Зображення користувача Марія Воробець.
Марія Воробець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 13

Дихання

Кожна людина дихає по-своєму, але, на жаль, понад 90 відсотків жителів Землі дихають не правильно. Від процесу дихання повністю залежить життєдіяльність людини. 

Як дихає людина в утробі матері? Чому народження в воду – природніший спосіб прийти в світ?

Якщо ці запитання не виринали у вашій свідомості, слід їх собі задати. Чому маленька новонароджена, та й взагалі в перші місяці життя дитина може довго знаходитись під водою без  всіляких зусиль, без ДИХАННЯ!?

Взагалі дихання  залежить від рівня сприйняття людини.

Вся система тіл людини виглядає точнісінько як система тіл Всесвіту, тобто  як живий, здійснюючий  постійний рух Тор. Скрізь наші тіла проходить так звана пранічна трубка, по якій постійно проходить Ефір – енергія, завдяки якій відбувається життя у Всесвіті. Ефір є різної щільності, від ефіру, з якого створена, підтримує життя матерія до найтоншої енергії, яка структурує всі світи.

Ефір – енергія, завдяки якій існує все живе й не живе, що заповнює і тримає світи. Цей ефір і живить наші тіла, входячи в пранічну трубку, протікаючи крізь всі тіла. Чим щільніша матерія – тим щільніший ефір.

Цим ефіром і дихають новонароджені і ще не народжені люди. Коли людина народжується – ще деякий час її дихання відбувається крізь тім’я, потім змінюючи сприйняття, зрівнюючись зі сприйняттям навколишніх, дихання поступово переходить на легеневе. Легеневе дихання – поверхневий процес живлення повітрям, який не є зовсім природнім для людини. Поверхневе дихання приводить до руйнування тіла, так як повністю залежить від стану навколишнього середовища, Пранічне дихання – внутрішнє Живлення, тобто внутрішнє дихання, якому нічого з навколишнього середовища зашкодити не може.

Коли людина переходить до пранічного дихання – нашого природного дихання, вся структура фізичного тіла починає змінюватись, трансформуючись, вдосконалюючи свою природу до первинного стану, очищуючи все.

Як повернутись, або як навчитись Дихати правильно? Це запитання постійно звучить.

Ми завжди в тій чи іншій мірі дихаємо праною, тільки не помічаємо цього. Все залежить від чистоти каналу, тобто цієї пранічної трубки. Щоб очистити її, слід перш за все змінити своє відношення до всього творіння Бога, тобто дивитись на світ очами дитини, без осуду.

Є різні практики, як очистити пранічний канал. Під час очищення перше, що виходить з фізичного тіла, це мокротиння, яке переповнює клітини забрудненого організму. Тому коли до тіла інтенсивно починає поступати трансформуюча енергія, людина почуває себе ніби в грипозному стані, при високій температурі, часто потіє, при витіканні мокрот – очищенні клітин, людина переживає нежить і кашель ЗАВЖДИ. Які природні рослини можуть допомогти пришвидшити процес?

Як завжди на допомогу в очищенні тіла приходять традиційні природні антисептики – часник, цибуля, хрін, гірчиця, різні перці. З практик  можна порадити втягування повітря крізь тім’я, як витягують повітря з носа в ротову порожнину, що супроводжується неприємними звуком і витягуванням мокротиння з носової порожнини. Такі вправи слід робити після вживання цих гострих рослин, тобто під час виділення мокрот. Повторю – мокротиння, це та рідина, що забруднює клітини фізичного тіла людини, приводячи його до руйнування.

Звичайно рослинна їжа допомагає легше протікати процесу очищення.

Прана, що заходить крізь голову людини, відчувається як густе повітря, яке можна видихати через рот, воно вражає своєю насиченістю, енергетичною наповненістю. По мірі очищення каналу, прана, яка поступає до тіл, стає легшою, проходить природно аж до стану, коли все відбувається не відчутно. Коли канали протікання прани повністю очищенні, енергія протікає без перепон.

Взагалі енергія завжди протікає крізь тіла людей. Енергія є вхідною,  тією що йде зверху, і вихідною – що поступає з землі. Поєднання вхідних і вихідних потоків енергії і є вищим досягненням в заняттях Йоги. Йога – пошук Бога, тобто прихід до нашого первинного стану сприйняття, тобто стану Творця. Якраз наше природне дихання приводить до цього стану.

На жаль, навіть відомі вчителі йоги практикують дихання, в якому розуміють дихання як поверхневе легеневе вдихання і видихання, тому часто заняття йогою не дає відчутних результатів, і навіть має різні наслідки. Дихання в йозі – найважливіше знання, тому до всього слід приступати з ПРАВИЛЬНИМ РОЗУМІННЯМ!

Коли людина переходить до правильного дихання, в поверхневому легеневому диханні нема великої потреби, тому воно відбувається дуже частково, а згодом взагалі стає непотрібним.

Першим, що робить дитина після народження, – видихає повітря. Голосова щілина є дуже вузькою, тому контрольний видих відбувається зі звуком, це перша найчистіша Енергія Бога, якою ділиться новонароджена дитина зі світом, таким чином знайомлячись з ним. Дитина довго ще перебуває в первинному стані дарування – тобто чистого сприйняття, але вплив оточуючих відбувається і зміна сприйняття сприяє зміні дихання.

Хай вам щастить!

17.07.2015

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Відмовлятись від чогось - йти наперекір своєму баченню, сприйняттю. Процес розширення свідомості, тобто шлях в простір Волі - не провокує на будь які відмовляння чи обмеження. Слово - треба - дорога в нікуда. Все відбувається природно, все від внутрішнього вибору.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Дякую за опис та ілюстрацію цього процесу! Як раз зараз такий плин енергій, і їхній рух у вигляді тора, особливо відчувається! Хочу тільки додати, що всередині тору енергія рухається по колу також у двох напрямках - посолонь і проти! Чим швидший рух цих енергій - тим більш жвавою і сильною почувається людина!

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Слава Народному Оглядачу,що концентрує такі статті і таких авторів..та й ще рідною мені мовою..
Від себе спостереження..
1.Я не дихаю..тут включається страх через розум...і починається дихання..
2.Під час "польоту" дихання стає особливим і приходить розуміння,що ти дихаєш в такт із чимось Величним і Вічним..переконання дуже переконливе..
3.Чому німіє верхня частина голови..?????(саме та область,яку євреї прикривають своєю шапочкою)...
4.Кидає у піт як у сауні,плюс "вивертає" нутрощі через блювання (вибачте вразливі)..
5.О-о..Джек-пот...РаДіємо..
6.Безмежний сум за тими,кому це недоступне..
7.Слова закінчуються...
https://www.ar25.org/article/zvilnennya.html
https://www.ar25.org/article/vyhid.html

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Явсе Світ, я радію з вами! Так, трансформація інколи буває не дуже приємною, але все ж важливою! Активація вихорів, тобто чакр - це вирівнювання всіх наших тіл з Ритмом Всесвіту, тобто трьохвимірний розділений світ свідомості людей, які себе вважали єдиними розумними в космосі - підіймає свій стан до стану єдності з усім Творінням. Людина, коли втілюється в той розділений світ, спочатку дизорієнтована в просторі, тому що знаходиться в стані єдності - дихає Тім"ям, сприймає світ свідомістю Хреста, але потім все це перевертається і тому тіло, яке знаходиться в стані сприйняття відділення від Бога, помирає, так як рух трьохвимірного буття не знаходиться в єдиному ритмі з Всесвітом.
Коли людина поєднується з усім що є - смерть просто неможлива, ТІЛО ФІЗИЧНЕ СТАЄ БЕЗСМЕРТНИМ!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Кидання в піт, блювання - все це просте очищення, воно буде супроводжуватись до повного оздоровлення організму. Ви вже включені в цей процес, тепер тільки радіти! Є запитання - запитуйте.
Енергія протікає відчутно, тіла людські не звикли до таких ененргетичних потоків. Активуватиметься не тільки поверхня голови, третє око і всі вихори в тілі людини. Все ви відчуєте.
Потім, коли будуть активні чакри, почнете вдихати Ефір - густе повітря, тобто повністю дихатимете головою, повністю. Це не те, що енергія протікає крізь тіло, це таке дихання. Воно не схоже з людським диханням. Є вогненний ефір, тобто дуже гарячий ефір, таке враження що видихаєш вогонь. Є повністю холодний ефір, тобто майже морозяне густе повітря. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Стосовно заніміння голови, то це означає, що активуються додаткові клітини головного мозку (зазвичай у людей активні 5-10 % клітин мозку, «вчені» кажуть, що решта- 90-95% навіть непотрібні)! А після їх активації значно збільшується потік Божественної енергії, який ви пропускаєте через ваш енергокомплекс! Ви починаєте взаємодіяти зі своїми енергетичними тілами та духовним світом. Ваші вірші це підтверджують. Як раз для духовної взаємодії і потрібні ці неактивні 90-95% клітин головного мозку! Просто у більшості людей вони атрофовані, тому що ними не користуються. Проте духовні практики дозволяють їх активувати. Я такими практиками займаюся уже більше п‘яти років, і в мене часто німіє вже навіть низ хребта… А після насиченої роботи, як от на Чорногорі (я описував тут: https://www.ar25.org/article/pryklad-svitlovoyi-roboty-nevelykoyi-komandy-pracivnykiv-svitla.html), коли доводиться пропускати через себе великі обсяги нових енергій, у мене тім‘ячко ще кілька днів поспіль буває болить, неначе я заходив у низькі двері, та вдарився об надвірок…

Практикуйте, бо читання навіть дуже розумних книжок ніколи не замінить безпосереднього ВЛАСНОГО духовного досвіду! Саме поняття «духовна людина» означає не те, що хтось натягнув на себе дивакувате вбрання, обвішався хрестами, чи алатирами, чи вивчив Байрона напам‘ять мовою оригіналу разом з низкою класиків літератури, чи напам‘ять цитує езотеричних гуру!

ДУХОВНА ЛЮДИНА – ЦЕ ЛЮДИНА, ЯКА МАЄ ВЛАСНИЙ ДУХОВНИЙ ДОСВІД, ТА МОЖЕ ВЗАЄМОДІЯТИ З ДУХОВНИМ СВІТОМ, ПРИЙМАТИ І ПЕРЕДАВАТИ ІНФОРМАЦІЮ, ТОЩО!

І Ви маєте рацію - словами це передати неможливо...

РаДіймо!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую! Порадували. А то я вже був злякався, коли недавно відчув деяке заніміння голови :)

Анатолій Коноваленко каже:
Стосовно заніміння голови, то це означає, що активуються додаткові клітини головного мозку (зазвичай у людей активні 5-10 % клітин мозку, «вчені» кажуть, що решта- 90-95% навіть непотрібні)! А після їх активації значно збільшується потік Божественної енергії, який ви пропускаєте через ваш енергокомплекс!
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую за відповідь пане Анатолій..Я теж колись думав про те,що говорять вчені на рахунок можливостей людського мозку..Але склавши до купи спостереження дійшов висновку,що дійсно людина використовує не всі можливості свого головного органу..Цих кілька відсотків потрібні,щоб виконувати повсякденні завдання..а решта потрібні для збереження кешу..як у ПК..цей кеш наповнений різним інформаційним сміттям..це восновному баласт і він не дає нам піднятися та отримувати пряме знання із Простору..
Якщо космонавт летить на кілька місяців у космос,то він потім заново вчиться ходити,бо м'язи і кісткова маса атрофувалися,там вони не потрібні у такій масі..Отже теорія про рудиментні органи не доказана..мозок,якби був непотрібний (тих 90-95%),він би просто атрофувався і витік в унітаз,як у космонавта ноги..Природа не тримає нічого непотрібного..в апендиксі наприклад зберігається законсервована "оригінальна" мікрофлора кишківника людини...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Це не кеш! Ці 90-95% клітин мозку потрібні для духовного життя! Вони чекають, поки будуть затребувані, під час духовного розвитку!

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Анатолій, дякую завжди! Так, коли людина переходить до сферичного сприйняття часу і простору, тільки тр3-8 відсотків мозку, яких було достатньо для сприйняття трьохвимірного простору, просто недостатньо, взагалі навіщо тоді людині такий мозок)? Тому активація відбувається. Людство переходить від обмеженого сприйняття до усвідомлення усього Творіння відразу, ТОБТО ВІД СФЕРИ ВІРИ, ДО СФЕРИ ПОВНОГО ЗНАННЯ.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Коли людська свідомість переходить до більш ширшого діапазону сприйняття, фізичні тіла змінюють свій енергетичний стан, тому Ісус казав, що тільки дітьми ви ввійдете в Царство Небесне.
В процесі зміни дихання відбувається не тільки активація клітин мозку, вся структура тіла починає працювати в іншому частотному діапазоні, що повністю змінює самопочуття людини - вона стає виносливою, може довго не спати, не їсти, тобто тіло постійно заряджене енергією, випромінюючи цю енергію в навколишній світ.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

До речі, про повторні "випадкові" голосування... Бачу, що мій голос тут зараховано двічі.. Й тут помилки немає, бо після голосування натиснув кнопку у браузері "повернутися назад" (на телефоні їй відповідає кнопка "назад"), а це спричинило до повторного надсилання форми. :)

Мені не шкода цих галів за такі хороші статті, але майте на увазі таку поведінку... :) коли переглядаєте будь-які сайти, де ви щось купуєте.. :) щоб не купити це двічі.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, Вадиме! Дуже дякую! Може гали потрібні, напевне для того, щоб інформація потрапляла до більшої кількості читачів. Мені пояснили учасники гри для чого існують ці гали.
Всі статті від Марії - перш за все активація, енергоінформація, пряма передача. Слова в них займають дуже малий відсоток.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Від мяса і риби відмовився, але від живої їжі і дихання відмовлятися не збираюся

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Відмовлятись від чогось - йти наперекір своєму баченню, сприйняттю. Процес розширення свідомості, тобто шлях в простір Волі - не провокує на будь які відмовляння чи обмеження. Слово - треба - дорога в нікуда. Все відбувається природно, все від внутрішнього вибору.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Не правда, зараз переважна більшість людей їсть мясо і не тому що це природно, а тому що працює принцип натовпу

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Природньо відбувається неприйняття того чи іншого способу життя, відмова від певної їжі тоді, коли людина робить ВИБІР! ВИБІР розвиватись, усвідомлювати істинні закони буття. Коли людина починає усвідомлювати, як працюють закони Всесвіту, вона просто не може проковтнути щось, що має очі, схоже сприйняття.
А жива їжа не перешкоджає протіканню енергії, отже смакуйте на здоров"я. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Маріє, скажи, живлення ПРАНОЮ - це вже твій особистий досвід? Ти вже не їси, не п"єш, не дихаєш повітрям?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую за запитання, Анатолій! Вони так потрібні, насправді, для подання інформації.
Звичайно все описано з власного досвіду. Але все відбувалось поступово, спочатку енергетичні потоки переповнювали тіла, були різні стани очищення ( завжди потрібно ділитись цією Енергією, хоча багато "майстрів" просто продають її за великі гроші, це модно зараз в Москві, та і взагалі по цілому світі, коли людина пізнала певний рівень володіння енергією, має якісь знання що до комунікації з Духовним світом і вже продає дану інформацію, що дуже невірно, така інформація повинна протікати ПРИРОДНО, вона для всіх, хто може її сприйняти).
Енергія протікала і вогненна, і холодна. Коли процеси трансформації відбувались, нічого про таке ще не знала. Ніде не було описано про такі глобальні зміни.
Почала помічати, що перейшла на інший спосіб дихання десь на початку 2010 року, ось тоді усвідомила, який стан був у цивілізації Драконів (вони були поруч в Гіперборії), коли з мого рота буквально видихалось полум"я. Я описала, що Прана втікає різної енергетичної наповненості, залежно від стану, в якому перебуваєш.
Коли влітку 2010го доводилось щодня їздити в переповнених автобусах до хворої матері в лікарню, помітила що прана, яку я вдихала, освіжала мене, тому НІКОЛИ НЕ БУВАЄ ЖАРКО В НАЙСИЛЬНІШУ СПЕКУ, Ісусові в пустелі було добре, він всюди почував себе в Собі.
Що до їжі, коли вже дихала так, їла ще навіть молочну їжу. Їла і солодке, полюбляла печиво, випічку, яку печу своїм донькам, ну і всім добрим людям :).
Потім все поступово, повністю захотілось їсти тільки сиру їжу. Далі захотілось тільки фрукти. Фрукти їла недовго, в якись момент просто набридло їсти взагалі. Коли не їла - потенціал організму був дуже високий, показники можливостей, шкіра, волосся - все в найкращому стані.
Потім мені захотілось їсти, при чому надзвичано гостру їжу). І тут почала експериментувати над тілом, щоб зрозуміти що найбільше руйнує, а що зцілює тіло.
Звичано сира їжа не заважає протіканню енергії, вся сира рослинна їжа не руйнує тіло.
Але роки не куштувавши хліба, я почала смакувати його і вже їла декілька разів. Тіло отримувало насолоду від житнього, від смаку, але відчуття, що продукт не має потрібного живого потенціалу - також є.
В бажанні поїсти найбільшу роль відіграє ваш емоційний стан, тобто емоційне тіло, яке визначає ваші смаки, бажання. Заряджає тіло - енергія, а смак - дає відчуття збалансованості, комфорту. Коли бракує любові - тягне на солодке, стан суму - на гостре, якісь прояви злості - на кисле. Тому важливо прагнути збалансованості ваших тіл.
Але... їжа не є тим, що може завадити Духовному розвитку людини. Основне - відношення до життя.
Коли перейшла в інший стан, тобто прожила ПРОСВІТЛЕННЯ, також ще їла, їла і після, хоча повністю на прані.
ВСЕ ВІД ВНУТРІШНЬОГО ВИБОРУ. Дякую, обіймаю любов"ю.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Якщо буде час і натхнення прошу окремо розповісти про цивілізацію драконів.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Перепрошую, тільки що побачила ваш коментар, Арій. Тому тепер відповідаю. Була така цікава полоса часу у нас на планеті, коли люди жили поруч з цивілізацією драконів. Мені колись один хороший езотерик, ченнелер розповідав, які вони добрі були, як допомагали людям в часи цивілізації Гіперборії. Пам"ятаю як сміялась, коли описував таку деталь: один дракон, його друг, який часто був поруч з ним в тому житті, не любив спати в одному приміщенні з людьми, тому що не терпів звук.... людського храпу).
Це смішний випадок.
А якщо це для вас важливо, скажу. Вони тут виконували важливу місію, допомагаючи людству утримувати баланс, так як цей баланс був втрачений і на планеті водночас переживались декілька просторово-часових вимірів, тому майже всі народні казки - це не вигадані історії. Але ви знаєте, що драконів в основному змальовували злими. Було й таке.
Я зараз даю вам енергоінформацію, тому що ви запитали. Відповідь на ваше запитання протікає крізь мене, хоча втілювалась перед зародженням цієї цивілізації, на першому етапі зародження, тобто сама драконів не пам"ятаю. Щоб описати всі деталі, доводиться торкатись різних моментів, з нашої сторони - з майбутнього - очищаючи минуле. Тому кожен спогад - протікання інформації викликає в мене бажання змінити минуле, тому вдаватись в деталі непросто. Дракони - високий стан свідомості, змушені були так би мовити вести себе негативно тоді, коли це їх робити примушували люди, вірніше ті, хто служив не людській природі. Радіймо!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Дракони є популярними в комп'ютерній ігровій віртуальності, а вона, мабуть, є проекцією колективного підсвідомого.

Чи можуть ті, хто колись був драконом втілюватись в наш час в людських тілах? На скільки образ дракона на емблемі Третього Гетьманату відповідає образу драконів, що є в езотериків.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Я не знаю що є в езотериків, тому що езотерики є різні), описала знання одного, про яке нікому не відомо, але пора говорити про все своїми словами. Що до емблеми - образ дуже вірний, приблизно такого ж зросту, була вражена і здивована. Були ще інші дракони - то вже інша історія, а добрі - саме такі. Що до втілення - є ген дракона, є ген паската - цивілізації, яким присвячений сфінкс. А втілення - тобто повна реінкарнація драконів - це трохи не вірне розуміння. Але запитання хороше, треба зупинитись на відповіді детальніше. Дякую.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Які ознаки того, що в людини є ген дракона?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Марія Воробець каже:
драконів в основному змальовували злими

відновлюючими баланс )))

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Є такі слова у Ісуса: ... я приніс вогонь..
От той вогонь і збалансовує все, що переважує. Він випалює з середини всі прояви людського его), що і робили Дракони в свій час.)

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Отже констатую, Маріє. Ти поки єдина серед нас ЖИВИШСЯ ПРАНОЮ. Ти можеш і подихати повітрям, і попити водички, і щось з"їсти, але в цьому для тебе нема енергетичної потреби. Ти це робиш лише для того, щоб не забути, як це робилося все попереднє життя, щоб відновити смакові відчуття. Дуже важливим є те, що і в спеку тобі комфортно. А як тобі взимку, коли лютує мороз?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дорогий Анатолій! Дякую за запитання!
Не єдина, всі дихають праною, тільки не усвідомлюють це, тому потребують ще іншого дихання. Це нормально. Нормально тому, що сприйняття людини відбувається з середини тіла, тобто людина сприймає себе тілом.
Коли людина сприйме себе не тільки тілом, а всією енергосистемою, зосередження сприйняття змінить позицію і тоді володіння тим тілом буде відбуватись з іншої точки сприйняття.
Фізичне тіло - частина всієї системи людини, кожної людини!
Коли відбувалось очищення тіла. були різні стани, часто мерзла, інколи горіло тіло і було дуже жарко навіть в зимку. Але це контролюється, головне - Енергетичний стан, наповнення тіла. Буду писати про це статтю. Спасибі!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Люба Маріє, радіймо! Ти живишся ПРАНОЮ і не потребуєш додаткового підживлення повітрям, водою та їжою. Доки хтось інший, наприклад, Зоріна Небокрай або Наталка Артанія не заявить, що живе так, як ти, я буду вважати, що ти справді єдина ТАКА серед нас, радійців, на НО. Відомо, що людина може не дихати 5 хвилин, а потім гине. Хто ще крім тебе може сказати тут, що може не дихати повітрям 10 або 30 хвилин?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дорогий Анатолій, ви також так дихаєте, дихаєте перш за все енергією, інакше б ви не писали такі чудові статті. Тільки Думаєте, що живитесь поверхневим повітрям.
Що до повного переключення - відбудеться тоді, коли людина усвідомить себе всім відразу. Дякую!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Людину яка не їсть, а живиться праною, я ще можу собі уявити, але людина, яка не дихає легенями, буде "ходячим трупом" :), уявляєте собі як на неї будуть дивитися інші "менш вмілі люди" :)))))

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Дуже навіть уявляю.
пошук по сайту за словом "Паісій"

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Людину може зробити меншовартісною тільки вона сама. Всі люди - з одинаковими можливостями, вся справа в спийнятті. А саме - судження. Любий осуд - це стан, я якому людина знаходиться в низьковібраційному стані сприйняття. Любов, просто внутрішнє прийняття, відкрите відношення до всього, що вас оточує - підіймає ваш стан в високий стан, радійсний. Коли мозок працює в такому стані, його режим роботи переходить в від альфа до дельта ритму, найкраще тета-дельта ритму ПОСТІЙНО. Це інший стан свідомості.
Перехід сприйняття - обов"язковий. Поки не очиститься сприйняття, тобто не перейде в відкритість і чисте дитяче відношення до всього - нічого не вийде, вібрації тіла будуть понижуватись, відбуватимуться перепади стану.
Дихання змінюється, тому що відбувається ПЕРЕХІД в вищі обертони реальності, у інші виміри, хоч тіло ніби на Землі, реальність ЗМІНЮЄТЬСЯ!

Про дихання - не таке вже це рідкісне явище, є така українка, яка в Москві проводить семінари, правда за великі гроші про праноїдству і пранодиханню.
Ось посилання, з другої години другої хвилини 2.02 - послухайте.

https://www.youtube.com/watch?v=wjsPlNqQRlI
Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Люба Маріє, радіймо! Дякую тобі за добре слово щодо моїх якостей. Може воно й справді так і є. Я теж прийшов до висновку, що РАДІСНО-ПІДНЕСЕНИЙ СТАН - це те, чого найперше мають прагнути люди.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую, дорогий Анатолій!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Що мається на увазі під висловом поверхневе повітря?

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Короткі роздуми на тему дихання.
Для чого людина дихає повітрям? Якщо тіло брудніше і бідніше повітря, то бере звідти поживу і викидає бруд. Якщо навпаки тіло чисте і всього вдосталь, то вдихання повітря зайве.
Використовую таку вправу.
Вдих животом тривалостю 2 секунди. Животом, щоб активізувати бактерій, котрі засвоюють азот.
Затримка дихання на 8 секунд. В цей час в легенях розріджене середовище, бо більше повітря у животі. Тому все зайве з лімфи і крові виштовхується в легені.
Далі повільний видих за 4 секунди.
Така собі вправа очищення організму через дихання. Ритми вдихів-видихів треба підбирати індивідуально.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Повітря, яке ви вдихаєте через ніс.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

От цікаво, що відбувалося з "відьмою", коли наші конотопські предки намагались її втопити? Потік "поверхневого повітря" перекривався, але ж вона могла випустити бульки і дихати собі праною через тім'ячко, затаївшись на дні ставка до того часу, поки народ не розійдеться. Чи не могла? Яка невідома сила виштовхувала її на поверхню?

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Справжня відьма, та що знала закони природи - могла. Але справжня знала, що відбувається в просторі навколо неї і тому не давала себе впіймати). А ті відьми (то не відьми, тому що відьми відали), які товаришували з нижчим астральним світом, не могли себе захистити, тому так відбувалось. Їх Душі вибрали пройти випробування. Але всі зараз вийшли з тих світів), Земля в іншому стані свідомості, тому вам нічого боятись, Доктор Смалець. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Хм... хіба я казав, що чогось боюсь? Та менша з тим, дякую, що заспокоїли :-)).

Марія Воробець каже:
Але всі зараз вийшли з тих світів), Земля в іншому стані свідомості, тому вам нічого боятись, Доктор Смалець. Щасти!
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

"А Ти думаєш - ти дихаєш повітрям"...
Фільм "Матриця"-ч.1...епізод коли Нео тренується бойовому мистецтву із Морфієм...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, пора тобі розказати докладніше про власний досвід живлення ПРАНОЮ. ХАЙ ЖЕ БУДЕ!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Доброго здоров'я пане Анатолій..Розкажу Вам іншу історію..17 липня до мене зайшов мій знайомий і приніс мені могорич у вигляді кількох абрикосів..Вже пройшло 2 місяці,як він перестав їсти м'ясо..За цей час Ігор кинув палити,знайшов роботу,познайомився із дівчиною і перестав пити таблетки від всяких хвороб..Ось чим я переймаюся в реалі куди можуть дістати мої руки..

Анатолій Висота каже:
Друже Василю, пора тобі розказати докладніше про власний досвід живлення ПРАНОЮ. ХАЙ ЖЕ БУДЕ!

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Не розкажуть вони нам, пане Анатолію, як ту прану їсти...Мабуть самим не вистачає :-))

Анатолій Висота каже:
Друже Василю, пора тобі розказати докладніше про власний досвід живлення ПРАНОЮ. ХАЙ ЖЕ БУДЕ!
Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Розкажуть :-) ОЧІ НОВОНАРОДЖЕНОЇ ДИТИНИ! Прошепоче... вітер, розхитуючи листя, світло, що дарує Сонце, любов, якою огортає Земля. Тільки слухати треба мати бажання, чути любов, яка звучить в кожному співі пташок, дзюрчанні джерела, шепоті трав. Любіть все це і побачите, як світло потече, огорне все ваше єство, понесе вас в світ любові, яка відкриватиме вам радість щомиті. Щасти!

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Василю, допомогти реально одній людині (Ігорю) змінити її світогляд і спосіб життя - це велика твоя перемога. Вітаю! А щодо живлення ПРАНОЮ, то я в це, Докторе, вірю. Так багато від нас, людей, приховується. Покликання Марії якраз в тому, щоб розкрити наші очі. Хай буде!

Зображення користувача Доктор Смалець.
0
Ще не підтримано

Ніхто нам з вами повіки спеціально піднімати не буде, пане Анатолію! Пані Марія наводить тут цілком конкретну практичну методику самостійного очищення пранічного каналу:
"З практик можна порадити втягування повітря крізь тім’я, як витягують повітря з носа в ротову порожнину, що супроводжується неприємними звуком і витягуванням мокротиння з носової порожнини".
Що ж тут незрозумілого???

Анатолій Висота каже:
А щодо живлення ПРАНОЮ, то я в це, Докторе, вірю. Так багато від нас, людей, приховується. Покликання Марії якраз в тому, щоб розкрити наші очі. Хай буде!
Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Так, цей метод дає результати, пришвидшує процес. Взагалі, я вже описувала в одній із статей, як наш язик допомагає пробити канал. Наш язик являється антеною Сердечної енергії, тому коли кінчиком язика прикладати до піднебіння, є така найвища точка на піднебінні в роті, стимулється шишковидна залоза, і від неї канали.
Та найважливіше в цьому процесі - сприйняття і відношення до будь яких подій. А розуміння, на якій стадії розвитку знаходишся - відкриває перша реакції на події чи на інформацію. Якщо першою реакцією виступає ОСУД - треба ще працювати над собою, якщо СПІВЧУТТЯ, РОЗУМІННЯ, БАЖАННЯ віддати Любов - відповідно з цією реакцією відбувається відкриття каналів, тому що розширюється бажання віддати Любов - енергію Творення. Все залежить від нас самих.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Дякую пане Анатолій..Я не маю досвіту жити на Прані..Мій розум відмовляється у таке вірити..У природі,яка є великим вчителем для мене,я такого не спостерігав..Але інтуїція підказує,що життя на Прані можливе після дуже серйозних змін у житті...ці зміни десь на межі життя і смерті..(м.д.)..
А перемогою для мене стане той день,коли людство зрозуміє слова "НЕ ВБИЙ" у повній мірі,а не так як це розуміється тепер..тоді наша малеча дійсно успадкує краще майбутнє...тут і я скажу Хай буде...

Вірю в те, що розумію.

Сторінки

  • Сторінка
  • of 2
  • >