Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
Наталка Артанія...
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Практика введення свідомості і тіла у Життя Вічне

Зараз ми УСІ маємо змінити і уже змінюємо колективну свідомість. А точніше: змінюємо колективну несвідомість на таку свідомість, що відповідає запитам творення нового людства  Нової Землі. Зараз ми прибираємо, витираємо, видаляємо, наче віджилі комп’ютерні програми, старі деструктивні програми матриці: програми брехні, ненажерливості, агресії, розбрату, убивства. Але фактично ми знищуємо одну велику програму смерті.

Те, що ви прочитаєте нижче, задумувалося як звернення до всіх новомислячих. А те, що ви або є, або готові стати такими, свідчить той факт, що ви читаєте зараз оці рядки.

Нове Знання стукається у двері вашої свідомості. Як реагує тіло?

А читаючи – водночас прислухайтеся: які відчуття викличе в тілі сказане. Чому саме в тілі? Бо тіло ніколи не бреше. І якщо ви уважні до свого тіла і вмієте з ним спілкуватися, то помітили, певно, як саме тіло ваше реагує на неправду, на агресію або на радість чи добру звістку. Тож якщо ваше тіло знітиться й запротестує – бо може бути й така реакція,  - значить, в ньому ще багато активно діючих деструктивних програм, які вас блокують і від яких доведеться позбавлятися. Це треба просто спокійно визнати як факт – без осуду себе чи негативних емоцій на будь-чию, в тому числі й автора допису, адресу. Але якщо тіло радісно відгукнеться, затріпоче й заспіває усіма своїми клітинами… як ранок, який нарешті дочекався сонячного світанку, - значить це ваше, ВАШЕ Знання. І воно, нарешті, стукається у двері вашої свідомості.

Ви - авангард Нової Свідомості. Або можете ним стати

Час поодиноких вісників минув. Але час авангарду, носіїв нової свідомості – тих, хто відкритий і уже сприймає енергії нашого завтра, енергії Божественної Землі, енергії Духовної України; тих, хто готовий служити і служить усім радісно, як Сонце, котре ллє своє світло на всіх без винятку, - цей час є сьогодні і завжди. І таких людей стає все більше. Фактично, вони – рятівники, більше того - спасителі. Тому що своєю свідомістю і практичними діями не дають стягнути Землю в трясовину хаосу, мороку, ненависті. І засівають колективну свідомість мислеформами Нового світу – Нової Землі. А самі вони, по суті, уже давно живуть там. І ця краса нових стосунків, коли всі живуть за божественною нормою Планети Людей, де твориться спільне благо для всіх, де люди допомагають і служать одне одному і всьому живому на планеті, - це дає їм наснагу виконувати цю Роботу для Землі. Серед нас є ще багато непробуджених спасителів. Але як тільки вони відчувають імпульс «час настав» - то швидко згадують себе і включаються в Роботу. Тому будьте уважні і слухайте підказки свого тіла.

Програму "Смерть" видаляємо, програму "Життя Вічне" встановлюємо. Зроблено!

Зараз ми УСІ маємо змінити і уже змінюємо колективну свідомість. А точніше: змінюємо колективну несвідомість на таку свідомість, що відповідає запитам творення Нового людства  Нової Землі. Зараз ми прибираємо, витираємо, видаляємо, наче віджилі комп’ютерні програми, старі деструктивні програми матриці: програми ненажерливості, агресії, розбрату, убивства. Але фактично ми знищуємо одну велику програму смерті. І ми маємо видалити корінь цієї смертоносної програми – невігластво і брехню в загальнолюдському масштабі. Бо і невігластво і брехня – це те, що вбиває не в переносному сенсі. І починати, друзі, кожному, як завжди, доведеться з себе. Бо іншого шляху просто нема.

Практичні дії Нової Свідомості. Перший  крок

І першим практичним кроком для реальної зміни своєї свідомості - це на клітинному рівні вписати, увібрати, всотати в себе основну думку-сферу Нової Свідомості:

  • "У всіх ситуаціях дію як Творець, дію у Свідомості Творця, дію творчо на користь одночасно для всіх".

І з моменту закріплення цієї думки-сфери  як платформи ми тепер, наче камертоном, перевіряємо на істинність внутрішню та зовнішню основи усіх рухів свого єства: дії сутності та особистості. Мислити і діяти в якості Творця поступово стане нормою нашого життя – Божественною Нормою. І ми зараз не будемо вважати такі заяви пафосними чи голосними, тому що в них насправді немає ні того ні другого: в них є тільки устремління до буття в новій свідомості, яке закладає основу для Життя Вічного. Життя Вічного в буквальному, практично буденному, а не  біблійному сенсі, - це Життя Вічне в своєму фізичному тілі, яке є найвищим даром Творця людині. Про це буде далі.

Як діє Творець? Як діємо ми, набуваючи Свідомості Творця?

Що робить Творець постійно, весь час, щомиті? Він постійно, кожну мить підтримує і відтворює наш світ. Ми зараз озираємося навколо себе, і нам здається цей світ константою. Однак він кожної миті заново відтворюється Творцем. А тепер уявіть, ЯКУ Любов при цьому відчуває Творець до свого творення – до цього світу і до нас з вами, до кожного без винятку? Відчуйте це по-справжньому, тілом, от просто тепер. Роззирніться навколо себе і побачте, як ніби з височенної гори ллється просто на вас потік Любові Творця. Відчуйте цей потік. Увійдіть у нього.

  • А тепер знайте: у кожного з нас в Потоку Любові Творця є свій власний Коридор Спасіння, де ми маємо ВСІ ЗНАННЯ ТВОРЦЯ про Спасіння і Життя Вічне.

І це дійсно так є. Людина має у своїх клітинах знання Життя Вічного. І  в цьому як раз і є основа «образу та подоби». Це Знання цілеспрямовано забивалося в людській клітині деструктивними програмами матриці, програмами антижиття, програмами брехні-смерті. Фактично у людини забрали її головне право і найвищий дар Творця – ЖИТИ ВІЧНО у своєму тілі. А жити вічно -  це не нонсенс і не фантазія - це істина Вищого Задуму.  І зараз ми засвідчуємо: настав час повернення Справедливості. Давайте зрозуміємо просту основоположну річ: нашому тілу більше не треба хворіти й умирати. Ми – ВІЧНІ. І наше тіло знає про це. Розум інтелектуальний можна обдурити, але розум клітин тіла - ні, бо саме в них закодоване Божественне Знання. І тепер у нас попереду велика, красива і творча Робота: навчити своє тіло свідомо бути вічним. Не хвилюйтеся: тіло згадає і Робота не забариться, якщо в колективній свідомості вкоріниться і проросте думка Божественної Норми для тіла жити вічно. Вібрації думки мають хвильову природу, і Матерія їх охоче підхопить і визнає «своїми».

Ідея Життя Вічного і її практичне втілення. Різниця є

Безумовно, це не означає: що от зараз почув ідею Життя Вічного – і все вже сталося. Сама по собі ідея може бути прекрасною, але так і залишитися ідеєю. Як от, наприклад, ідея Любові: промовляють це слово на безліч ладів, закликають любити, говорять про любов – але чи багато хто знає по-справжньому, що то є – ЛЮБИТИ - у сенсі нетривіальному? Отже, ідея – то лише насіння. І без практичних вольових цілеспрямованих дій кожного дня вона так і залишиться на рівні гарних слів, запальних гасел, якими сьогодні і так хоч греблю гати.

Ідея має увійти у свідомість, просякнути її собою і стати особистим надбанням – власним Знанням. Це Знання має стати вашим звичним і природним. Як от сьогодні, до прикладу, ви упевнені, що підете в небуття, відживши свої, у кращому випадку, років 80. Саме так запевніть себе у тому, що ВМИРАТИ ВАМ БІЛЬШЕ НЕ ПОТРІБНО. Ви можете залишатися молодим як завгодно довго – ЗАВЖДИ.  Тільки не в цьому присмерковому стані свідомості сьогоднішньої смертної людини, а у впевненому стані Свідомості Творця. Різниця є. Цьому треба свідомо навчатися – але ж це прекрасне творче і життєдайне навчання! Це практична робота для вас як Творця. І ще - це Радість і тріумф Життя.

Життя Вічне можливе лише за умови зміни свідомості. Готові жити у Свідомості Творця? Дерзаємо!

А тепер прислухайтеся, вчуваючись у своє тіло. Якщо зараз, читаючи оці рядки, ви відчуваєте свідоме чи підсвідоме роздратування або внутрішній протест – це означає, що стара програма смерті (матриця) ще сильно володіє вами. Але ж думка про вашу вічність все одно уже проникла у вашу свідомість! Підтримайте її. Укоріньте. Проростіть. Поливайте її вашою щоденною, щогодинною, щосекундною увагою – адже воно того варте. Зробіть свідомий вибір на користь життя свого тіла, яке не має кінця. А таке життя – Життя Вічне – можливе лише за умови Нової Свідомості.  Сьогоднішня стара колективна свідомість – згубна і руйнівна для тіла: з нею можна лише сяк-так існувати, змагаючись з хворобами, підступаючою старістю і неминуче чекаючи фіналу смерті.

Тому, друзі, хто сміливий, люблячий і дерзновенний, давайте розсунемо кордони свого сьогоднішнього сприйняття буття, піднімемо свої горизонти якнайвище, давайте впустимо Нове Життя на Нову Землю – нашу Землю, Планету Людей! Давайте станемо у перші лави творців нової колективної свідомості. Бо ж саме від неї залежить, яка реальність нас оточуватиме завтра за нашими вікнами і за якою нормою - Вічного Життя чи смертного тіла - розгортатиметься ця реальність у майбутнє.

Усім своїм єством давайте приймемо у себе, спершу на рівні думки,  найвеличніший Дар Творця людині – Життя Вічне для свого тіла. І це не лозунг – а правда життя. Правда Життя Нової Землі.

А тепер до практики. Бо, за свідченням мудрих, краплина практики вартує океану теорій. Отож.

Практичні дії кожного дня. З ними прокидаємося, діємо упродовж дня, з ними йдемо до сну.

Перше: "Дію творчо на користь одночасно для всіх". Цієї "мантрою" треба просякнути кожну клітину, щоб вона вже просто стала основою вашого буття апріорі.

Друге: "Дію завжди на Платформі Любові".

Третє: "Дію в Потоку Всіх Знань Творця: про реалізацію Життя Вічного для всіх; про Спасіння для  всіх; про Всебічний Гармонійний Розвиток всіх".

Це початкове введення у Свідомість Творця. Бо, перш за все, ми маємо мислити як Творець, мати мотивацію Творця  і діяти як Творець.

І якщо ці речі стануть ведучою домінантою вашого життя, ви щодня будете з радістю пересвідчуватися, як воно дедалі більше якісно змінюється. Поняття «вічність», "Життя Вічне", "вічне тіло" вввійдуть у ваше життя, з абстрактних перетворюючись на практичні  інструменти зміни вашого світогляду, а відтак  - вас самих і світу людей  навколо вас. Ваша свідомість наповнюється Радістю, бо з неї вилучено страх смерті. 

Ми стаємо програмістами власної реальної Вічності.

Передчуваю запитання і відповідаю. Так: масово такого ніхто і ніколи ще не робив. Хоча в  світі уже є люди, хто мислить і живе як ті,  хто не старіє тілом і має Життя Вічне. Я таких знаю:) Зерно вже засіяне і проростає в колективній свідомості. Коли колективна свідомість набере критичну масу людей вічних, станеться квантовой стрибок - у сферу Нової Землі. Чому саме у сферу? Бо Творець мислить сферично. Сфера є найгармонійніша форма світу. Ми також будемо формувати свої думки сферично, щоб наблизитися до гармонії Свідомості Творця. І все це - можливо, і все це - уже стається у нашому світі.

Адже завжди так: те, що вчора вважалося фантастикою, сьогодні стає нормою життя.

Згадаймо: кілька десятиліть тому ми не дуже знали, як вправлятися з комп'ютером, а сьогодні це один з основних оперативних інструментів нашої щоденної діяльності. Знання поширюється із швидкістю Світла. Зараз взагалі все, і думка і дія, розгортається блискавично швидко. 

І ми уже увійшли у Потік Знань Творця.

І це – лише початок. Все по-справжньому значне, дерзновенне і небачене, тільки починається:)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
"Хто їсть тіло моє і п'є кров мою,той отримає життя вічне"..чи можна розуміти ці слова як те,що тілом Хреста є Прана..і праноїди отримають життя вічне...Хто як думає..

Тут усе пов’язане з кров‘ю, точніше з ДНК!
Ісус Хрестос передав учням свою ДНК з високими вібраціями!

Згадайте як влаштовані усі християнські святині – мощі, плащаниці з кров‘ю, кинджали якими убивали святих, спис Лонджіна, яким був убитий Христос – усе це має одну спільну річ кров - точніше ДНК!

Через ДНК енергія тих хто молиться трансмутується відповідно до якості цієї ДНК, і потім випромінюється на прихожан, програмуючи їх! Саме тому заборонено жінкам у певні дні заходити до храму, а священикам, які порізались і мають незагоєні рани, також заборонено заходити до вівтаря, щоб бува не зіпсували точно налаштований прилад для опромінення мас! Не факт що там мощі саме святих людей! (А може навіть і не людей!)

Також згадайте, що після слів Мауглі: «Ми з тобою однієї крові» усе вороже ставало дружнім! Цей же принцип закладено у Братстві по крові і ще у безлічі кривавих ритуалів.

Завдяки поїданню м‘яса з кров‘ю клоновані сутності із нижчих вимірів можуть піднімати свої вібрації, щоб безпечно знаходитись у нашому вимірі! Саме для цього «вампіри» п‘ють кров… А білі люди, поїдаючи м‘ясо, тварин опускаються до їхнього рівня… Взагалі ця програма м‘ясоїдства була введена у наш побут, щоб ми не змогли відрізняти клонів від нормальних людей. (Клони тут не можуть тут знаходитись без поїдання м‘яса і випивання крові!)

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"Хто їсть тіло моє і п'є кров мою,той отримає життя вічне"..чи можна розуміти ці слова як те,що тілом Хреста є Прана..і праноїди отримають життя вічне...Хто як думає..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ каже:
"Хто їсть тіло моє і п'є кров мою,той отримає життя вічне"..чи можна розуміти ці слова як те,що тілом Хреста є Прана..і праноїди отримають життя вічне...Хто як думає..

Тут усе пов’язане з кров‘ю, точніше з ДНК!
Ісус Хрестос передав учням свою ДНК з високими вібраціями!

Згадайте як влаштовані усі християнські святині – мощі, плащаниці з кров‘ю, кинджали якими убивали святих, спис Лонджіна, яким був убитий Христос – усе це має одну спільну річ кров - точніше ДНК!

Через ДНК енергія тих хто молиться трансмутується відповідно до якості цієї ДНК, і потім випромінюється на прихожан, програмуючи їх! Саме тому заборонено жінкам у певні дні заходити до храму, а священикам, які порізались і мають незагоєні рани, також заборонено заходити до вівтаря, щоб бува не зіпсували точно налаштований прилад для опромінення мас! Не факт що там мощі саме святих людей! (А може навіть і не людей!)

Також згадайте, що після слів Мауглі: «Ми з тобою однієї крові» усе вороже ставало дружнім! Цей же принцип закладено у Братстві по крові і ще у безлічі кривавих ритуалів.

Завдяки поїданню м‘яса з кров‘ю клоновані сутності із нижчих вимірів можуть піднімати свої вібрації, щоб безпечно знаходитись у нашому вимірі! Саме для цього «вампіри» п‘ють кров… А білі люди, поїдаючи м‘ясо, тварин опускаються до їхнього рівня… Взагалі ця програма м‘ясоїдства була введена у наш побут, щоб ми не змогли відрізняти клонів від нормальних людей. (Клони тут не можуть тут знаходитись без поїдання м‘яса і випивання крові!)

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Усе простіше: фраза про тіло і кров є фарисейською вставкою. Читайте про це: Остання хуцпа голого короля

Явсе Світ каже:
"Хто їсть тіло моє і п'є кров мою,той отримає життя вічне"..чи можна розуміти ці слова як те,що тілом Хреста є Прана..і праноїди отримають життя вічне...Хто як думає..

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Миро Продум каже:
Усе простіше: фраза про тіло і кров є фарисейською вставкою. Читайте про це: <a href="https://www.ar25.org/node/21394" class="bb-url" rel="nofollow">Остання хуцпа голого короля</a>

Скоріше за все, ви праві Миро!

Ісус не став би таким шляхом підіймати вібрації своїм учням!
Це очевидно було закладенням програм м'ясоїдства і пиття крові. З одного боку, щоб у людей понижувалися вібрації, а з іншого - щоб люди не звертали особливої уваги на клонованих сутностей з нижчих вимірів, які підніиають свої вібрації таким способом!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Згодна. Ці слова не відчувається як істинні, навпаки - викликають відторгнення.

Sapienti sat.

Зображення користувача Віктор Юрченко.
0
Ще не підтримано

Життя і так вічне і наше завдання його усвідомити та жити вічно свідомо, а не лише підсвідомо. От і відкриваймо кожен свої шляхи. Прана має бути свідомим вибором, як і будь що інше, лише пам"ятаймо, що все енергія і все Бог - прояви залежать від свідомого чи підсвідомого вибору кожного з нас.

Світ це лише відображення Тебе

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Знову почалося те ж саме. Якщо все енергія і все Бог, то нема ні Бога, ні енергії.

Див.: Творець і його творіння, або Як приховати явище https://www.ar25.org/node/30121

Віктор Юрченко каже:
лише пам"ятаймо, що все енергія і все Бог - прояви залежать від свідомого чи підсвідомого вибору кожного з нас.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Мені на днях прийшла така думка. "Життя - не в статиці. Життя - в динаміці." Фільм "13-й поверх" це добре ілюструє.

Тому, моя думка така: все йде від Бога й до Бога, Все - це є, певні, відхилення Бога. У цих відхиленнях від Абсолюту й вирує, тремтить, бринить Життя.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Вадим Кононенко каже:
Мені на днях прийшла така думка. "Життя - не в статиці. Життя - в динаміці." Фільм "13-й поверх" це добре ілюструє.
Тому, моя думка така: все йде від Бога й до Бога, Все - це є, певні, відхилення Бога. У цих відхиленнях від Абсолюту й вирує, тремтить, бринить Життя.

Також думала в цьому ключі. Якщо йдеться про те, щоб одухотворити пласт під назвою Матерія, то все, що відбувається в житті, йде на користь еволюції. Але якби при цьому не було стільки "побічних ефектів"... Втім усі вони наслідок того, що ми функціонуємо у не-істинній матерії. У програмі матриці, програми брехні-смерті. Клітина людського тіла обплутана сіттю ( в інших варіантах - це має назву "фільтри" або ще якось), яка заважає бачити, сприймати істинно - жити у істинній Матерії, навпаки, світ функціонує за законами "ложної", фальшивої матерії.
Про це докладно у книзі Сатпрема "Розум клітин".

Sapienti sat.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

"Життя і так вічне" - то уже софістика, п. Вікторе. А ми говоримо про дуже конкретні речі - вчитися жити без смерті, не умирати у своєму тілі. Взагалі використувати тіло для Молодості, для Радості, для Вічності. Для "жити і творити" у цих прекрасних станах. От я пишу зараз це - і уже в тіло вливається життєдайна Енергія.

Sapienti sat.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Пан Віктор якраз сказав конкретну річ. Життя дійсно вічне, так як вічне існування духовних сутностей незалежно від місця їх перебування в якийсь конкретний момент. А слово "смерть" це є ілюзія тих, хто не може уявити свого життя поза фізичним тілом. Але так як після переходів між різними світами життя продовжується, то "смерті" не існує. Ті, хто це зрозуміли, перестають труситися почувши слово "смерть" і перестають переживати через своє старіюче фізичне тіло.

Наталка Артанія Кобза каже:
"Життя і так вічне" - то уже софістика, п. Вікторе. А ми говоримо про дуже конкретні речі - вчитися жити без смерті, не умирати у своєму тілі. Взагалі використувати тіло для Молодості, для Радості, для Вічності. Для "жити і творити" у цих прекрасних станах. От я пишу зараз це - і уже в тіло вливається життєдайна Енергія.
Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Ті, хто це зрозуміли, перестають труситися почувши слово "смерть" і перестають переживати через своє старіюче фізичне тіло.

Пане Доброслав, Ви продовжуєте говорити із старої свідомості. Адже жити можна в нестаріючому енергійному тілі, і не 70-80 років в кращому випадку, а стільки, скільки людині треба, щоб втілити на Землі всі завдання своєї Душі. Чи не так? А переходити в інше тіло можна і не через смерть, не втрачаючи свідомості, і це - можливо.
Але якщо людині подобається "все, як є", в тому числі і вмирати, - то це її вибір. Значить, вона знаходиться в міцних обіймах матриці. І не розуміє задуму Творця щодо людини. Творець не творив людину смертною, а за образом і подобою своїми. Ви вважаєте ту людину, що є нині, вінцем Творення?
Те, що ми маємо на сьогодні, є перехідним людством. Колективна свідомість нині багато в чому тваринна і частотно низька, будьмо чесними. Про що ми можемо судити з позицій цієї свідомості? Те, людство, яким ми маємо стати, - це взагалі Новий Вид. І він передбачає Життя без смерті. Смерть не має істини. Істина - це Життя Вічне. І Людина-Творець є провідником його.

Sapienti sat.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пані Наталю, ось читаю ці слова Ісуса, який став Хрестом:
"Ви, що пішли за мною, в палінгенезії у сто разів більше одержите і життя вічне успадкуєте» (Матвій 19.28—29).
Ви не находите, що в цих словах Ісуса є відповідь до нашої розмови? Чи він говорив їх зі "старої свідомості"?
Дякую.

Наталка Артанія Кобза каже:
...Те, людство, яким ми маємо стати, - це взагалі Новий Вид. І він передбачає Життя без смерті. Смерть не має істини. Істина - це Життя Вічне. І Людина-Творець є провідником його....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе Світ, це дуже шкідлива установка - і вона явно фальшива. Подумайте самі, відсторонено: їсти тіло святого, пити його кров... Це ж каннібалізм взагалі, і не треба тут згадувати про переносні сенси. Це лукавство, формулювання матриці, не могла людина з Божественною свідомістю - Боголюдина - сказати так.
А харчування праною, імхо, має на меті показати незвідані можливості людського тіла, бо ж вони дійсно безмежні.

Sapienti sat.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

По-перше, це вставка. По-друге, в жодній традиції нема такої символіки. По-третє, при бажанні будь-який текст можна зрозуміти як завгодно.

Явсе Світ каже:
"Хто їсть тіло моє і п'є кров мою,той отримає життя вічне"..чи можна розуміти ці слова як те,що тілом Хреста є Прана..і праноїди отримають життя вічне...Хто як думає..

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую друзі за відповіді на моє запитання..Але я мав інше на увазі..а саме розуміння тіла Хреста як прани,якою можуть "харчуватися" праноїди..Виходить,що із кожним вдиханням,ми вдихаємо прану (тіло Хреста) і свідоме розуміння цього і є практичне життя у Свідомості Творця..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Розумію вашу думку, друже Явсе Світ. Якщо розуміти простір-прану як Бога, то вдихаючи його, ми підтримуємо своє тіло цією праною як їжею. Але у вірних формулюваннях є великий сенс. Недарма Лао-Цзи говорив про "виправлення імен". Це має дотичність і до вірних формулювань. Зараз, до речі, учителька харчування праною О.Подоровська ввела інший термін (замість праноїдення) - праносяяння. Мені він видається більш близьким до самого цього процесу.

Sapienti sat.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Прана - це концентрований ефір. Щоб живитися праною, треба вміти концентрувати ефір, а для цього треба перебувати у стані святості або близько до нього.

Метафора про прану як "тіло Хреста" збиває з пантелику і лише заплутує ситуацію.

Явсе Світ каже:
Дякую друзі за відповіді на моє запитання..Але я мав інше на увазі..а саме розуміння тіла Хреста як прани,якою можуть "харчуватися" праноїди..Виходить,що із кожним вдиханням,ми вдихаємо прану (тіло Хреста) і свідоме розуміння цього і є практичне життя у Свідомості Творця..

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Через ДНК енергія тих хто молиться трансмутується відповідно до якості цієї ДНК, і потім випромінюється на прихожан, програмуючи їх! Саме тому заборонено жінкам у певні дні заходити до храму, а священикам, які порізались і мають незагоєні рани, також заборонено заходити до вівтаря, щоб бува не зіпсували точно налаштований прилад для опромінення мас! Не факт що там мощі саме святих людей! (А може навіть і не людей!)

Також згадайте, що після слів Мауглі: «Ми з тобою однієї крові» усе вороже ставало дружнім! Цей же принцип закладено у Братстві по крові і ще у безлічі кривавих ритуалів.

Завдяки поїданню м‘яса з кров‘ю клоновані сутності із нижчих вимірів можуть піднімати свої вібрації, щоб безпечно знаходитись у нашому вимірі! Саме для цього «вампіри» п‘ють кров… А білі люди, поїдаючи м‘ясо, тварин опускаються до їхнього рівня… Взагалі ця програма м‘ясоїдства була введена у наш побут, щоб ми не змогли відрізняти клонів від нормальних людей. (Клони тут не можуть тут знаходитись без поїдання м‘яса і випивання крові!)

Дякую, п. Анатолій. Це речі дуже ймовірні. І знову ж таки вони - із старої матриці. Поїдання м'яса - річ взагалі небезпечна у тому сенсі, що це, по великому рахунку, дозвіл на вбивство. Все одно, кого людина убиває: тварину чи собі подібного - факт полягає в тому, що коїться вбивство. У свідомості людини є дозвіл на вбивство. (Заповідь "Не убий" фактично не виконується.) Дозволу убивати не має бути в колективній свідомості Землі. І коли людина перестане вбивати тварин (для того щоб їсти м'ясо) - на Землі припиняться війни. У програмі свідомості людства зникне дозвіл на вбивство.

Sapienti sat.

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

На мою думку, тут не треба довго думати і аналізувати - треба діяти!
Вгору просування без краплі вагання!
Піраміда заохочує,
Проте матеріальне просто тривіальне!
Духа височінь підіймаємо!

Зображення користувача Аватар Арій.
0
Ще не підтримано

?Якщо процес переходу духа з одного тіла в інше відбувається поза смертю, то як описати процес, що відбувається з моїм попереднім тілом, коли його покидає дух?

<b>За добро заплатимо добром,</b>
<b>а за зло — по-справедливості.</b>

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Анатолій Коноваленко сказав
-" Взагалі ця програма м‘ясоїдства була введена у наш побут, щоб ми не змогли відрізняти клонів від нормальних людей. (Клони тут не можуть тут знаходитись без поїдання м‘яса і випивання крові!)"
Вважаю його думку цінною. Нам треба розібратися з нашою кров"ю. Це конкретна дія,- очистити кров від паразитів і ми міняємо вібрації.
Їдять м"ясо мирних тварин, і не їдять вовків чи собак. А все тому, що в них ще нижча вібрація, оскільки вони друге покоління м"ясоїдних. М"ясоїдство знижує вібрацію тіла, забирає заряди у еритроцитів і вони майже мертвіють, не рухаються. Так паразити заселяються у тілі. А кров лікує все наше тіло.
Оскільки наша кров не є здоровою, (у полоні), то певно від цього у нас і емоції негативні- весь ланцюг.
У церкві не бути (стосовно кровотечі), то тут цікаве питання.
ВВажаю, що вічність треба шукати у КРОВІ. А думками і словами ми структуруємо плазму крові.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Хто такі клони?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Про клонів!
Коли «сірі» намагалися створити собі рабів на Землі, вони почали з мавп (обзьяна – ОН БЕЗ ЯНА, тобто без чоловічої енергії), не вийшло. Тоді взялися за арійців, але вони за природою –ВІЛЬНІ, тому теж не вдалося, Тоді вони, як сказано у біблії (текст і Вікі):
Згідно з першим варіантом (Бут.1 :26 -29), прабатьки людства - чоловік і жінка - створені Богом : Бог сказав : "Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою, і хай панують над морською рибою, і над птахами небесними, і над худобою, і над всією землею, і над усіма гадами, що плазують по землі "( Бут.1 : 26). Так Він і зробив. У Священному Писанні сказано далі: "І створив Бог людину за образом Своїм, за образом Божим створив чоловіка та жінку"(Бут.1 : 27). Наприкінці шостого дня творіння, їм дано панувати над усією землею і живими істотами ( Бут.1 : 27). Пізніше Бог приспав Адама, узяв одне з його ребер і створив з нього першу жінку - Єву, яка стала дружиною для першої людини (Бут. 2 :21 -22). «І були вони голі обоє, Адам та жінка його, і вони не соромились ».

З цього уривку видно, що «бог» був не один, тому що кому б тоді він говорив «Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою!».

Не буду зараз зупинятися, на тому що сталося з тою першою жінкою (Ліліт), яку вони сотворили разом із Адамом, але «Пізніше Бог приспав Адама, узяв одне з його ребер і створив з нього «першу» жінку - Єву, яка стала дружиною для першої людини» Що ж це тоді, якщо не КЛОНУВАННЯ!

А далі приводжу медичну карту вдалого генетичного експерименту (бо я вже згадував про невдалі), яка знаходиться у тій же біблії: «Авраам породив Ісака, а Ісак породив Якова, а Яків породив Юду й братів його, і т. п.….» До речі там написано ще хто з них скільки прожив, і в якому віці мав дітей (дехто з них починав процес дітонародження тільки у сто пятьдесят років!) Не нагадує вам опис експерименту з овечкою "Доллі" чи іншими ГМО?

Що ж могли первісні раби божі (клони) включить у своє священне письмо? Напевно, що медичну карту, яка дісталась їм від так званих богів!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Маю великий сумнів щодо етимології слова "обезьяна" – ОН БЕЗ ЯНА, тобто без чоловічої енергії. Якби москаль хотів сказати, що мавпа не має чоловічого первня, він ужив би зовсім інше слово :-))

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Це, як раз, і не москаль сказав! Цю мову (російську) москалям дали у вже майже готовому вигляді. Москалі так само як і іудеї теж переважно клони, і, оскільки їх клонували трохи інші "боги", що також (як і в випадку з іудеями) самі не мають Духу, то вони, як і іудеї є переважно двоєсутнісними, як каже Філатович, тобто мають тільки Фізічне тіло і Душу!

Російська мова - це вже окрема тема... Ви ж не думаєте, що угро-фіни-весі-мєрі-.... самі придумали собі майже слов'янську мову?

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Нащо шукати якихось загадкових "сірих", коли сліди переважно ведуть у Київ :-)). Можемо, наприклад, подякувати нашому великому мислителю (без жодних лапок!) високопреосвященному Феофану Прокоповичу, котрий провів у Московії серйозну просвітницьку роботу спочатку з їхньою головною макакою, а потім і всьому стадові на радість подарував власноручно розроблену теорію просвещьоннаго абсолютизма. Ідея виявилась настільки вдалою, що до цих пір магнетично діє на їхнє бидло, тож маємо тепер що розхльобувати і відхаркувати...

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Це справді цікаво! Особливо про дві(!) жінки і, практично однаковість, клонування і селекції.
Враховуючи те, що ми є втіленими божественними сутностями, які прийшли на Землю пограти у Гру ЖиттяНаЗемлі, то чому ми не могли собі вивести зручне середовище/скафандр у вигляді такого тіла, яке було б для нас зручним? Певно, біле тіло виявилося найбільш вдалим!
Тепер запитання у розвиток теми - що це нам дає? Практична реалізація знання яка? Дякую.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик каже:
Це справді цікаво! Особливо про дві(!) жінки і, практично однаковість, клонування і селекції.
Враховуючи те, що ми є втіленими божественними сутностями, які прийшли на Землю пограти у Гру ЖиттяНаЗемлі, то чому ми не могли собі вивести зручне середовище/скафандр у вигляді такого тіла, яке було б для нас зручним? Певно, біле тіло виявилося найбільш вдалим!
Тепер запитання у розвиток теми - що це нам дає? Практична реалізація знання яка? Дякую.

Я не в змозі в рамках коментаря детально роз’яснити цей великий пласт питань, який прозвучав у вашому маленькому дописі пане Арсене, проте постараюсь коротко окреслити цю тему.

Перше що скажу – це не ми грали, а нами грають!

Сірі це одна із головних паразитичних цивілізацій, яка протягом вже майже 8 тис. років діє на нашій Землі. Вони проживають на планеті Нібіру, що залітає у нашу сонячну систему приблизно один раз на 3,6 тисячі років. Коли була Атлантида, то вони торгували з Атлантами, бо Атланти були могутніші від них. Потім коли Атлантів не стало, то Сірі почувалися тут господарями, добували собі корисні копалини, зокрема золото, яке вони розбризкують у атмосфері Нібіру, оскільки та літає з шаленою швидкістю і через це поступово втрачає свою атмосферу. Добували золото «шахтарі» із сірих, умови праці у них були приблизно такі ж, як і у наших шахтарів. Одного разу вони підняли повстання проти свого сірого начальства, але начальству його вдалося придушити. Спочатку начальство хотіло цих «шахтарів» стратити, а потім задумалось, їм стало жаль своїх, і вони придумали створити тут собі ГМО рабів, щоб шахтарі не працювали так тяжко. Спочатку спробували мавп (Он Без Яна я вже вище писав). Потім спробували наших предків-аріїв (до речі тоді вони бігали з кам‘яними сокирами після потопу, влаштованого Атлантами, і, зовні, мало чим відрізнялися від мавп), але рабами їх зробити не вдалось через високий Арійський Дух! Тоді вони створили клонів, надавши свої гени і частково арійські, і вийшли юдеї (я також про це писав вище: «Авраам породив Ісака, а Ісак породив Якова, а Яків породив Юду й братів його, і т. п.….»). Вони дали юдеям знання і допомогли закабалити і знищити багато народів. У Старому завіті часто згадується як юдейський бог казав, що я вам таке-то місто віддаю до рук чи інше, а ви там всіх повбивайте, а майно заберіть собі…

Наприклад: КНИГА СУДДІВ ІЗРАЇЛЕВИХ
26 Тоді всі сини Ізраїлеві і весь народ пішли і прийшли в дім Божий і, сидячи там, плакали перед Господом, і постились у той день до вечора, і принесли всепалення і мир-ні жертви перед Господом. 27 І запитували сини Ізраїлеві Господа [у той час ковчег завіту Божого знаходився там, 28 і Финеєс, син Єлеазара, сина Ааронового, стояв перед ним]: чи виходити мені ще на війну із синами Веніаміна, брата мого, чи ні? Господь сказав: ідіть; Я завтра віддам його в руки ваші.
29 І поставив Ізраїль засідку навколо Гиви. 30 І пішли сини Ізраїлеві на синів Веніаміна на третій день і стали в бойовий порядок перед Гивою, як раніше. 31 Сини Веніамінові виступили проти народу і віддалилися від міста, і почали, як раніше, вбивати з народу на дорогах, з яких одна йде до Вефиля, а друга до Гиви полем, і вбили до тридцяти чоловік з ізраїльтян. 32 І сказали сини Веніамінові: вони падають перед нами, як і раніше. А сини Ізраїлеві сказали: побіжимо від них і відволічемо їх від міста на дороги. [І зробили так.] 33 І всі ізраїльтяни встали зі свого місця і вишикувалися у Ваал-Фамарі. І засідка Ізраїлева кинулася зі свого місця із західного боку Гиви. 34 І прийшли до Гиви десять тисяч чоловік добірних з усього Ізраїлю, і почався жорстокий бій; але сини Веніаміна не знали, що має бути їм біда. 35 І вразив Господь Веніаміна перед ізраїльтянами, і поклали в той день ізраїльтяни з синів Веніаміна двадцять п’ять тисяч сто чоловік, які оголювали меч. 36 Коли сини Веніаміна побачили, що вони розбиті, тоді ізраїльтяни поступилися місцем синам Веніаміна, бо сподівалися на засідку, яку вони поставили біля Гиви. 37 Засідка ж поспішила і кинулася до Гиви, і вступила і вразила все місто мечем. 38 Ізраїльтяни поставили із засідкою умовним знаком до нападу дим, що піднімається з міста . 39 Отже, коли ізраїльтяни відступили з місця бою, і Веніамін почав уражати й убив ізраїльтян до тридцяти чоловік і говорив: “знову падають вони перед нами, як і в попередньому бою”, 40 тоді почав підніматися з міста дим стовпом. Веніа¬мін озирнувся назад, і ось, дим від усього міста піднімається до неба. 41 Ізраїльтяни повернулися, а Веніамін злякався, тому що побачив, що прийшла його загибель. 42 І побігли вони від ізраїльтян по дорозі до пустелі; але військо¬ переслідувало їх, і ті, що виходили з міст, убивали їх там; 43 оточили Веніаміна, і переслідували його до Менухи й уражали до самого східного боку Гиви. 44 І упало з синів Веніаміна вісімнадцять тисяч чоловік, людей сильних. 45 [Ті, що залишилися,] повернулися і побігли до пустелі, до скелі Риммона, й убили ще [ізраїльтяни] на дорогах п’ять тисяч чоловік; і гналися за ними до Гидома і ще вбили з них дві тисячі чоловік. 46 Усіх же синів Веніамінових, які упали в той день, було двад¬цять п’ять тисяч чоловік, які ого¬лювали меч, і всі вони були людьми¬ сильними. 47 І повернулися [ті, що залишилися,] і втекли в пустелю, до скелі Риммона, шістсот чоловік, і за¬лишалися там у кам’яній горі Ри쬬моні чотири місяці. 48 Ізраїльтяни ж знову пішли до синів Веніамінових і вразили їх мечем, і людей у місті, і худобу, й усе, що тільки зустрічалося [у всіх містах ], і все, що знаходилося на дорозі міста, спалили вогнем.

У старому заповіті таких епізодів десятки, якщо не сотні. Згадаймо епізод з ієрихонськими трубами, від звуку яких падали кріпостні стіни міст! Ми бачимо, що юдейський бог, володіючи космічними технологіями, допомагає їм захоплювати міста і підкорювати народи, щоб збирати з них данину у вигляді того ж самого золота, яке дуже потрібне їхнім "богам" (я писав вище для чого)!

Так, що Сірі якраз і є головними опонентами світла! Вся ця паразитична система вибудувана їхніми знаннями, і саме Сірі отримують основну вигоду від цієї системи, торгуючи по всіх галактиках так званим Гаввахом – енергією страждань, болю і т. п., що повсюду виробляється на нашій Землі паразитами. Користь від цього знання очевидна – ворога потрібно знати в лице! А не прикидатися толерантними, як вони кругом просять, встановлюють пам’ятники толерантності і в усіх країнах створюють музеї. Тобто не захищай себе, а підстав другу щоку, а то і дупу, вибачте за порівняння!

Де цю інформацію можна прочитати? Частково у Лєвашова, у Друнвало Мельхиседека, у Захарії Сітчина, у Слов‘яно-Арійських відах і ще у багатьох авторів (гул в на допомогу)! Пошук ведіть за ключовими словами Нібіру, Сірі, Аннунаки – те ж саме що Сірі…

Є ще безліч аспектів діяльності Сірих на Землі, наприклад вони втратили здатність розмножуватись у природний спосіб, тому вони викрадають людей для генетичних дослідів, підселюють жінкам ембріони, а потім їх вилучають, і ще багато чого. Так що це ще одні «нам не братѝ»!

От десь приблизно так….

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Хм-м-м-м-м.... Це вельми цікаво...
Виходить, каже, маємо серйозну поправку до нашого розуміння Гри -

Анатолій Коноваленко каже:
"Перше що скажу – це не ми грали, а нами грають!"

Хоча... в тій борні арії таки перемогли!

Анатолій Коноваленко каже:
"Потім спробували наших предків-аріїв (до речі тоді вони бігали з кам‘яними сокирами після потопу, влаштованого Атлантами, і, зовні, мало чим відрізнялися від мавп), але рабами їх зробити не вдалось через високий Арійський Дух!"

А перемагає той, хто таки грає! Арії вчасно усвідомили, що проти них ведеться війна на поработіння (вчасно!... хоч і бігали "з сокирами", а може "тому, що бігали з сокирами"??! Це саме ті арії, що трипільці, виходить?
І зараз маємо таке усвідомлення...
брати є навіть серед росіян, але голос крові треба пробуджувати! Про це йшлося на НО у статтях:(Почуймо голос крові, Думки з приводу статті пані Зоріни "На світло вилазять єврейські таємниці", Чому євреї вбивають ягнят і кладуть руку на голову іншим?.

Гарне отверезююче повідомлення, пане Анатолію!
Дякую!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик каже:
Хм-м-м-м-м.... Це вельми цікаво...
Виходить, каже, маємо серйозну поправку до нашого розуміння Гри -
Хоча... в тій борні арії таки перемогли!

Ми ще зовсім не перемогли. Сірим не вдалося нас зробити рабами одразу, але через своїх клонів-біороботів за дві тисячі років вони майже досягнули своєї цілі! І золото і інші ресурси нашої планети їм на блюдці з блакитною облямівочкою клони регулярно збирають і відсилають!

Зокрема не полінуйтеся та знайдіть у Інтернеті інформацію, що у Форт-Ноксі зникло золото, що Америка віддає зі зберігання зливки, у який всередині вольфрам! А куди дівається уся енергія, що збирається 99,999 % усіх церков усіх конфесій? А куди дівається донорська кров? Куди дівається пуповинна кров, яку централізовано збирають в усіх країнах, і у нас, і в США, і, навіть у Північній Кореї? І т. п.

Одним із основних показників нашої перемоги буде, коли на керівних посадах нашої держави і в Верховній Раді будуть працювати виключно свідомі представники титульної нації України, а не зайди (клони)! Ми поки що тільки-но починаємо усвідомлювати глибину проблеми!

Усвідомлення - це тільки початок!
Попереду іще дуже багато роботи!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

Якщо москалі клони, то де про це можна почитати?

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Я вибачаюсь, що трохи неточно вжив слово «клони» стосовно москалів. Я тільки хотів тут сказати, що це також штучно виведений етнос. Існує лише два методи створення живих істот із заданими характеристиками - це геннна інженерія (сюди ж належить і клонування) та селекція. Про клонування я показав вище на прикладі цитат із біблії, а про селекцію москалів можна зрозуміти прочитавши, наприклад, книгу «Країна Моксель, або Московія» — історично-документальне публіцистичне дослідження Володимира Білінського у трьох томах, де на основі російських та закордонних історичних джерел автор викладає історію Росії.

В. Білінський заперечує тезу більшості російських і радянських істориків, нібито Київська Русь — це колиска трьох слов'янських народів, і доводить, що походження російської нації не пов'язане зі слов'янством, що це насамперед — угро-фінські та тюркські народи.

Порівняльна таблиця «російської» мови і слов’янських мов:

https://www.dropbox.com/s/hzzg1d61o9f6i4s/27.05.15.jpeg?dl=0

Проте різниця між клонуванням і селекцією полягає тільки у механізмі дії, а результат однаковий – отримання живих істот із необхідними замовнику властивостями! Про замовника можу сказати, що це, на мою думку, справжні керівники жовтих людей (жовтою расою назвати їх я не можу, тому що слово «раса» латиною означає: чистий, білий, і тому може стосуватися тільки білих людей, а «жовта раса» - це вираз на кшталт «справжній молочний шоколад!», який, насправді, може бути, або справжнім, або молочним)!

Інформацію шукайте у своєму серці! Задавайте питання Всесвіту, і ви обов’язково отримаєте відповіді! Як сказав Ісус Хрестос «Блаженні голодні та спрагнені правди, бо вони наситяться» (Четверта заповідь блаженств). Те ж саме каже і Матвій у своєму Євангелії:
«Невпинно просіть — і отримаєте, шукайте — і знайдете, стукайте — і вам відчинять.
Бо кожен, хто просить,— отримає, хто шукає — знайде, а хто стукає — тому відчинять.»

І не обов’язково інформація повинна бути викладена у науковій праці доктора наук. Навіть доктори часто пишуть те, про що до них ніхто ніколи не писав!

Правда, передусім, знаходить відгук у серці, тому що серце – це безпомилковий детектор Істини!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якщо для наших пращурів слово С-ТРАВА означало їжу..(їжа із трави-страва),то для іншого племені ТРАВА означало О-ТРАВА,тобто отрута...Можливо то були часи,коли ще фрукти і горіхи не були розповсюджені на нашій місцевості...а під травою розумілися дикі злаки або взагалі усі рослини..дивно чому для інших це було о-травою..може вони просто були канібалами..
ось і маємо не просто війну світоглядів,а війну абсолютно різних цивілізацій..війну орків і аріїв..Це я дуже далеко заліз у минуле, можу і помилятись...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Цікаве спостереження. Гадаю, варто було б укласти порівняльний російсько-український тлумачний словник, бо таких прикладів є дуже багато. Можливо, зібрання в одній книжці колекції смислових збочень "великого и могучего" підштовхнуло би більше чужоязичних українців перейти на людську мову.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, гарно подумано. Явсе Світ сказав : "Якщо для наших пращурів слово С-ТРАВА означало їжу..(їжа із трави-страва),то для іншого племені ТРАВА означало О-ТРАВА,тобто отрута...Можливо то були часи,коли ще фрукти і горіхи не були розповсюджені на нашій місцевості...а під травою розумілися дикі злаки або взагалі усі рослини..дивно чому для інших це було о-травою..може вони просто були канібалами.."
Можна догадатися, що Страва - це з трави щось виросло, якийсь плід. Отрава- не можна їсти саму рослину. Цьому є глибоке пояснення, я слухала деякі відео. Нам не треба їсти все те, що має життя, забирати чиєсь життя. А ось дари трав, плід, має іншу енергію.
Це дивно, але не можна дарувати квітів, бо вони живляться психічною енергією людини, допоки не зав"януть. Тому квіти призначені для мертвих, бо таким чином ми позбуваємося емоційної залежності до цієї людини.
Вираз "жива їжа" є некоректним. Дари, плоди природи -правильніше. Ми лікуємося сушеними травами, які потім варимо, бо таким чином міняється енергетика трави. Тому стосовно живої їжі, то краще сказати, структурована вода. Хоч ми її можемо самі утворити.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Переглядаючи сайт, ось знайшла статтю). Тішить все це, все що обговорюється, прагнення стати Творцем. Заклики до пробудження. Все радіє, все в радості від статті і коментарів. Радіймо дорогі!
Заклик всотати Світло в кожну клітину - дуже добрий. Це процес.

Алу тут невеличке доповнення з Середини нас, з Центру) - це світло завжди присутнє в нас, завжди було і ми є цим світлом. Ось це найважливіше усвідомити - і тоді все запрацює. УСВІДОМИТИ на всіх рівнях!

Езотерики проводять такі світлові роботи вже дуже давно, і ще так діяли колись в цивілізації Атлантида, приблизно так. Підзаряджались з зовнішнього світу.

П*ятий вимір - це зовсім інше, нічого всотувати не треба.
Але скажу, для багатьох це працює. Це робота свідомості четвертого виміру).

Наше тіло не створене вмирати, таке наше ДНК. Така наша природа, інша справа - сприйняття. Хто його перевернув догори дригом - цікава історія. Але це потрібна ТОЧКА свідомості - трьохвимірне сприйняття. Цікава коробка для перебування Бога).

Багато можна і потрібно писати і говорити на цю тему, тому що тільки духовний пошук може привести до СЕБЕ. Тому Наталія молодець за прагнення достукатись до людських сердець.

ЄДИНЕ ЩО ТРЕБА ЗНАТИ - МИ ВІД СЕБЕ НІКУДИ НЕ ТІКАЛИ, МИ
Є ТИМИ, КИМИ Є, і коли людина пізнає ким є насправді, вийде з колеса перероджень, просто не зможе помирати, тому що знатиме що там у світах. І що є Світло, хто створив Реальності і Дійсність.

Поступово відкриваються знання, тому що відразу прийняти всього себе людина боїться)))

Що до Тіла Хрестового - так Явсе Світ, ти молодець.

Наше тіло - чиста енергія, воно трансформується по мірі сприйняття. І все навколо також є тільки енергія Творця. Щасти всім! радіймо, що є Наталка і всі. Радіймо.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Лиш зараз, 1 червня 2015 р., я натрапив на цю твою, Наталю, таку ПОТУЖНУ СТАТТЮ, яка викликала велике обговорення-дискусію. Не лише я не маю змоги читати всі статті на сайті - ось і Марія теж так. А от своїх друзів-радійців твори прочитаю з радістю. Я просив колись вказувати на початку назви статті своє ім"я, наприклад, "Наталка Артанія: Практика введення..." - тоді точно я б цієї статті не оминув. Чого ви цього не робите?

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

У принципі, для інформування/ознайомлення зацікавлених певною темою на НО є інструмент "ГРУПИ".
Однак, на жаль, він не працює в повній мірі...
От, наприклад Ти, Друже, (?) читав статтю ТЕПЛОГРАЙ: дослідництво від Анатолія Висоти з проекту "Дослідницька лабораторія ТГ", в якій її учасників запрошено до обговорення? Я не знаю... бо і лічильник переглядів "мовчить". Скоріше не читав, бо неодмінно залишив би пару слів!

Крім того, статтю не мали змоги переглядати і НЕучасники проекту, як і учасники проекту. Перші - бо статті груп не анонсуються на головній сторінці, другі - бо відсутня поштова розсилка членам групи.

Є над чим помізкувати програмістам.

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

.Вітаю всіх, хто це читає з початком літа-15! Отже, Наталю, перше скажу те, що читання твоєї статті не викликало в мене якесь сум"яття душі і дискомфорт тіла. Однак питання є. Чи слід вважати це Вчення,(що інтегральна свідомість всіх людей установлює закони Всесвіту!) - вже підтверджене практикою, чи це є лиш гіпотеза?

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Вітаю, п. Анатолій) Дякую за питання.

Цитата:
Чи слід вважати це Вчення,(що інтегральна свідомість всіх людей установлює закони Всесвіту!) - вже підтверджене практикою, чи це є лиш гіпотеза?

Колективна свідомість належить до речей тонкоматеріальних, яких на зуб не спробуєш)) Але практика життя нашого, якщо ми спостережливі і вміємо складати 2+2, а хтось, може, і більші цифри, - безумовно підтверджує правильність цієї думки. В науці це відомо як феномен сотої мавпи. А простіше: якщо одній людині вдалося ЩОСЬ змінити у своїй свідомості, у своєму тілі - це неодмінно вдасться і усім іншим. Вібрації розповсюджуються як інфекція (у хорошому сенсі) :) Зміни вносяться у колективну свідомість. Накопичиться критична маса людей, що мислять певним чином - хоп! - пішли зміни на загал.

Sapienti sat.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Статтю про ТЕПЛОГРАЙ у ДЛ, друже Володимире, я не читав, а зараз розкрию і почитаю. Дякую!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

На жаль, Наталя вже не читає коменти до своєї статті і не відповідає на запитання.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Шановний Явсе Світе, тільки зараз помітила Ваше питання про "їсть тіло і п'є кров". Знаєте, маю сильне відчуття, що навряд Учитель Хрестос взагалі говорив саме так і саме ці слова. Знаємо про те, як спотворювалося вчення, щоб викривити його зміст. Їсти тіло і пити кров (людини - боголюдини)... хіба це нормально? Отож.

Sapienti sat.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую за відповідь пані Наталка..Якщо відкинути свою прив'язаність до людської форми,то історія із кров'ю і тілом не така вже і огидна..Адже ми харчуємося виноградом і п'ємо його сік (кров) рослини..Я хотів розвинути думку про те,що Ісус-це певна енергія,яка є похідною-частиною Всесвітньої сили..Так як Всесвітня сила дає різноманіття життя у Всесвіті, а Хрестова сила (тіло-кров-вібрації-пульсації) створені Творцем саме для підтримування життя Людини на Землі..Про що Хрестос часто і говорив,а саме,що через нього відкривається шлях до Отця...Для суспільства,що перебуває ще на напівканібальному рівні розвитку інакше і не пояснити про шлях Хреста..І саме через почуття огиди до слів про тіло і кров Хреста,може включитися процес пошуку,що є найважливішим у житті кожного двоногого землянина..
Тіло Хреста-це енергія прана,а кров-це знання...(м.д)

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Що таке Тіло і Кров Хреста Нового Завіту усвідомить той, хто стане цим Тілом. Сказані ці Слова були під час Особливого Дійства, для проникнення Енергії Христа, так звана активація Апостолів.

Пояснювати людям важко, що мав на увазі під цими слова Хрестос. Він не був вчителем і пророком :), він став всім що є, а слова його від Того ХТО Є, не від тіла :) по імені Ісус.
Прагніть ПІЗНАТИ СЕБЕ - ТОДІ ВІДКРИЄТЬСЯ ВАМ ВСЕ! АМІНЬ!
Повторюю: СЛОВА ЦІ БУЛИ СКАЗАНІ, та бажання усвідомити їх поки не проявилось в повній мірі.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже ЯвсеСвіте, в образно-понятійному мисленні того часу, коли "горіти в Геєнні вогненній" означало "бути спаленому на смітнику поза Ієрусалимом" вказівка "їсти тіло і пити кров" набувала б прямої дії.
Чи Ти вважаєш, що це також із розряду "у притчах говорив їм"? (Як із зерном). То в образах Доброї Новини - не кров, а саме зерно є знанням. Подвійне тлумачення одного і того ж суперечить ясному тлумаченню: "хай буде ваше слово так - так, а ні - ні".
А Вам як здається, шановні соколійці?

Явсе Світ каже:
...Тіло Хреста-це енергія прана,а кров-це знання...(м.д)

Пані Маріє, питання в тому "сказані КИМ" і для чого(мета)? А, може, ТимХтоНамагаєтьсяПерекрутити?

Марія Воробець каже:
...СЛОВА ЦІ БУЛИ СКАЗАНІ...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я згоден з Арсеном, якраз хотів написати подібний коментар, але полінувався, а тут бачу він так все гарно розписав :)

"Їсти тіло і пити кров" ніяк не вписується в очищене Євангелія. Якщо цю фразу тлумачити як правдиву, то тоді треба визнати й всі решта вставки за правдиві. Бо це все з тої ж опери. Сумніваюсь, що Ісус під цими термінами міг мати на увазі всякі прани чи ДНК чи ще якісь дивні неопізнані енергії :)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

До речі, наскільки пам’ятаю, коли Ісус говорив притчами (з непрямим значенням), то потім розтлумачував значення використаних образів. А от щоб він говорив про кров і тіло, як про прану, ДНК, знання чи щось, не пам’ятаю.

Та і взагалі таке неможливо, щоб він у своїх притчах використовував канібальські символи. Не міг він "нести" такий негатив.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

В Біблії все описано коротко, неможливо описати те, що було до сказаного. Записано основне.
Ісус КАЗАВ про те, щоб Апостоли Живились Тілом Хреста, тобто приймали Енергію від Хреста, тому що Хрестос СПРИЙМАВ СЕБЕ НЕ ТІЛОМ, а ВСІМ ВІДРАЗУ, тобто самою суттю всього.

Всі Є ТІЛОМ ХРЕСТА, основою всього є Тіло Хрестове, цією Основою закликав Живитись Хрестос.

Апостоли знали чим Живиться Ісус, що споживання їжі не служило для Нього способом насичення.

ПІСЛЯ ТОГО, КОЛИ ЛЮДСЬКА СВІДОМІСТЬ ПЕРЕЖИВАЄ ПРОСВІТЛЕННЯ, СПРИЙНЯТТЯ ЛЮДИНИ ПОВНІСТЮ ЗМІНЮЄТЬСЯ. ЛЮДИНА ПЕРЕСТАЄ СЕБЕ ВВАЖАТИ ТИМ, КИМ СПРИЙМАЛА ДО ПРОСВІТЛЕННЯ. ЦЕ ДУЖЕ ГРАНДІОЗНИЙ ПРОЦЕС, ТОМУ ЗВУЧАЛИ СЛОВА - Я І ОТЕЦЬ - ОДНО!

Після того, коли Усвідомите Себе Тілом Хреста, зрозумієте Слова Ісуса і багато іншого.

А зараз просто прислуховуйтесь до свого Серця. До Серця, а не до ...

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Сторінки

  • <
  • Сторінка
  • of 3
  • >