Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про зброю, окуповані території та українських можновладців

Категорія:

Світ:

Нещодавно Георгій Учайкін попереджав, що на окупованих територіях населення може швидше отримати від окупантів право на зброю, ніж громадяни України на нібито вільній українській землі. Пророцтво збулося завдяки опору українських можновладців визнати право громадян на збройний захист себе, своєї родини і своєї країни. 

Мешканці окупованої території тепер мають право на зброю, надане їм окупантами! На відміну від решти громадян України.

Навіть право на бойову зброю, не лише на цивільну. Ніяких штучних перешкод цьому. Можуть легалізувати стрілецьку зброю, яку мають, просто принести у дозвільну систему, там її відстріляють і повернуть у законну тепер власність. Тепер кожен на окупованій території матиме легальну можливість захищати зброєю те, що він вважає справедливим. Бойовою зброєю.

Що це означає?

1. Окупаційна влада довіряє мешканцям окупованих територій більше, ніж українська влада громадянам України. Щодо володіння зброєю окупанти і їхні посібники ставляться до місцевих як до більш вільних людей, ніж українська влада до наших громадян, оскільки лише вільні люди мають зброю.

Окупаційна влада визнає кожного місцевого мешканця правочинним захисником землі з правом самостійно чинити збройний опір ворогам. Озброєні місцеві мешканці у разі повернення цієї землі до України не віддадуть таку зброю просто так українській міліції. Це буде потужним чинником запобігання поверненню тієї землі до повноцінної української юрисдикції.

2. Українські можновладці, на відміну від керівників ворогів, не довіряють українським громадянам. Влада України ставиться до нас не як до вільних громадян, а як до підданих, які мають лише утримувати її даниною і підкорятися їй. Влада України більше боїться власних громадян, ніж вторгнення військ Московії. У Верховній Раді вже рік гальмують прийняття закону навіть Про цивільну зброю і боєприпаси.

Про бойову зброю взагалі не йдеться. Українські можновладці не хочуть, щоб у разі вторгнення ворога на більшу глибину місцеві мешканці мали можливість оборонитися зі зброєю, вести партизанські дії. Навіть загони оборони при райвійськкоматах створили лише з переляку після поразки під Іловайськом. Коли побачили, що подальшого великого наступу нема, ті загони оборони навіть не отримали зброї, де-факто залишилися на папері. Таке собі паперово-віртуальне військо.

3. Тепер у українських військ у разі входження в населені пункти, звільнені від окупації, буде два вибори: або проводити тотальне зачищення з можливими втратами серед цивільних, або чекати кожної секунди кулю в спину. Як будуть до наших вояків ставитися після таких зачищень по-бойовому, можете уявити.

4. Україна виглядає в цьому менш вільною і більш поліцейською країною у порівняння з "ДНР". Постійні вимоги створити в Україні масовий військовонавчений озброєний територіальний резерв залишаються лише папером багатьох законопроектів, не узгоджених один з одним а часто суперечливих, де кожен про своє.

Це навіть не смішно, це ганьба українським можновладцям.

Довідка

Громадяни так званої Донецької Народної Республіки отримають можливість зареєструвати наявну в них вогнепальну зброю калібром менше 11,43 мм. Довідка від нарколога і психіатра – не потрібна. Про це повідомив начальник Відділу дозвільної системи та ліцензування МВС ДНР Сергій Зліщев: «Трофейна, знайдена, інша зброя – все, що калібром до 11,43 мм – буде реєструватися. Реєстрація почнеться з 25 травня».

Для реєстрації необхідно подати заяву відповідного зразка до відділу дозвільної системи МВС, дві фотографії та квитанцію про оплату послуг. Також необхідно буде провести відстріл боєприпасів з цієї зброї.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Донбас може тільки сам повернутися. Але для цього решті України потрібно озброїтися. А з владою і так все ясно. Вона - антиукраїнська.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

11.43 калібр це потужно,недалеко і 12.7..Це все робиться для того,щоб Українцям добавити проблем коли нам віддадуть пограбований і зруйнований Донбас..Ще із купую озброєних йолупів із промитими мізками і дірявими венами...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Уся ця війна - це стимул і прискорювач для перетворення України. Ми йдемо до творення козацької держави, тобто держави вільних озброєних людей.

Явсе Світ каже:
11.43 калібр це потужно,недалеко і 12.7..Це все робиться для того,щоб Українцям добавити проблем коли нам віддадуть пограбований і зруйнований Донбас..Ще із купую озброєних йолупів із промитими мізками і дірявими венами...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Той факт, що згарбники дозволили вогнепальну зброю для цивільних на окупованих територіях, свідчить про те, що українців там повністю знищили і окупаційна адміністрація є однієї національності з цивільними, тому повністю довіряє їм.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

А хто сказав, що нам віддадуть Донбас? Кому віддадуть? Чи потрібно? Тут цікавий сам факт, що "нова чесна влада" більше року телиться і не приймає закон, який розробили фахівці Української асоціації власників зброї. До того ж продовжує дискрімінаційнку кампанію проти озброєння населення.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Донбас може тільки сам повернутися. Але для цього решті України потрібно озброїтися. А з владою і так все ясно. Вона - антиукраїнська.

Si vis pacem, para bellum