Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Жити по-новому. Або деякі цифри проекту держбюджета-2015

Категорія:

Спецтема:

На армію України в бюджеті-2015 закладено у півтора рази менше, ніж на ментів. Апарат Верховної Ради України - 674 139 млн. 

Журналістка Галина Плачинда повідомила на своїй сторінці у Фейсбук деякі цифри державного бюджету України на 2015 рік:

"Апарат Верховної Ради України - 674 139 млн. У тому числі: Висвітлення діяльності Верховної Ради України через засоби телебачення і радіомовлення та фінансова підтримка видання газети "Голос України" і журналу "Віче" 25 625 млн. Хтось із вас колись читав журнал «Віче»? Щоб хоч знати, що там друкують.. Мо` мемуари престарілих депутатів??

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України (ну, тобто, парафія завгоспа, туалетний папір там, водичка мінеральна на стіл начальству і теде) - 239 929 млн.

А ось яка цікава контора: Національна служба посередництва і примирення України - 10 985 млн. Скажіть мені, будь ласка, хто-небудь щось чув про таку службу? Чим вони займаються? Кого із ким примирюють? Жінок зі зрадливими чоловіками? І на які потреби їм десять лямів з бюджету виділяють?

Державне управління справами (Президент) - 983 855 млн. У тому числі: фінансова підтримка санаторно-курортних закладів 49 730 млн. Це ж які санаторії, цікаво, ті, що в Криму?

Ідемо далі.

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини - 20 103 млн. Да-да, все та ж пані Лутковська. Свою своячку на посаду омбудсмена свого часу успішно пролобіював вірний васал Януковича, тодішній міністр юстиції Лавринович. Нате вам, пані Лутковська, замість люстрації – двадцять лимонів з бюджету…

А тепер найцікавіше.

З’ясувалося, що влада нас боїться. Дуже сильно. Тому що на орлів Авакова, тобто на Міністерство внутрішніх справ виділяється… 22,5 мільярди. А знаєте, скільки на Міністерство оборони? 16 млрд. Тобто, на армію в бюджеті-2015 закладено у півтора рази менше, ніж на ментів. Хтось там каже, що у нас війна? 

А ще хочете прикол?

Генеральна прокуратура України - 2,8 млрд. Національна гвардія України - 2 млрд.

Питання на засипку – чому на Нацгвардію, яка сьогодні воює з ворогом, виділяється коштів менше, ніж на прокурорів, повноваження яких, до речі, у відповідності із прийнятим законом про прокуратуру дуже сильно обрізані?

А ви кажете, що стояли на Майдані проти міліцейської держави? Ну, а владі так не здається. Їй треба себе берегти. І обороняти. Себе. Він нас)

Не вірите? Ось вам: Антитерористичний центр Служби безпеки України 19,5 млн. Управління державної охорони України 378 млн. 

Ще раз повторю. Дев’ятнадцять мільйонів на боротьбу з тероризмом (нагадаю, у країні, в якій, типу, війна йде) – проти трьохсот сімдесяти восьми мільйонів на охорону для владних вельмож. Круто, да? )

Або ось іще смішні циферки: Адміністрація Державної прикордонної служби України - 2, 8 млрд.

Державна судова адміністрація України - 4 млрд.

Навіщо нам кордон з Росією, правда ж ? Набагато ж важливіше – суддів пригодувати, вони ж іще знадобляться «потрібні» рішення виносити. А кордон – яка з нього користь?...

….Там ще багато цікавих циферок по міністерствам, розпишу пізніше. До речі, Мінстець у бюджеті відсутній. Може, його «Рошен» на пряму буде фінансувати? Ну, аби ця геббелівська брехня була більш солодкою".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

На жаль, більшість населення "черпає" інформацію з офіційних провладних джерел і така інформація до них не доходить, а як попаде то вони їй віри не ймуть.

Немає релігії понад істину

Коментарі

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

На жаль, більшість населення "черпає" інформацію з офіційних провладних джерел і така інформація до них не доходить, а як попаде то вони їй віри не ймуть.

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Дуже добра інформація для роздумів тим, хто ще досі не вміє розрізняти хуцпу від правди, хто ще досі вірить злочинній верхівці влади в Україні, і ще сподівається виконання ними своїх солодких обіцянок...

Немає релігії понад істину

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Це добре,що на НО зявилась можливість створювати групи. Але, як мені здається, саме територіальні групи (сотні) можуть стати яскравим прикладом для пропаганди ідей ТГ та прикладом для наслідування.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Стиль написання статті - якийсь напів блатний. Якщо б стільки не виділили б на міліцію, то Харків. Одеса та Запоріжжя впали б під натиском Росії. Чи ні?

Про журнал "Віче" нічого не чув, а Голос України інколи проскакує на ukr.net

Миролюбність і озброєність!