Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мережева розстановка Хеллінгера по Міжморському Союзу

У даній темі проводитиметься так би мовити експериментальна мережева розстановка "тіпа Хеллінгера" по Міжморському Союзу.

Онлайн розстановка триватиме з моменту публікації даної теми і до 25 березня 2015 р.

Метою розстановки є розіграти ролі держав які беруть участь у питанні по Міжморському Союзу

Ролі країн призначаються автором даної розстановки який сам бере участь в розстановці в особі кремлівскього агента Арестовича та є ведучим даної розстановки. Для уточнення деякі ролі країн будуть безпосередньо призначені ведучим розстановки, а деякі ролі можуть бути призначені по бажанню інших учасників НО.

Отож у експерементальній мережовій розстановці Хеллінгера по Міжморському Союзу ролі призначені наступним чином:

кремлівський агент Арестович - Альберт Саїн (ведучий розстановки)

Україна - ?

Білорусь - Віктор Макаренко

Польща - Володимир Майборода

-----      -----     -------     ------    ------   -----

Росія - Анатолій Висота

Німеччина - Володимир Щербина

Великобританія - Олена Каганець

Індія - Данило Майоров

Куба - Джейк Ґрін

Америка - Добромир ГуцулЛеонід Українець

Китай - Олег Подорожній

Франція - Зірка ВітошинськаЮрій Збітнєв

Як бачите у визначених ролях бракує цілого ряду країн по Міжморському Союзу таких як: Литва, Латвія, Естонія та для когось Фінляндія, Румунія, Грузія, Азербайджан. А отже це означає що дані ролі можуть бути вибраними безпосередньо іншими учасниками НО за їхнім бажанням. Також у розстановках присутній цілий ряд інших країн які НЕ мають жодного відношення до Міжморського Союзу. Що у свою чергу означає наступне, ті люди які грають за ті країни можуть НЕ брати участь в розстановках взагалі, або якщо і брати у ній участь то виключно тільки як від імені своєї країни за яку вони грають.

Шановні учасники даної розстановки будьте певні я як в ролі кремлівського агента Арестовича дію згідно своєї ролі. А тому попрошу кожного із вас без образ віднестися до мого розподілу ролей. Також ті люди які не братимуть участь в розстановці по тій чи іншій будь якій причині, такі наприклад як Віктор Макаренко, то це шановні мої буде НЕ з проста так.. А тому прошу імітуємо діалог між країнами і беремо активно участь в онлайн розстановці.

Нагадую кожен учасник НО який є відстутнім у вище наведеному списку має повне право також брати участь в розстановці тільки опісля отримання ним відповідної ролі. Для того щоб отримати роль і мати право участі у розстановці, для цього потрібно звернутися в приватному повідомленні до ведучого розстановки, для тих хто вже забув хто це є такий за розумний, то нагадую до Альберта Саїна. Де у повідмоленні повідомити своє бажання грати за ту чи іншу країни ЧИ/АБО навіть будь яку іншу роль таку як для прикладу: влада тієї чи іншої країни, народ тієї чи іншої країни, політичну партію, будь який політичний блок як державний то так і міжнародний, армію, можна також брати участь у розстановці в ролі конкретно громадянина тієї чи іншої країни, тобто вибір у решту учасників НО є великий, але така роль буде призначена тільки за згоди ведучого з відповідним повідомленням у даній темі. 

Нагадую ще раз є вільні вакансії на ролі: ЛитваЛатвіяЕстонія, ФінляндіяРумуніяГрузіяАзербайджан, Молдова, Вірменія, Чехія, Словакія, Угорщина, Туреччина, Болгарія, Сербія, Греція та інші...

УВАГА!

Коментувати дану тему мають право тільки ті люди які є зазначеними у списку розстановки. Всі решту невідповідні коментарі будуть видалятися. Також величезне прохання до всіх брати участь в розстановці виключно з одного профілю, а тому так як я усіх дубльованих профілей НЕ знаю, то прошу вас віднестися до мого прохання з порозумінням і брати участь в розстановці добросовісно виключно з одного профілю.

Оновлення
за 7 січня
В гру долучено нового гравця:
Румунія - Аватар Арій
за 8 січня
В гру долучено нового гравця:
за 19 січня
В гру долучено нового гравця:
Також доводжу до вашого відома, що Україна мовчки самохіть втікла з нашої розстановки. Про що мені стало про це відомо щойно в 21.22, 19.01.2015.
за 30 березня
"Гра розстановка" з 25 березня завершилася, тож усі коментарі після тієї дати вже ведуться від особистостей всіх хто бажає обговорити нашу дану експерементальну інтернет-розстановку.
Наші інтереси: 

.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

ПЕНТАГОН ДОДАВ ДО СПИСКУ ПРІОРИТЕТНИХ МОВ УКРАЇНСЬКУ

?До Латвії вже також докотилося ехо "московської весни" - Дороги свободи: Російські Балтії та українська криза ("Як вплинула українська криза на росіян в балтійських країнах?")
Латвію нічого не вчить ситуація в Україні? Позиція Литви вам не приклад? О-О!

Додам ще таке повідомлення (чи інформацію для роздумів України):
Членство Росії в ООН незаконнe

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Литво, Ти висловила саме ті стратегічні і тактичні речі, які й спрямовують прагнення країн до Союзу Міжмор'я.

Польща також бачить Міжмор'я, як

"Партнерство заради безпеки, самобутності і добробуту кожного"

А Україна все ще придивляється.... хоча... є в ній ті пасіонарії, які мають таке саме прагнення, хоча в цілому наявне лише одне бажання...
Це природно для України... Дуже часто ЇЇ лукаві присипали... Але страшно стає для всіх, коли "ЇЇ, окраденую, збудять". Про що попереджував ЇЇ Пророк Т.Г.Шевченко.

Тому, треба нам, Литво, ще й проснути її, поки ЇЇ лукаві ще не зовсім ЇЇ обікрали... Як гадаєш, посестро? Що для цього ще треба нам зробити з Тобою? Чи тактичних завдань вистачить, чи шукатимемо якісь особистісні контакти?

Людимир Головань (Литва) каже:
...На сьогодні я бачу Міжморський союз як систему, що починає рух до співпраці Заходу та Сходу. Я звертаюсь до усіх гравців з проханням озвучити своє бачення майбутнього світу, які цілі ставить для себе кожен. Виходячи з цих посилок можливо буде будівництво моделі нового світу, частиною якого і є Міжморський союз...

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

"За вуха в рай тягнути - лише вуха в руках і залишаться"
На мій погляд, треба робити рухи тільки назустріч ініціативам: волонтерам, організаціям, що рухаються самі, розвивають в Україні українське, а не годувати грошима й так ситих та ненажерливих чиновників при владі. З владою України має бути розмова проста: "вранці реформи - ввечері допомога" :), інакше ще одна команда працюєза принципом "назарювати сторублів і втекти".
А особисті контакти дуже потрібні і для розвитку нашої співпраці, і для прикладу тій же Україні. Буду радий співпрацювати з тобою.

Будьмо!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Людимир Головань каже:
PS Запитання щодо організації ігри: пропозиції та зауваження публікуємо тут, чи в особистих повідомленнях?

Можна - ТУТ або вже безпосередньо в приват.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Радіймо, Людимире! Твоє питання також цікаво поставлене. Я залюбки і на нього відповідала б.
Але дійсно, краще було б розпочати його у свойому блозі, бо тут - гра, започаткована Альбертом Саїним...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

Я мав на увазі гравців-країни ;)

Будьмо!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Я - Рассєя! Ну що награлися? Сміх та й годі: вже ж є МІЖМОРСЬКИЙ СОЮЗ = ЄВРАЗІЙСЬКИЙ СОЮЗ! Милості прошу до нього Литву і Польщу, Україну й Румунію! Вже завтра буде вам знижка на газ! А Україні буде зразу дві знижки, як об"єднається з нами першою!

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Ага! За прикладом Литви, я наведу таку аналогію стосовно Московії: "Вранці - знижка, а увечері - ...ДВА ПІДВИЩЕННЯ!!!" Ха-ха-ха, як смішно! 0-)
Що там уже знижувати, і так вартість нафти падає сама. І світ допомагає у цьому зниженні ;).
Україно, у Тебе своїх джерел енергії валом. Нащо вестися на якісь знижки!
Знижки, Україно, цікаві Твоїм паразитам при владі (для яких рецепт озвучила тільки що Литва -

Людимир Головань (Литва) каже:
"вранці реформи - ввечері допомога"

, а для Тебе "знижки" Московії - це "сир в мишоловці", який як відомо, завжди там є "безкоштовним" для всіх ;)).
А хто ще хоче вестися на обіцянки-цяцянки Московії - читай мій коментар до коментара США Румунії (див. вище).

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Завдяки моїм домовленостям з близькосхідними партнерами ціни на нафту газ падають уже сьогодні.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Ось вони ці пассіонарії

Польща каже:
А Україна все ще придивляється.... хоча... є в ній ті пасіонарії, які мають таке саме прагнення, хоча в цілому наявне лише одне бажання...

"Зараз у нас забагато абсурду.
Проводити мобілізацію й розповідати всьому світові про російську агресію — але діяти у зовнішній політиці так, ніби її немає.
Просити допомоги та санкцій проти Росії — і водночас підсилювати її економічно.
Виступати з патетичними телезверненнями з приводу чергової трагедії на Донбасі — і при цьому далі підтримувати контакти з Путіним."

Можна також продовжити: "- бути ініціатором Міжмор'я - і уникати діалогу з друзями".

Україно!!! Ну, що ж ти? Поговорімо!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

На одній із карт хибно позначено межі митного союзу. Грузія і Азербайджан не є членами цього союзу. А Вірменія тільки подала заяву на вступ, але ще не втупила.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Леонід Українець каже:
На одній із карт хибно позначено межі митного союзу. Грузія і Азербайджан не є членами цього союзу. А Вірменія тільки подала заяву на вступ, але ще не втупила.

Америка, на одній із тих карт також хибно позначений взагалі неіснуючий МС.
І чомусь на нашому діалозі переговорів МС мало кого взагалі цікавить той факт, що Україна сцикливо втікла з цих переговорів.
Тому будучи військовим експертом ВСУ якому СБУ платить щедрі кошти я особисто предствалятиму її інетереси на цих переговорах.

Зображення користувача Людимир Головань.
0
Ще не підтримано

Пане-брате Альберте! Прошу визначитися - чи ти ведучий цієї гри, чи учасник -Арестович. В останньому пості всидіти на двох стільцях не виходить - "Арестович" поводить себе зухвало, а ведучий ніяк на це не реагує:)
Шановне панство! Ще раз закликаю до співпраці: долучайтесь до діалогу та озвучуйте свої позиціїї, бажання та плани. В цій грі ми можемо поводитись досить відверто, і на тонких просторах вплинути на хід подій, що відбуваються. Зараз все залежить від кожного.
Крім України тут багато кого ще не видно, тому звинувачувати лише Україну вважаю несправедливим.

Будьмо!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Литва, я не знаю до якого саме Альберта ти тут звертаєшся, але як ведучий роблю тобі зауваження.
Стосовно мене, я є тим ким я є.
А саме украєнєц і цим все сказано!
А тому попрошу добирати свої слова по відношенню до мене, адже я є наразі тут представником України. І тому саме Я Арестович як психолог веду цю країну туди куди мені скаже моя рідна Росія.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

От і відкрилося чому Німеччина не вступала в розмову щодо Союзу Міжмор'я!
Меркель і Ґабріель запропонували Путіну створити Євразійський блок від Лісабона до Владивостока
Солов'яне, невже татари Московії і германці Німеччини знову нас хочуть на обід?.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Польща нас це кого саме?
Америку? Францію, Литву, тебе Польща?

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Арестовиче, не збивай слов'ян на манівці! Читай уважно! Там все є - "кого?".
П.С. От уже "штучка" цей агент-ведучий-зводячий на манівці?
П.П.С. ...Хм-м-м... чи це зараз він за "Україну" говорив?... ;)

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Я говорю за кого хочу, бо я тут головний.
А ви всі будете слухати Росіюшку як миленькі якщо я того захочу.

Ну так ось вірно Польща, я говорив за Україну.
Адже ми украєнци України за Расєю.
І я все зробив для того аби Крим був Наш аби у нас в Росєї все було добре, про що я в Україні і розповідав був на одному із відеозаписів на ютубі. Завдяки чому ми і поставили у владі нашого майбутнього губернатора Українськго Краю Порошенка, який вже зараз виконує свої функції.
Тому прошу уточнюй про яких саме соловейків ти там вів мову?
Я тобі одне можу сказати, що ми з тобою розправимося за всі твої "заслуги" якщо ти й досі себе так і надалі будеш хтиво вести по відношенню до України. Адже я як психолог України та її військовий експерт добре знаю про твої наміри від самого проголошення залежності України.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

І які вони мої, Польщі, наміри? ;)
І де ж це, ведучий Арестовиче, "розповідав був на одному із відеозаписів на ютубі. Подавай линк, будь ласка, кожен раз.

Про те, хто тут був головний буде видно пізніше :) Як у вашій Московії говорять? "Ціплят по осєні считают"? А тут маємо весну! ;) Головний не той, хто всіх порозгонить, тільки тому , що вони не хочуть грати за твоїми правилами, Арестовиче. Головний - ТойХтоОб'єднує! А в тебе що? Україна першою плює на твої інтриги, бо розуміє підлість агента Расєюшкі. Білорусь, Латвія, Єстонія, Німеччина, Великобританія та й інші також. Он, уже і Франція, яка була піддалася пам'яті минулої дружби з Московією, сплюнула у твій бік, та й пішла грати у свою гру ;).
Погрожує розправою той, хто відчуває власне безсилля, розстановщикУкраїни! ;)
Єще Польска нє згінела!!! Хай живе Єдність!

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Франція правильно зробила, що пішла з нашої так би мовити конференції по переговорах по утворенню МС. Бо Україна й справді сама боїться власної тіні.
Ну а стосовно ось цього коментаря: "Україна першою плює на твої інтриги, бо розуміє підлість агента Расєюшкі."
То чого ж тоді мене в Україні так усі обожнюють переглядати на Ютубі і ділитися моїми зверненнями до украєнцов? Навіщо ж тоді Україна мене кормить дає зарплату аби я виконував свою експертну військову роботу будучи при цьому кваліфікованим психологом??
Польща, а ти не задумувалася над тим, що ти забагато думаєш замість України і тим самим забагато чи то пак нагло втручаєшся в її особисте життя України?
Ні ну допомагати їй зараз це добре звісно що, но навіщо ж при цьому нав"язувати їй свою ідею по відродженню Речі Посполити?
Адже твої наміри давним давно вже і так багато кому в Україні є відомими, інакше ти вже давно би з Україною утворила той союз міжмор"я. Але ж нє, ти вичикала оцього скрутного становища України і тепер вже під соусом МС пропонуєш відродити свою Річ Посполиту.
Чи хіба не такі у тебе насправді є наміри?=)

Тим не менш працюючи одразу на дві країни, хочу ще також запропонувати тобі з Расєюшкою ліпше узгодити мирний переділ України, замість того щоби тобі посягати на 90% території України і тим самим ставити себе під ризик знову зникнути з лиця землі, будучи при цьому знову поділеною між Росією та Німеччиною.
Через що власне тут більшість країн і мовчать, бо знають і розуміють якою силою володіє Росія, що навіть сама Америка злякавшись її відмовилася від свого бізнес Проекту "Ебола"..

Роби висновки Польща, час у тебе на це ще є.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Як гравець-Франція, пробачте, друзі, але виходжу з "Мережевої розстановки" Міжмор'я, бо вона - неповна: бракує головного гравця-України!!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Знову анонсую Дії країн стосовно України:

"Міністр оборони Литовської Республіки Юозас Олекас підтвердив, що Литва[b/] передала українській армії елементи озброєння, про які вона просила.
Про це повідомляє інформагентство Інтерфакс-Україна.
Влада [b]Великобританії
заявили, що не будуть поставляти зброю Україну.
А Німеччина, Угорщина і Франція вже заявили, що не будуть поставляти Україні зброю.
У Литві та Естонії навпаки закликали почати постачання зброї Києву."

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

?Може, з Україною все діло в СТРУКТУРА НАЦIОНАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ (І.В.Каганець).

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Польща, що саме тебе спонукає думати і говорити за інших?
Невже ти вважаєш, що ти ліпше знаєш і розумієш наших присутніх і відсутніх країн???

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Хоч хтось має говорити! :) Я власне намагаюся зав'язати контакти (хоч і має виступати ініціатором Союзу Міжмор'я моя посестра Україна)...
Але, якщо затикати рота, то ... добре ... мовчу-мовчу :).

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Польща у тебе страх вільно висловлювати свої думки і бути ініціатором в діяльності?

Також у мене запитання до решти учасників.
Як ви вважаєте чи можливо у мовчанні зрозуміти свого співрозмовника і тим самим на німій основі чогось досягти спільними зусиллями?

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Ведучий має раціо щодо неможливості зрозуміти чи опонентом чи однодумцем є ... яких і співрозмовниками назвати важко бо ... вони мовчать! ;).

Польща немає страху! ;)

"Уряд Польщі направив в Міністерство закордонних справ Росії ноту з вимогою видати уламки літака Ту-154М, який розбився під Смоленськом у квітні 2010 року, і жертвою чого став президент країни Лех Качиньський"(Польща реанімувала справу про катастрофу літака Качинського, висунула Росії свої вимоги)

"Американські аналітики з розвідувально-аналітичної компанії Stratfor передрікають Росії істотну фрагментацію, але без "прямого повстання", а ЄС - розкол і посилення ролі Польщі... Польща, Румунія та Угорщина будуть намагатися залучити в союзники Україну і Білорусь... політичний і економічний вплив отримає Польща. На думку аналітиків, ця країна стане домінуючою стратегічною силою Середньоєвропейської рівнини і лідером антиросійської коаліції..." (Stratfor: без залякувань ФСБ фрагментації Росії не уникнути).

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

ПЕНТАГОН ДОДАВ ДО СПИСКУ ПРІОРИТЕТНИХ МОВ УКРАЇНСЬКУ

?До Латвії вже також докотилося ехо "московської весни" - Дороги свободи: Російські Балтії та українська криза ("Як вплинула українська криза на росіян в балтійських країнах?")
Латвію нічого не вчить ситуація в Україні? Позиція Литви вам не приклад? О-О!

Додам ще таке повідомлення (чи інформацію для роздумів України):
Членство Росії в ООН незаконнe

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

УКРАЇНА І ПОЛЬЩА ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ У СФЕРІ БЕЗПЕКИ
"...Голова Бюро нацбезпеки Польщі повідомив, що сторони співпрацюватимуть у сфері наближення України до ЄС і НАТО, готуватимуть спільні стратегічні плани у сфері безпеки, проводитимуть зустрічі на різних рівнях, а також здійснюватимуть обмін інформацією, що цікавить обидві сторони.
Станіслав Козей заявив, що хорошою формою для посилення можливостей української армії є створення польсько-литовсько-української багатонаціональної бригади."

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Хочу нагадати усім учасникам по МС про те що наша "конференція" присвячена по утворенню МС завершується 25 березня, опісля якої дійшовши до певних результатів ми і отримаємо те заради чого ми тут усі зібралися. А саме наше майбуття яке кується вже сьогодні зараз тут і тепер.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

УВАГА!!!

Як усім вже відомо наша гра експерементальної інетернет-розстановки 25 березня вже завершилася.
А отже у зв"язку із цим повідомляю кожному гравцю який приймав участь у нашій грі, провести наступну так би мовити завершальну процедуру. А саме кожен гравець учасник нашої розстановки для свого же блага повинен промовити чи то про себе чи то в голос чи навіть і тут написати свій коментар ось такого характеру, для прикладу: "Я не Австралія, Я Іван" або "Я не Арестович, я Альберт" і так повторити тричі.. Потім можна ще провести таку процедуру немов уявного струшування з себе пилюки..

Опісля чого вже далі вести у даній темі свої коментарі суто виключно від своєї особистості.

Також у даній темі відтепер кожен читач НО може писати тут будь які своє коментарі з приводу своїх роздумів даний умовно кажучи результатів цієї інетернет-розстановки.

П.С.:Хотів написати скоріше, но через тех. причини цього мені не вдалося зробити"

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

Я не Румунія, Я ВЕЛИКА Румунія!!!

Я не Румунія, Я ВЕЛИКА Румунія!!!

Я не Румунія, Я ВЕЛИКА Румунія!!!

;) ;) ;)

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Тю, ща за жарти такі!
З такими речами гратися варто обережно.. а то потім вийде таке що: ти будеш не ти, і корова не твоя, і твоя хата з краю і ти нічого не знаєш.=))))

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Вітаю всіх учасників! Тільки зараз побачив цю статтю((, цікава ідея щодо розстановки, відносно недавно повернувся і по мірі вільного часу читаю НО.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ох же я потім цю розстановку і розкритикую по персонажам (країнам) ох хай тільки у мене появиться лишень така технічна умова.. Ото тоді буде з чого показати приклад в дійсності в реальності без самонавіювань=)))

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

В Україні мені відомі ще два діячі, що говорять про проекти схожі до Міжмор"я:
Володимир Співаковський і Валерій Пекар.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Світ Зелений каже:
В Україні мені відомі ще два діячі, що говорять про проекти схожі до Міжмор"я:<a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=884382398267490&amp;amp;set=a.45... class="bb-url" rel="nofollow">Володимир Співаковський</a> і Валерій Пекар.

Всі ці проекти нічого не варті, коли у кожної влади будь якої країни є свої власні інтереси та амбіції..
І підтвердженням цього всього і є саме ця наша дана Розстановка.
Хто не згідний хай сам переконається про це в ось цій темі Геополітичні союзники очікують на появу в Україні відповідальної політичної сили і хай згадає про те як у нас в Розстановці така країна як Україна геть нафік звідціля сцикливо втекла. Опісля чого довго за неї гукали і вигукували, а вона так і ні духом ні тілом тут так і не опинилася.. І що? І чим вся ця розстановка завершилася? А тим що Расєя себе тут почувала як у себе в дома..
То! Чи варто далі про щось говорити з приводу даних проектів, коли у нашій розстановці геополітичні союзники так і не дочекалися України, яку можна інтерпретувати у реальному житті саме як владу (відповідальну політичну силу)???

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 3