопілкарка каже:
Мушу визнати ваші феноменальні здібності. Ви зуміли без слів написати такий довгий коментар. А якби у вас було достатньо слів?

То запросто би вже прочитав цілу лекцію хоч на 2 години=)

Дзвінка Сопілкарка каже:
Дякую за комплімент. На жаль, про психологію натовпу я нічого сказати не зможу, оскільки не є спеціалістом у цьому напрямку психології.

Ой шкода трішки( бо тема реально цікава і.. ну і одним словом як і все решту в даній галузі науки.

Дзвінка Сопілкарка каже:
Пане Альберте, постарайтеся обачніше використовувати образливі епітети. Звичайно нам ще дуже далеко до нашого стратегічного партнера США у захисті прав людини. Але і в Україні особи з синдромом Дауна можуть сильно образитися на ваше порівняння їх з деенерівськими терористами. Дехто з ГЕНЕТИКІВ взагалі вважає таких людей наступною ланкою в еволюції людства.

Чим більше я стараюся то тим більше я чомусь помічаю зворотні результати=(
Стосовно тих генетиків, то а ви особисто самі можете підтвердити наявний факт народження дітей від даунів? Я маю на увазі від двох даунів, а не від одного, так як згідно закону України дауни мають право на реєстрацію шлюбу чим вони власне і користуються деякі але як правило на завжди зі собі подібними, а з іншими у яких цей синдром є відсутнім. Тим не менш я чомусь все ж більш є схильним до того що у сім"ї де двоє батьків даунів навряд чи є можливість до дітонародження, хоча можу звісно що і помилитися.. Тим не менш якби там все те не було, але якщо це наші дауни то чого це я вже й їх не маю право на вашу думку також прирівнювати до тих схіжних гондурасів? Якщо жартома називати раси по їхнім критерієм то це расизм, то цікаво як же тоді називається той хто своїх називає своїми же іменами?=) Якби не було ділитися своїми довжелезними думками немає тут сенсу, крім того вони ще й справді є обтягуючими для інших. Тому з приводу даунів у мене все)

Дзвінка Сопілкарка каже:
Ага. Бачу ви теж стали прихильником <a href="http://ua-referat.com/%D0%A8%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BE_%D0%B0%D0%BA%... class="bb-url" rel="nofollow">іншопланетного походження арійської раси.</a>
Ну, тепер хоч зрозуміло, чому арійці і в раю планують працювати.

Ну я раште би сказав трішки більше прихильником мавпопоходження аніж як іншопланетного погодження))) що правда я всі версії сприймаю однаково критично:)
Но на рахунок нашої праці і в раю, то це ви вірно підмітили..
Згадайте прошу принцип фрактальності і все ж таки дійсно підчитайте ще дещо з інфи рідновірів.. лиш прошу зрозуміти що якщо там є дуже багато сміття то це ще не означає що і я його також сприймаю як за істину, но серед сміття є доволі багато чого дійсно природньовідповідного..
А саме, згідно принципу фрактальності, ми люди як гравці на цій планеті точно так же само будемо "працювати у раю" в дещо інших видозмінних духовних формах як і наші же клітини які взагалі на нас зовні ані на йоту не є схожими чисто візуально=) но при цьому функціонально дієвими на всі 100% Тобто якщо наші клітини виконують свої функції, то ми живемо радіємо, якщо ми люди виконуємо свої функції, то вищі сутності радіють нам, якщо вищі сутності виконують свої ж функції то інші всесвіти галактики (світи) також радіють їхній допомозі точно так же само як це і роблять наші клітини які незалежно від нашого інтелектуального осмислення є підключеними до темних або світлих егрегорів)
Тобто так, після смерті коли я в пеклі усвідомлю усі свої земні гріхи (у тому числі й прирівнювання даунів до східних гондонів) і після того як покаюся за всі свої земні гріхи, я справді потім після переходу у рай буду працювати вже на совість;)
Адже знову ж таки згадайте принцип фрактальності;) тобто якщо на землі є умовно кажучи 4 простори, то чого вже у потойбіччі їх вже там немає, коли ми ж усі чомусь попри світло завжди ще й згадуємо і про темряву? А отже якщо там (у потойбічному життю) вже по фатку є два простори, то відповідно і ще умовно кажучи там їх буде і додатково два, тобто аналогічно як і на землі, бо принцип фрактальності безкінечний.. Ах одним словом почитайте якось на дозвіллі в літку тіршки рідновірської літератури лиш звісно що без фанатизму.. А то потім мені ще доведеться вам буде пояснювати що я не такий рідновір як ви=)
Ай мало не забув і на останок подивіться той фільм Наш дом. Фильм о мире душ. Бразилия (2010) який не обов"язково сприймати також на віру, а так просто отримати від нього задоволення якщо ви його виявляється все ще і досі не бачили=(

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Ну що ж, думаю вам варто ближче познайомитися з людьми з синдромом Дауна, щоб робити якісь висновки. Для початку можна почитати ось це. Це пояснить чому двоє людей з таким синдромом не можуть мати спільних дітей.
А цей фільм покаже вам їхні можливості. А з цією українкою ви при бажанні можете познайомитися особисто.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Запросто пане Доброславе!
Ось самі погляньте це відео https://www.youtube.com/watch?v=fQ2G0y8QWvw
А завтра вже докоментую, бо вже немаю як відписувати через відстутність власного ноута(

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Нема на вас Станіславського, пане Альберте. Ото би вже накричався: "Нє вєрю!!!"
Ви б ще тітоньку показали, яка САМА ВІДЄЛА, як бандерівці хлопчика розпинали.
Невже ви й досі брехню від правди відрізнити не навчилися?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Виходить, що досконало таки й справді і досі не навчився..
Позаяк я наприклад й справді на істину сприйняв оте мяукання того гондураса. Через що власне і поділився цим даним відео яке на мою думку як я вже писав я сприйнявши за істинність емоцій того ... і власне чим й хотів був навести вам приклад того як воно є насправді коли одна нація генетично, тобто у даному випадку навіть ще й родинно не дивлячись на вашу духовність все одно воює одна проти одного проливаючи свою ж рідну кров..
Но! Якщо той дурік зумисно зіграв на камеру, то я вже визнав на початку що виявляється я таки і справді досконало не навчився цього робити=(
І розуміти того факту що у попередніх двох світових війнах де воювали по обидва фронти самі ж українці один проти одного виходить що з мого боку теж є по лохотронськи=І Хоча стосовно двох світових війн я із вами у цьому випадку категорично ніколи не погоджуся, точно так же само як і з тим що і у цій війні також воюють ті ж самі українці один проти одного по обидва фронти навіть не дивлячись на те що ви встановили на відео факт розіграшу і розведення на лоха..
А і ще одне)) ви не повірите мені пані Дзвінка) але якщо взяти деяких даунів то і серед них також найдуться ті що скажуть що ДНР і ЛНР герої..=) Но про них я все ж даремно згадав.. Натомість зараз постараюся продовжити свою думку в іншому коментарі..

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 8
  • >