Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому я став інвестором Третього Гетьманату (опитування, конкурс)

На початку жовтня 2014 року кількість інвесторів сайту SD.ORG.UA перевищила сотню. Розмір інвестицій – від 25 грн. до 8000 грн. Що спонукає українців вкладати у спільну справу свої гроші, працю, час?

Про це ми запитаємо в самих інвесторів, і вони нам щось розкажуть про мотиви своїх дій. Можливо, почуємо від них дещо зовсім неочікуване і дивовижне.

А поки що напишемо тільки про очевидні переваги НО. Про функцію публікувати і коментувати статті навіть не згадуємо – це тепер є на багатьох сайтах. Поговоримо про унікальне.

1. Ідеологія, тобто світогляд, доведений до практичного застосування

Народний Оглядач об’єднує українців, орієнтованих на вдосконалення себе і навколишнього світу. Тому на сайті постійно досліджуються питання світогляду, метафізики, історії, оздоровлення, омолодження, правильного харчування, позитивного мислення, магії слова, шляхетного життя.

Особливо у нас вітається особистий досвід, тобто перевірена інформація «з перших рук». На базі цього досвіду періодично публікуються узагальнюючі статті, наприклад, Головний ворог здоров’я людини, Друзі і вороги Царства божого, Крок до безсмертя: еліксир молодості, Живе Слово - обмін досвідом самозцілення і метаморфози.

Спілкуючись зі світлими людьми, сам стаєш світлішим, адже подібне притягується до подібного. Відповідно, спілкування на НО є найпростішим інструментом притягнення до себе позитивних подій. Ще потужнішим магічним інструментом є добрі справи, від яких радіє Всесвіт.    

2. Система енергообміну Галія

На багатьох сайтах користувачі мають можливість голосувати за матеріали, що їм сподобались, за допомогою кнопок Like, +1 тощо. Це не вимагає зусиль і нікого ні до чого не зобов’язує. Відтак такого роду голосування є дешевими і безвідповідальними.

Особливість нашого сайту в тому, що його учасники голосують не порожніми «лайками», а реальною енергією. Ми її назвали Галією, що на галльській мові означає «сила», причому сила м’яка, духовна, внутрішня. Для позначення одиниці цієї енергії використовуємо знак ϟ – руна Соул («Сонце», «Блискавка»). Це руна перемоги, могутності й цілісності.

Реальність Галії в тому, що вона дозволяє підвищувати рейтинг публікацій і висвітлювати їх на головній сторінці сайту. Окрім того, за гали можна купляти і продавати товари на Ярмарку, учасником якого автоматично стає кожний інвестор.  

Стати інвестором просто: треба лише мати банківську картку. Інвестиція робиться на сторінці Інвестування, з будь-якої країни світу. Зробивши інвестицію в розмірі, наприклад, 250 гривень, зареєстрований учасник негайно отримує у свій Голосар (гаманець енергії) 250 галів.

3. Стартап Вишня Борія і акціонерне товариство нового типу

Наш проект творення нового світу розвивається у формі віртуального стартапу. Кожен інвестор автоматично стає співвласником (акціонером) цієї корпорації, що негайно висвітлюється у його профілі.

На головній сторінці акціонери бачать хід інвестицій і рейтинг інвесторів, а також такі їх характеристики як «харизма» і «авторитет» – докладніше про це читайте в нашій базі знань у статті Вишня Борія.   

Наявність внутрішньої ігрової енергії і відповідального голосування відкриває нові можливості для самоорганізації. Наприклад, інвестори можуть давати пропозиції щодо розвитку окремих проектів і голосувати за них галами. В ідеалі кожен проект повинен мати свій бюджет і стартувати тільки після накопичення достатніх коштів для його реалізації.

Все це дуже цікаво, адже відкриває можливості для колективного творення нового світу, навчання і спілкування зі світлими людьми. По-суті, це реалізація принципів Тотальної освіти: Навчайся працюючи! Працюй граючись! Всі навчають всіх!

Як і слід було очікувати, недавно розпочався процес самоорганізації акціонерів у реалі. Перша зустріч відбулася 28 вересня в Києві.

На мою думку, тут я описав головне, що приваблює українців у нашому проекті, спонукає їх робити інвестиції, ставати співвласниками стартапу і брати участь у його розвитку. Проте здогадуюсь, що є й інші мотиви, зовсім несподівані і навіть неймовірні.

Друзі! Діліться таємницями, чому ви стали учасниками стартапу? Пишіть про це короткі статті у свої блогах з тегом «Чому я став інвестором».

Автор публікації, яка збере на свою підтримку найбільшу кількість галів, отримає у подарунок шикарну чорну футболку зі сваргою Великого Переходу і двома драконами, що несуть уперед реалізовану людину – Мамая, сина Божого, істинного арія.

Інші отримають Галію і Глорію, тобто славу!     

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Вирішив стати інвестором ТГ, бо те, чим займаються тут дуже схоже на План Харі Селдона по створенню нової міжгалактичної імперії в найкоротший термін після розвалу старої. Про це дуже захоплююче писав Айзек Азимов у шести (чи навіть септи) логії "Установлення" ("Foundation").

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні 20 грудня 2014 р., а вчора на Миколи мав завершитися цей КОНКУРС. А де ж його підсумки? Хто переможець і де подарунки, про які питав друг Альберт?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Сьогодні 20 грудня 2014 р., а вчора на Миколи мав завершитися цей КОНКУРС. А де ж його підсумки? Хто переможець і де подарунки, про які питав друг Альберт?

=))
Певно подарунком для усіх було запровадження функції утворення груп=)
Практична самоорганізація ТГ: сотні, проекти, групи за інтересами
Хоча сама відсутність підсумків результату участі у конкурсі таки дещо засмутило мене навіть не дивлячись на такий подарунок як можливості вести групи..=\

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 2