Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Надайте сцену Духу: все добре, а завтра буде ще краще!

"Сьогодні я поступаюся  сценою для Духа. Сьогодні я буду дивитися на світ очима Духа. Сьогодні я буду жити і діяти тільки за підказками Духа. Сьогодні кожна моя дія, кожен крок, кожне слово, кожен погляд - все буде дією, кроком, словом і поглядом Духа".

Прямо зараз усуньте проблеми з вашого життя і частіше повторюйте собі: «Все йде за планом». Ви можете в будь-який момент позбутися проблем одним з двох шляхів: або дозволити їх; або прийняти ситуацію, що здається вам проблемною, і тим самим усунути проблему. Якщо проблема потребує рішення - вона буквально волає вам про це! Не вирішивши цю проблему, ви просто не можете жити далі.

Вам здається, що ваш світ валиться, земля тікає з-під ніг, ви не можете існувати навіть в режимі виживання, бо порушується сама система вашого життєзабезпечення.
У таких випадках Дух починає дуже активно підштовхувати вас до дій. Вас підводять до тих дверей, які потрібно відкрити. Образно кажучи, цілий сонм ангелів кричить вам прямо у вухо: «Поверни сюда !!!» Все, що вам потрібно - почути цей крик і слідувати пораді!



Шкода, що дуже часто  доводиться спостерігати, як ви, не чуючи цих закликів, повертаєте в інший бік, чим погіршуєте ваші проблеми. Вам потрібно просто заспокоїтися. Перестати тривожитися, перестати крутити в голові думки про те, як вам погано і важко через ваші проблеми. Все, що вам потрібно - це встановити тишу у ваших думках, а потім сказати собі:
«Я знаю - у моєї проблеми вже є рішення». Якщо ви не будете створювати зайвий «шум» у своїй голові - ви дуже скоро зрозумієте, в чому полягає це рішення.

І ще одна часта ваша помилка полягає в тому, що ви не дієте, коли від вас явно вимагається дія. Шановні, якщо ви залишилися без засобів до існування або якщо вашому життю чи здоров'ю загрожує небезпека - це явний заклик до дії. Не потрібно чекати, не потрібно сподіватися, що все владнається саме собою. Пам'ятайте: ви самі господарі свого життя. Ви самі повинні бути рульовим і капітаном. Ваші ангельські наставники допоможуть вам - але діяти ви повинні самі! Зрозумійте: тільки ви знаєте, як краще діяти в земних умовах. Ангели не живуть на Землі - вони можуть не знати того, що знаєте ви. Вони можуть підказати і допомогти, дати пораду - але остаточне рішення все одно залишається за вами.

Ви могутні! У вас є ваше Божественне «Я». Довіряйте йому.
Часто ваша бездіяльність пояснюється лише вашим невір'ям у себе. Ви так боїтеся зробити щось неправильно, що віддаєте перевагу не діяти. Не бійтеся! Навіть якщо ви зробите помилковий крок, ви в будь-який момент зможете зупинитися, повернутися на вихідні позиції і почати спочатку. Ви відразу ж зрозумієте, чи є ваш крок правильним чи помилковим.

Коли ви робите правильний крок - всі двері перед вами відкриваються самі собою і все складається як за помахом чарівної палички, вдало, легко і швидко. Якщо ж ви робите помилковий крок - то відразу ж зустрічаєтеся з перешкодою. Не витрачайте сили на його подолання! Відступіть і шукайте інші двері. Вони - поруч, і ви їх побачите, якщо не станете битися в закриті двері, які здатні засліпити вас і позбавити сил, таких необхідних вам у дорозі.
Дозвольте Духу відвести вас від неспокою і непотрібної суєти.



Але буває й інакше: у вашому житті все більш-менш спокійно, але вам бачаться проблеми, так як ви б хотіли щось поліпшити. Шановні, необхідність поліпшень - це не проблема, це природний шлях вашого розвитку. Для цих поліпшень вам не потрібно руйнувати те, що у вас є зараз. Якщо, образно кажучи, земля не горить у вас під ногами, якщо ви не відчуваєте, що зміни є необхідними, невідкладними і життєво важливими - не поспішайте здійснювати ці зміни.

Скажіть собі:
"У мене все добре. Я в процесі еволюції. Те, що в мене є зараз - це краще з можливого на даний момент. А завтра буде ще краще ».  Так ви приймете ситуацію, і вона почне природним чином розвиватися на краще. Тому що погіршується у вас лише те, що ви не приймаєте, з чим ви боретеся. Все, що ви приймаєте, має тенденцію поліпшуватися.

Інколи вам хочеться змін лише тому, що ваше життя здається вам недостатньо бурхливим ​​і насиченим. Ви запитуєте себе: що сталося? Чому в мене все занадто спокійно? Де події? Ви говорите: я хочу бути у вирі бурхливих подій, а інакше я не відчуваю себе достатньо живим!  А насправді у вас все в порядку. Знайте: все так і має бути. Ваше життя стало занадто спокійним, настільки, що здається вам нудним?

Насправді це Дух відвів вас від зайвої суєти. Бурхливих подій хоче не ваш Дух, а ваше его. О, его звикло перебувати в центрі драми! Там воно відчуває себе важливим і значущим! Вашому его все одно, що ваш Дух в драмах виснажується, що ви втрачаєте в них сили, необхідних вам для еволюційного руху вперед. Зараз, коли на сцену вийшов Дух, а его відійшло на другий план - у вашому житті відбуваються якісні зміни і ці зміни на краще, що б не говорило вам ваше его.
Дорогі, вам не потрібні більше ці зовнішні драми!


Ви можете почати жити як ніколи раніше насиченим і творчим життям без цих, віднімаючих сили, зовнішніх подій. Просто надайте сцену Духу, відведіть его повністю зі сцени. І дозвольте вашому творчому Духу діяти через себе. І дуже скоро ви побачите, що у вашому житті не залишиться місця для нудьги - навіть при відсутності зовнішніх подій!

            Вправа : Надайте сцену Духу
Ця вправа допоможе вам увійти в стан, коли ви як би відходите убік і надаєте діяти Духу. Це не означає, що ви повинні стати пасивною маріонеткою. Це означає, що ви як людина станете рівноправним партнером, співтворцем вашого Божественного Духа. Дух не може діяти в матеріальному світі без вас. Він може давати вам силу, могутність, він може підказувати і радити - але діяти все одно будете ви. Дух не може за вас вирішити, як саме вам діяти - на це потрібна ваша вільна воля. Хоч у ваших же інтересах слідувати підказкам Духа. Тому що Дух завжди порадить найкращого для вас рішення в будь-якій ситуації. Дух завжди на вашому боці, пам'ятайте!

Спочатку уважно прочитайте текст цієї вправи - потім ненадовго відійдіть від тексту, щоб виконати її.

Сядьте зручно, закрийте очі. Зробіть кілька глибоких вдихів і тривалих повільних видихів. Попросіть ваше Божественне «Я» огорнути вас захисним коконом білої сяючої енергії. Уявіть собі, що ви стоїте на величезній сцені. Це сцена вашого життя. Ви граєте головну роль. Ви бачите перед собою гігантський зал для глядачів, вщерть заповнений публікою. Ви стоїте в центрі сцени в сліпучому світлі прожекторів, і відчуваєте, що на вас спрямовані сотні тисяч, а може, навіть мільйони очей. Зал такий величезний, що останні ряди губляться десь на рівні горизонту в туманному серпанку. Ви не можете бачити всіх глядачів, але відчуваєте, що всі вони дивляться на вас з схваленням, любов'ю і очікуванням. Їх очі висловлюють підтримку і немов підбадьорюють вас, підштовхуючи до дії.

Подумки скажіть:
«Дорогий Дух, ти точно знаєш, що мені потрібно зараз робити. Я надаю сцену тобі. Будь ласка, візьми на себе головну роль. Керуй моїми діями. Дозволь мені під твоїм керівництвом відчувати себе впевнено і спокійно. Допоможи мені зіграти цю роль найкращим чином, з усім блиском, на який я здатен ».

Тепер уявіть, що за вашою спиною з'явився великий сяючий ангел. Він кладе долоні на ваші плечі, від чого ви відразу починаєте відчувати себе в теплі, комфорті, захищеності. Ви впевнені, ви нічого не боїтеся. Ви сповнені рішучості яскраво зіграти головну роль на сцені свого життя.

Зосередьтеся на ділянці потилиці і уявіть, що центр вашого сприйняття навколишнього світу розташований там. Подумки пересуньте цей центр сприйняття назад і вгору, за межі свого фізичного тіла. Уявіть, що тепер цим центром сприйняття стали очі ангела, що стоїть за вашою спиною. Тепер ви сприймаєте і світ, і самого себе у фізичному тілі очима ангела. Ви неначе відступили в бік від себе. Ви відчуваєте, як ваше тіло миттєво знайшло максимум свободи. Ви більше нічого не боїтеся, і ви можете все!

Тепер уявіть ту ситуацію у вашому житті, в якій вам хочеться змін. Уявіть, що на уявній сцені ви розігруєте цю ситуацію найкращим для себе чином. Не втрачайте відчуття, що на вас дивиться і вами керує величезний добрий ангел. Потім уявіть, як публіка вам аплодує і кричить «браво». З усіх боків вам летять квіти. Ви розкланюєтесь, насолоджуючись тріумфом. Поруч з вами насолоджується тріумфом ваш ангел, який насправді є вашим Божественним «Я». 

Подякуйте йому за допомогу. Постарайтеся запам'ятати і зберегти відчуття керівництва і захисту, яке у вас з'явилося під час цієї вправи.

Після виконання цієї вправи у вас може сама собою вирішитися не одна проблемна ситуація. Повторюйте цю вправу так часто, як захочете. Ви можете програвати в ній різні ситуації вашого життя, а можете просто уявляти, як ви співаєте, чи танцюєте, або читаєте монологи на сцені, або просто займаєтеся своєю улюбленою справою, а може, навіть звичайними повсякденними справами під керівництвом вашого Божественного «Я». Це дасть вам ні з чим не порівнянне відчуття свободи, впевненості та реалізації свого творчого початку, яке ви зможете успішно використовувати у своєму житті.



Шановні, чим би ви не займалися - частіше надавайте сцену Духу. Ви можете навіть вибрати цілий день, коли ви дозволите діяти Духу. Для цього, прокинувшись вранці, скажіть собі:  «Сьогодні я поступаюся  сценою для Духа. Сьогодні я буду дивитися на світ очима Духа. Сьогодні я буду жити і діяти тільки за підказками Духа. Сьогодні кожна моя дія, кожен крок, кожне слово, кожен погляд - все буде дією, кроком, словом і поглядом Духа. Сьогодні я проживу цілий день як Дух, мандруючий по Землі і діючий в людському вигляді!».

З цього моменту кожен ваш крок по Землі стане найбільшою у світі пригодою. Навіть самі звичайні події наповняться радістю, грою, енергією. Ви відчуєте справжнє щастя буття в Дусі. І, крім того, ви значно легше впораєтеся з вашими щоденними обов'язками і, граючись вирішите навіть складні проблеми. 

Ви це можете, дорогі! Сміливіше, вперед. Дух тримає вас за руку, Дух підбадьорює вас і з любов'ю підштовхує до вашого повному розкриття в прекрасній грі під назвою Життя. Пам'ятаєте, в цій грі ви не можете програти! Вірте, вірте, вірте в себе!

З любов'ю, Крайон.

Наші інтереси: 

Надання сцени Духу- значить розкриття творчих можливостей у кожного. Уява, що поряд є всемогутній Дух, забирає страх і надає впевненість. Таким чином будуть подаватися сміливі думки, нові мистецькі витвори без прив'язки до досвіду минулого. Витіснення важкого і вливання легкого в душу людини.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Стаття своєчасна, інформація від Крайона доволі точна. Застосовуймо і радіймо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

порадники бувають різні

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хто такий Крайон? Навіщо ховатися за псевдо?

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Крайон- це групова енергія розуму, представляється як Магнетична Служба. Веде контакт на Землі з деякими людьми більше 20 років. Я прослухала багато записів раніше, ніж рекомендувати. Хочете сприймайте, а хочете ні, а інформація повинна бути, як допомага іншим. Мені допомагає, тому і пропоную.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Ви практикуєте Живе Слово?

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Володимир Самотий

Цитата:
Ви практикуєте Живе Слово?

Останнім часом деколи. А ось з Нового року 2013 до серпня 2014 ( майже 2 роки) я, ранком і ввечері, щиро і завзято, по 3 години щоденно, читала.
І можу по деталях розказати багато подій.
Я зрозуміла, що пройшла шлях читання, бо уві сні у моїй голові проносились цілі лекції, як начитки. Голова стала як кришталь, вона дзвеніла. Надалі підспівувала інші куплети, по бажанню душі, більш розслаблено.
ЖС я вважаю пробивачем дороги, а надалі вже нема потреби в штурмі (мій досвід). Надалі литиметься саме і буде дзвін, коли ви творите щось з задоволенням чи думаєте про хороше з задоволенням. Дійти стану.
Я ходжу до води і читаю вірші, співаю, розмовляю, думаю, пишу, видумую.
Коли щось не так- я біжу до води, розслаблююсь і повертаюсь оздоровлена.
Чи не тому рибалки люблять рибалити?

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Перший контактер Лі Керрол, США. Потім є в Італії , також має контакт з Крайоном, Анджело Піччі. А пройшлася по всіх потрохи, щоби знати, що робиться на Землі.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Дякую тобі за акцентування уваги на цьому!
Все життя любив наукову фантастику. Читав все що знаходив. У той час такі книги у нас рахувались десятками, зараз ... навіть важко уявити їх кількість. Давним давно, випадково зустрів першу книгу Лі і тоді зрозумів, що в житті нічого випадкового не буває. З нетерпінням чекав кожної наступної книги. Вони були на паперових носіях. Про комп'ютер і інтернет ще мало що знав. Читав і перечитував ... Зробив для себе висновок, що більшість фантастів, яких читав раніше, є контактерами і що в житті не все так, як здається. Тоді ще аудіо книг не було або я про них просто не знав. Завдяки саме цим книгам склав свої пазли про своє поняття Бога.

Хай Буде!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Таким був прогноз Крайона на 2015 р. Можемо провести звірку.
http://verhosvet.org/2014/11/prognoz-krajona-na-2015-god/
"Здрастуйте, дорогі! У 2015 році ви входите в абсолютно новий енергетичний потік. Це буде незвичайний для вас рік. Багато з вас відчули, що 2014 рік був незвичайним. У ньому почалося щось зовсім нове - чого не було раніше.
Так ось, 2015 буде ще більш незвичайним. О, я знаю, багато хто з вас відчувають себе так, ніби величезна хвиля то піднімає їх на самий верх, то опускає на дно ... Наче ви займаєтеся серфінгом на цунамі! І це не перебільшення. Ви розумієте, про що я говорю, чи не так?
Я бачу вас усіх, тих, хто читає ці рядки, і тих, хто слухає це послання, я знаю все, що відбувається з вами. У вашому житті багато драматичного, але багато і захоплюючого. Ще ніколи зміни в світі не йшли настільки стрімко! І я запевняю вас, дорогі, в кінцевому підсумку ці зміни приведуть вас до нового світу, до нової Землі. Нова Земля народжується зараз - народжується прямо у вас на очах. І не завжди ці процеси йдуть гладко. Але вони йдуть в правильному напрямку."

Хай Буде!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"Тепер ви розумієте, чому я кажу, що ніяких прогнозів більше не існує - що всі прогнози на майбутнє відтепер створюєте ви самі? Тому що ви - господарі Землі, ви - творці, і відтепер все буде так, як ви вирішите, як захочете самі. Але один невеликий прогноз я дам: 2016 рік стане роком розквіту свідомості безлічі людей-творців, роком усвідомлення людьми своєї сили, роком творення, роком перемоги світла над темрявою. Нехай буде так! З любов'ю, Крайон"
http://myheavengate.com/2016-god-bolshih-peremen-prognoz-krayona/

Хай Буде!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Колись пробував це читати, але зрозумів, що це не для мене. В просторі багато сутностей які можуть передавати інформацію, проте не вміючи їх ідентифікувати можна втрапити в халепу.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

І я, шановна Зоріно, дякую тобі за цю публікацію. За Крайона. По моїй статті ЗАГЛЯНЕМО У МАЙБУТНЄ ти знаєш, що я запланував дві конкретні зміни з НО і ВУД у 2016 р. Ти ці плани підсилила. Тепер побачимо, як вони втілюватимуться.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Я пам'ятаю, Анатолію, що ти був першим на НО, хто підняв питання гри, де всі переможці і нема переможених. Ти молодець, бо відсунув убік гру змагання і висунув розуміння спільності.
Я відчула твою правду і мені було приємно, що ти освітлив це. Тому твій внесок зарахований і "вверху" підтримали. Ось так допопмагаємо один одному.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Ми маємо те, куди спрямований наш погляд. Якщо хочете світлого ангела охоронця- він буде, якщо хочете брудного, то він також буде. Ось такий нам надали вибіір, хто і чого бажає.
Володимир Самотий

Цитата:
Колись пробував це читати, але зрозумів, що це не для мене. В просторі багато сутностей які можуть передавати інформацію, проте не вміючи їх ідентифікувати можна втрапити в халепу.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Ангелів немає! Ангел - це енергетична сутність яку людина сама собі створює...

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Приємно, Сергію, що є однодумці Крайона. Бо якщо нам шлють цю психологічну підтримку- значить знають, що ми її потребумо і надають нам напрям свідомості дивитись на бруд гарними очами, тобто перетворювати брудне в чисте. Очищення всього.
Сергій Остапенко:
" І я запевняю вас, дорогі, в кінцевому підсумку ці зміни приведуть вас до нового світу, до нової Землі. Нова Земля народжується зараз - народжується прямо у вас на очах. І не завжди ці процеси йдуть гладко. Але вони йдуть в правильному напрямку."

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Стаття своєчасна, інформація від Крайона доволі точна. Застосовуймо і радіймо!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую за редагування назви і заміну малюнка. Гарно доповнено, так краще!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Важко з цим погодитись, бо Творець нам дав право вільного вибору, а тут дещо інше:
«Дорогий Дух, ти точно знаєш, що мені потрібно зараз робити. Я надаю сцену тобі. Будь ласка, візьми на себе головну роль. Керуй моїми діями. Дозволь мені під твоїм керівництвом відчувати себе впевнено і спокійно. Допоможи мені зіграти цю роль найкращим чином, з усім блиском, на який я здатен ».

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Це і є право вибору! Адже він так взагалі встановлює зв'язок зі своїм Духом, Творцем, а не приймає рішення своїми запаленими мізками. Якраз вирішувати тільки мізками і є іноді тупик.

Хай Буде!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Встановлення зв'язку і є мабуть інтуїція - бездротовий, або телепатичний зв'язок з Творцем :)

Хай Буде!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Тут багато цікавого. Наприклад, коли зв'язок встановлюють через провайдера (наприклад попа), то такий провайдер може виявитися хакером від негативної частини цілісного. І результат буде відповідний Тому і говорять: далі від церкви - ближче до Бога.

Хай Буде!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дорогий дух - це наша внутрішня духовна сутність, наше духовне Я. Усвідомлення свого духовного Я робить людську істоту повноцінною Людиною.

Надати сцену духу - це означає стати Людиною, гравцем (Homo ludens), творцем своєї долі.

Гомо сапієнс, що не усвідомлює свою духовну сутність, по-суті є інтелектуальною твариною. Навіть не розумною, а саме інтелектуальною, адже розум - це прояв духовної сутності.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Слово ангел (янгол) означає "вісник": ян - новий, гол - голос, логос, слово, інформація. Звідси "євангелія" - блага вістка, добра новина.

Янгол - це "інформаційний пакет", який ми отримуємо з духовного світу або божественного світу.

Ангелів не можна плутати з егрегорами (психоенергетичними банками), яких ми створюємо самі, або астральними (психічними) сутностями (наприклад, психічними оболонками, що не розклалися, раптово померлих людей).

Термін Ангел-хоронитель має два значення.

З одного боку, це оберігаюча інформація, яка йде до нас з духовного світу.

З другого боку, це обігаючий егрегор, що ми його створюємо власними думками та емоціями.

Повне визначення терміну: ангел-хоронитель - це поєднання захисної інформації духовного світу з психічною енергією нашого земного світу.

Андрій Юрків каже:
Ангелів немає! Ангел - це енергетична сутність яку людина сама собі створює...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Дивно як знаходяться відповіді на запитання. Годину назад виникло а відповідь була підготовлена ще вчора. Рекорд який перевершив всі попередні. Раніше відповіді отримував за добу, дві. Потім в той же день. Зараз... Фантастика.
Дякую ,пані Зоріна!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Воїн Світло.
0
Ще не підтримано

Хто не читав, варто послухати.
http://audioknigi.club/krayon-puteshestvie-domoy

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Приємно, Зоріно, читати твоє: Я пам'ятаю, Анатолію, що ти був першим на НО, хто підняв питання гри, де всі переможці і нема переможених. Ти молодець, бо відсунув убік гру змагання і висунув розуміння спільності.
Я відчула твою правду і мені було приємно, що ти освітлив це. Тому твій внесок зарахований і "вверху" підтримали. Ось так допомагаємо один одному
Зараз читаю книгу Василя КРУТОВА "Повернення до себе". На стор 268 автор цитує психолога й психіатра Еріка Берна: "...Гра завжди глибинно нечесна...". Далі він пише, що гра має ІМІТАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР і в її основі лежить "притворство = удавання". Я до всього цього дійшов сам. А наша громада переповнена не грою, а тим, що вводить всіх у стан радості - і ніяких тобі сліз поразки. Окрім того і слово ГРА, і слово ГРАВЕЦЬ народом сприймається негативно. Я придумав для нашого дійства слово РАДІЯ, а для учасників дійства - РАДІЙЦІ. Це вже осмислює наш Лідер і приємно, що в цьому мене підтримують "вгорі".

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

"...Ця інформація завжди буде корисна для кожної людини. Остерігайтеся каналів, які пропонують інформацію, корисну лише для небагатьох, або говорять, що їх послання призначене тільки для обмеженої групи обраних. Послання повинно бути корисно ВСЬОМУ людству і кожному окремому індивідууму. Це вірна ознака того, що вам говорять правду.
Послання повинно бути надихаючим. Шукайте повідомлення, які вселяють в вас віру у власні сили і надають можливості, а НЕ ПОСЛАННЯ, які вселяють страх, що вводять в зневіру, які спонукають діяти, керуючись страхом, або ховатися! Це основа Божественної енергії, яка має бути присутня в даному посланні. Вони повинні надихати слухача і читача. Кожне зафіксована поява ангела перед людиною починалося зі слів «Не бійся!».
Дух (Бог) ніколи не передає вам повідомлення з закликом відмовитися від своєї вільної волі. Ніколи! Бо вільна воля - основа вашого досвіду на Землі, неодмінний атрибут людини, що сидить на «золотом престолі» (метафора з Шостий Книги Крайона). Вільна воля! Саме ваш вільний вибір визначає ваше майбутнє.
Дух ніколи не закликає людину порушувати цілісність своїх переконань. Ми шануємо ваші власні думки. Дух не обманює і не вмовляє. Послання не повинно зазіхати на вашу цілісність. Воно має вселяти відчуття комфорту і викликати щирий відгук у вашому серці.
Дух ніколи не стверджує, ніби його канал є єдиним джерелом. Будьте уважні, бо у Духу багато каналів, і всі вони дають узгоджену інформацію, яка складається в єдину картину, особливо в епоху Нью Ейдж. Ці канали НІКОЛИ не оголошують себе ЄДИНИМ джерелом інформації.
Надана інформація, як правило, є новою. Остерігайтеся «каналів», які просто переказують вже відомі факти, бо єдиним їх джерелом є Людське его. Інформація повинна бути новою в поєднанні з «основним». Це головне завдання ченнелінгу. Подумайте про це.
Ченнелінгова інформація повинна надавати духовні рішення. Мета живого ченнелінгу - дати інформацію, яка допомагає вирішувати життєві проблеми на Землі. Передано з любов'ю, Лі Керролл..."

Хай Буде!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Зоріно .твої статті як і ЖС а також чудові кометарі наших славних гравців наповнюють мою душу радістю світлою енергією .яка вихлюпується через край(чого7).Дякую тобі і всім кого твоя стаття спонукала до висловлювань.